Известие

Collapse
No announcement yet.

как ви се струва?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

не говорим само за един модел , а за цяла марка, вземи гтв-тата и 2.0 тс 156-ците и 2.0 тс 166-иците

аз каквото съм чул и прочел градското им е средно 13 , на тези дето ги натискат и повече

ако цялата гама с изключение на 1-2 модела са неикономични, то се отразява и на тези 1-2 модела откъм depreciation и лоша слава
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
      не говорим само за един модел , а за цяла марка, вземи гтв-тата и 2.0 тс 156-ците и 2.0 тс 166-иците

аз каквото съм чул и прочел градското им е средно 13 , на тези дето ги натискат и повече

ако цялата гама с изключение на 1-2 модела са неикономични, то се отразява и на тези 1-2 модела откъм depreciation и лоша слава
      мисля че говорим за 146 т.спарк

Comment

Всички употребявани коли, внасяни от Италия, са евтини независимо от марката. Четох във форума на БМВ, докато нашия беше хакнат и там се оплакваха от същия проблем - кошници, внесени от италианските морги (тва е некъв пропуск в техните закони, защото коли, за които държавата плаща да бъдат унищожени се изнасят за БГ) и като следствие излиза лошо име на марката. В Италия се карат предимно италиански коли, отиват в моргите и оттам - тук. В Германия 156-ца или 147-ца в добро състояние държат доста по-високи цени, отколкото на Горубляне, въпреки докарването и печалбата на търговеца. Добра Алфа от Германия или Швейцария трудно може да попадне на нашите пазари, защото цената й ще е съвсем неконкурентна. Наскоро чух за 156-ца 2.4 ГТД за 4200 лв. Как тогава запазен автомобил да попадне в БГ, когато би се вързал на почти двойна цена.
        2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
          Всички употребявани коли, внасяни от Италия, са евтини независимо от марката. Четох във форума на БМВ, докато нашия беше хакнат и там се оплакваха от същия проблем - кошници, внесени от италианските морги (тва е некъв пропуск в техните закони, защото коли, за които държавата плаща да бъдат унищожени се изнасят за БГ) и като следствие излиза лошо име на марката. В Италия се карат предимно италиански коли, отиват в моргите и оттам - тук. В Германия 156-ца или 147-ца в добро състояние държат доста по-високи цени, отколкото на Горубляне, въпреки докарването и печалбата на търговеца. Добра Алфа от Германия или Швейцария трудно може да попадне на нашите пазари, защото цената й ще е съвсем неконкурентна. Наскоро чух за 156-ца 2.4 ГТД за 4200 лв. Как тогава запазен автомобил да попадне в БГ, когато би се вързал на почти двойна цена.
          а така,вече сякаш взехме да говорим на общ език.затуй аз на мойта ако я пазаря ще е от 6000 нагоре нищо че ви е смешно,казвам ако.

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
            а така,вече сякаш взехме да говорим на общ език.затуй аз на мойта ако я пазаря ще е от 6000 нагоре нищо че ви е смешно,казвам ако.
            Ама човека ти каза какъв е пазара в България...Ти за 6000 се пазари в Германия, не тук...
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
            Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
              Ама човека ти каза какъв е пазара в България...Ти за 6000 се пазари в Германия, не тук...
              в дойчланд сигурно няма да проявят интерес към модела,това е кола за бг сиромаха.

Comment

колеги как ви се струва,1 корейски автомобил модел2006 декември, с цена 25х.лв в момента 12х.лв с пробег 10х.км не измислени а реални(става въпрос за автомобил на моя шеф)бихте ли сравнили с качеството на 1 алфа от какъвто и да е модел след 98г.? не подценявайте АЛФИТЕ с тези пошли продажни цени!това са коли за ЦЕНИТЕЛИ както някои колеги от форума го заявиха така че тези 3,4 хилки за кола с 1дно метрова рецензия от екстри и похвали за нея не е нормално такава цена да се търси.предимно от италия идват алфите и това че там ги продават тънко не значи че не струват,просто ако кокошките са твои и продаваш тяхните яйца евтино незначи че не са качествени тапротив те са от испитана марка пернати,така е и с алфите,богат народ за тях колите са средство за предвижване а за нас ПРЕДОБИВКА с която можем да се гордеем.мой съоченик от годините който в последно време стана 1 от най-богатите в окръга,позната фирма и в цяла българия,който кара коли от 200000е нагоре ,след предобиване на мерцедес s класа модел 2005 само след около 2 месеца казал на своите хора -махайте го това не е колата която си мислех че е и сега е на порше,бмв x5последна серия скоро си мисля че ще мине и на алфа
                galinves71 не си ли чувал, че изреченията трябва да имат начало и край? И за какво е темата освен че харесваш Пежо 607?? Имам приятел с такава и на 3 години кожения салон на шофьорската е целия нацепен, а на моята за 9г не е мръднал!? Да не ти говоря, че икономичния 2.2 HDI гори градско 14 и върви само с яко сритване до ламарината. . .
                Иначе не са лоши коли, но просто в класа си нямат шанс.
                Last edited by code; d.m.y г., 21:05.
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

в дойчланд сигурно няма да проявят интерес към модела,това е кола за бг сиромаха.
                  Щом е за бг сиромаха, къде отиваш ти с тея 6000 лева.....
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                  Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                    Друг е въпроса че Италиянеца като стопанин е Мърляч и не пази и поддържа колата която кара , независимо дали е Алфа , Мерцедес или БМВ . И после алфите били скапани кошници .
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

колеги как ви се струва,1 корейски автомобил модел2006 декември, с цена 25х.лв в момента 12х.лв с пробег 10х.км не измислени а реални(става въпрос за автомобил на моя шеф)бихте ли сравнили с качеството на 1 алфа от какъвто и да е модел след 98г.? не подценявайте АЛФИТЕ с тези пошли продажни цени!това са коли за ЦЕНИТЕЛИ както някои колеги от форума го заявиха така че тези 3,4 хилки за кола с 1дно метрова рецензия от екстри и похвали за нея не е нормално такава цена да се търси.предимно от италия идват алфите и това че там ги продават тънко не значи че не струват,просто ако кокошките са твои и продаваш тяхните яйца евтино незначи че не са качествени тапротив те са от испитана марка пернати,така е и с алфите,богат народ за тях колите са средство за предвижване а за нас ПРЕДОБИВКА с която можем да се гордеем.мой съоченик от годините който в последно време стана 1 от най-богатите в окръга,позната фирма и в цяла българия,който кара коли от 200000е нагоре ,след предобиване на мерцедес s класа модел 2005 само след около 2 месеца казал на своите хора -махайте го това не е колата която си мислех че е и сега е на порше,бмв x5последна серия скоро си мисля че ще мине и на алфа
                      найш кога след S класа , Порше и X5 ще мине на Алфа а , никога ...

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                        найш кога след S класа , Порше и X5 ще мине на Алфа а , никога ...
                        мога да те запозная с един такъв, само дето вместо поршето има лексус
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                          мога да те запозная с един такъв, само дето вместо поршето има лексус

виж има лексъси и лексъси и лексъси само няма такъв лексъс дето да е в категорията на порше така че сравнение лексъс порше не може да има , пък ако ще се опитваш да се напъваш да ми доказваш как някой е минал от Порше , Лексъс , Мерцедес S classa , Бмв X5 на Алфа , айде няма нужда , няма такъв филм , първо че Алфа няма модели в тези класи и второ и да има няма да са на нивото на тези фирми
                          Last edited by SFINKS; d.m.y г., 13:59.

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                            виж има лексъси и лексъси и лексъси само няма такъв лексъс дето да е в категорията на порше така че сравнение лексъс порше не може да има , пък ако ще се опитваш да се напъваш да ми доказваш как някой е минал от Порше , Лексъс , Мерцедес S classa , Бмв X5 на Алфа , айде няма нужда , няма такъв филм , първо че Алфа няма модели в тези класи и второ и да има няма да са на нивото на тези фирми
                            кой е казал, че е искал да си запази класа на колите ? някой като харесва определена кола боли го за това е ли най-добрата тя в класа си . не е филм а реалност , приятел

ПП: къде ти сравних порше с лексъс не разбрах и аз, казах ти че на место порше има лексъс от изброените
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

Виж ся, Сфинкс. Уважавам мнението ти, или поне го приемам, но вече прекаляваш. Не говориш за конкретни факти, а направо си плюеш по Алфа. Във българския алфа форум. Е, дай малко чувство, де!
                              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                              Roosevelt

Comment

тва че Лексъс , Порше , Мерцедес , Бмв са по добри коли от Алфа ли му викаш плюене ?????? Е по-добри са аз какво да направя ?????
                                тва все едно да кажа че дачия е по кофти от Алфа ромео и феновете на Дачия да кажат че им плюя марката . Което си е си е , нито мое нито някое друго мнение ще промени нещата .

Comment

Working...
                                X