колеги как ви се струва,1 корейски автомобил модел2006 декември, с цена 25х.лв в момента 12х.лв с пробег 10х.км не измислени а реални(става въпрос за автомобил на моя шеф)бихте ли сравнили с качеството на 1 алфа от какъвто и да е модел след 98г.? не подценявайте АЛФИТЕ с тези пошли продажни цени!това са коли за ЦЕНИТЕЛИ както някои колеги от форума го заявиха така че тези 3,4 хилки за кола с 1дно метрова рецензия от екстри и похвали за нея не е нормално такава цена да се търси.предимно от италия идват алфите и това че там ги продават тънко не значи че не струват,просто ако кокошките са твои и продаваш тяхните яйца евтино незначи че не са качествени тапротив те са от испитана марка пернати,така е и с алфите,богат народ за тях колите са средство за предвижване а за нас ПРЕДОБИВКА с която можем да се гордеем.мой съоченик от годините който в последно време стана 1 от най-богатите в окръга,позната фирма и в цяла българия,който кара коли от 200000е нагоре ,след предобиване на мерцедес s класа модел 2005 само след около 2 месеца казал на своите хора -махайте го това не е колата която си мислех че е и сега е на порше,бмв x5последна серия скоро си мисля че ще мине и на алфа
Известие
Collapse
No announcement yet.
как ви се струва?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от vlado_iv Покажи съобщениеМалко объркващ е въпроса ти.Но за мен лаша кола няма , стига да ти прилегне на сърце и душа . Всички са хубави по свое му и всички се чупят на ли?
Въпроса е да ти харесва на теб, не е от значение марката.
Comment
-
Първоначално публикувано от TaNo Покажи съобщениекви снимки бе колега те не са към теб, а са му в подписа
Comment
-
Според мене нема смисъл от корейски коли, при положение че 1-2 години по стара Алфа ще ти носи 10 пъти по голям кеф от всичко ... тия корейските работи са наполовина като китайските, помисли си дали би си купил половин китайска кола ...Виж Алфата ...
Comment
-
хора,грешно ме разбрахте,казах че с тези цени които им определят продавачите те самите ги приравняват с корейските а не аз.щом иска 3700лв за 9 годишна кола която е струвала 40,то според вас 1на нубира 2001г с мотор на опел екотек и метан на цена4100, която е струвала 13000лв кво се получава, 3,5пъти по-скъпа като нова а настаро с 10% по-евтина,е на това му вика недооценяване на собствеността.а що се отнася кво искам да си купя,PEUGEOT607 извинете ме ама тази кола още след появата си на пазара удари всики дизайнерски идеи в земята,алфата колкото и да е красива и др.не мога да я възприема стана вече 1 година.Last edited by galinves71; d.m.y г., 14:33.
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениеа що се отнася кво искам да си купя,PEUGEOT607 извинете ме ама тази кола още след появата си на пазара удари всики дизайнерски идеи в земята.к'во пък толкоз... просто бях в джаза!
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениехора,грешно ме разбрахте,казах че с тези цени които им определят продавачите те самите ги приравняват с корейските а не аз.щом иска 3700лв за 9 годишна кола която е струвала 40,то според вас 1на нубира 2001г с мотор на опел екотек и метан на цена4100, която е струвала 13000лв кво се получава, 3,5пъти по-скъпа като нова а настаро с 10% по-евтина,е на това му вика недооценяване на собствеността.а що се отнася кво искам да си купя,PEUGEOT607 извинете ме ама тази кола още след появата си на пазара удари всики дизайнерски идеи в земята,алфата колкото и да е красива и др.не мога да я възприема стана вече 1 година.
Що не я продадеш алфата като не я възприемаш и да се приключи!? Пък и тия пежа какво ги хвалиш толкова незнам! Ако искаш да си дупе, което не разбира нищо от коли и се чуди как да си изхарчи парите си вземи един ситроен C6 ама пежо 607 е.... без коментар. Или не можеш да предлътнеш тия 2000 лв дето си назад в момента на покупка на алфата
А по темата- пазарна икономика- търсенето определя цената! Алфите не се търсят- следователно цената е ниска, корейските се търсят повече= по- висока цена! Защо голфовете държат такава цена (или поне държаха до скоро)- защото се търсеха! В България не се тачи много италианското и хората го взимат предимно защото за по- евтини, но после виждат, че всъщност е добра кола италианската и обикновенно повтарят при следващата покупка, освен ако не са попаднали на пълен кошер.Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 17:44.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеЩо не я продадеш алфата като не я възприемаш и да се приключи!? Пък и тия пежа какво ги хвалиш толкова незнам! Ако искаш да си дупе, което не разбира нищо от коли и се чуди как да си изхарчи парите си вземи един ситроен C6 ама пежо 607 е.... без коментар. Или не можеш да предлътнеш тия 2000 лв дето си назад в момента на покупка на алфата
А по темата- пазарна икономика- търсенето определя цената! Алфите не се търсят- следователно цената е ниска, корейските се търсят повече= по- висока цена! Защо голфовете държат такава цена (или поне държаха до скоро)- защото се търсеха! В България не се тачи много италианското и хората го взимат предимно защото за по- евтини, но после виждат, че всъщност е добра кола италианската и обикновенно повтарят при следващата покупка, освен ако не са попаднали на пълен кошер.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеА по темата- пазарна икономика- търсенето определя цената! Алфите не се търсят- следователно цената е ниска, корейските се търсят повече= по- висока цена! Защо голфовете държат такава цена (или поне държаха до скоро)- защото се търсеха! В България не се тачи много италианското и хората го взимат предимно защото за по- евтини, но после виждат, че всъщност е добра кола италианската и обикновенно повтарят при следващата покупка, освен ако не са попаднали на пълен кошер.
Comment
-
цените на по-старите и неикономични коли падат не само заради качествата им като издръжливост и т.н. ами заради покачването на цените на горивата...
а колкото се е покачило търсенето, два пъти се е покачил сигурно и самия вно, а за това време колите още си стареят и поевтиняватsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениецените на по-старите и неикономични коли падат не само заради качествата им като издръжливост и т.н. ами заради покачването на цените на горивата...
а колкото се е покачило търсенето, два пъти се е покачил сигурно и самия вно, а за това време колите още си стареят и поевтиняват
Comment
Comment