Известие

Collapse
No announcement yet.

как ви се струва?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
    мдаааа , от Витоша по високо нема и от Алфа по убаво ич нема
    Такаааа, след този отговор на поканата ми да спорим с аргументи, доказа, ч тва последното не ти се отдава и имам правото да не те вземам насериозно и да се ебавам с постовете ти.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
      Такаааа, след този отговор на поканата ми да спорим с аргументи, доказа, ч тва последното не ти се отдава и имам правото да не те вземам насериозно и да се ебавам с постовете ти.

Не се надценявай пич

не ми се занимава просто

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
        Не се надценявай пич

не ми се занимава просто
        Ааа, верно ли? Ма да ръсиш глупости и да се заяждаш където ти падне ти се занимава. Това е доста недостоен начин да избягаш от спор, когато очевидно нямаш аргументи.
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

за бягане от спорове питай другите форумници дали някога съм бягал от спор...
          аргументи имам предостатъчно но в момента не ми се занимава , като ми дойде желание ще ти поразкажа как стоят нещата

Comment

колеги,тук май темата ми се видоизмени,не се карайте!наистина тези сравнения които правите не са уместни защото това са автомобили от различни лагери и за хора с различни представи за кола.бмв с ауди,бмв с мерцедес,с опел става но не и с алфа и обратно алфа с ланча,фиат и др.нека не ви паля но пежото е просто...никоя кола в съответния си клас не може по комфорт на пътуване да се мери с пежо(изключвам ситроен от серията сх и вх теса №1

Comment

Щом е всички да кажат
              ми
              сфинкса не води аргументирани спорове, а е тук само за да се заяжда
              винаги спори, но само по горния начин
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                колеги,тук май темата ми се видоизмени,не се карайте!наистина тези сравнения които правите не са уместни защото това са автомобили от различни лагери и за хора с различни представи за кола.бмв с ауди,бмв с мерцедес,с опел става но не и с алфа и обратно алфа с ланча,фиат и др.нека не ви паля но пежото е просто...никоя кола в съответния си клас не може по комфорт на пътуване да се мери с пежо(изключвам ситроен от серията сх и вх теса №1
                Въпрос на вкус, колега. За мен Пежо и Рено са удобни за возене, но не и за каране, понеже меката им возия е с цената на поведение тип "патица върху лед".

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                  Въпрос на вкус, колега. За мен Пежо и Рено са удобни за возене, но не и за каране, понеже меката им возия е с цената на поведение тип "патица върху лед".
                  това предположение ли е или си убеден?щот според мен ако става въпрос за поведение на пътя то кво праят пежата на ралитата и що ги няма алфите?

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                    това предположение ли е или си убеден?щот според мен ако става въпрос за поведение на пътя то кво праят пежата на ралитата и що ги няма алфите?
                    е кво общо има рали автомобил съ ссерийния
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Абсолютно убеден - осем години в семейството имахме Рено 19 Шамад. Корав автомобил, не е създавал ядове, но като управляемост беше...
                      Колкото до рали автомобилите - май имат мнооого малко общо със серийните, за каквито говорим в момента .

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                        е кво общо има рали автомобил съ ссерийния
                        Ти па работа нямаш ли си, че човек не може да се дореди да каже нещо от тебе

Comment

Working...
                        X