Известие

Collapse
No announcement yet.

За комшиите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За комшиите

Моля за сериозно и безпристрастно мнение по този въпрос

Значи положението е следното ... живея си под наем от 4-5 години ... попадал съм и на свястни, и на смотани комшии ... и се не мога да разбера ка кда се реши тоя въпрос така че да не ме изритат от апартамента, и така че и те да не подивеят се пак ида може да се прави купон примерно един път в месеца. Проблемът ми е съсъ шума основно разбира се, лудите баби ги оправяме с малко сладки и кафенце и др. благинки, ама подивелите 40-50 годишни властелини на сградата си нямам идея как да им се противопоставя, а и дали има някакъв по нежен начин да се разберем? Свиря на електрическа китара, ето сега примерно преди 5 мин дойде комшията отдолу гол до кръста разбира се с космат корем и лош погледа да се оплаче че тропаме ... имам две котета и вероятно са бутнали нещо докато са беснели, ама па той разправя че така било от 2-3 вечери и разбира се коронната фраза която се вихри навсякъде - ДЕТЕТО НЕ МОЖЕ ДА СПИ (дали го има тва дете как па сичките ми комшии досега се тва разправят). Тва че детето е преттекст се разбира от само себе си, ама моля да пише и някой койот е бил от ДИ ОДЪР САЙД, демек някой дето са му тропали на него и да каже как според него циливилизовано би могъл да се реши въпроса. Благодаря!
    Виж Алфата ...

Еми аз навремето като правих щури купони в къщи оставях на таблото на входа една бележка която гласеше. ..Уважаеми съседи днес имам рожден ден и ще се възползвам от правото да се повеселя с приятели. Предлагам ви ако имате село,вила, къща извън града да се ориентирате натам! С уважение .... " Първият път не обърнаха внимание но на втория входа беше празен
    '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
    Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
    Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Умно ! Аз се карам с тях ... по принцип идват да ми правят проблеми , след като съм се напил , и не съм хубав човек . Последия път , идваха двама полицая и ги поканих момчетата , та пийнаха и те .
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от odisey Покажи съобщение
        ... ама моля да пише и някой койот е бил от ДИ ОДЪР САЙД, демек някой дето са му тропали на него и да каже как според него циливилизовано би могъл да се реши въпроса. Благодаря!
        Ето ти една скорощна тема - точно по твоя случай :
        http://clubalfaromeo.com/forum/showt...DA%D1%C5%C4%C8
        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Дамм, съжалявам, че не съм я видял темата и се повтарям, както и да е ... ситуацията е от другия ъгъл все пак ... ) ако модераторите искат може да ги прикачат тия мнения към другата )) Лошото е че тва примерно вчера ни беше първа среща с тях и вместо да каже нещо културно да си полафиме, да помоли тва онова да каже кво го боли па при втория път да се караме той извади косматия корем още на първата среща, така че ся не ми дреме особено, пък за някво илюзорно тропане полиция не може да викне. А бе ше се опраим някак си писнало ми е от ТЪПАТА БАЙГАНЮВЩИНА дето нито некой ше дойде да ти каже културно МОЛЯ, нито ако ти го кажат ше го разбереш деба селяните сме
          Виж Алфата ...

Comment

Съгласи се, че не е приятно да ти тропат, особено във времето ти за почивка. Аз се опитвах да се разбера културно с наши съседи, но се оказа невъзможно. В крайна сметка продадохме апртамента. Сега пък е прекалени тихо. От време на време комшиите правят купони, но няма оплаквания. Опитай ти да поговориш с тойте комшии. Предупреждавай за събирания и дано се опитат да ти влязат в положение. А този чичка, защо не го поканиш на ракийка?
            Alfa Romeo 145 1.9 JTD
            http://bendidas.hit.bg/

Comment

Най-добрия начин е просто да се познаваш с комшиите , да си в добри отношения с тях и преди купонче си намирам начин да почерпя с по едно бонбонче съседите и да ги предупредя да ме извинят предварително. Стария ми блок беше населен предимно с пенсионери - ами на едната баба съм помогнал с багажа, с другия дядко се заговарям докато изпуша една цигара пред блока (то кво им трябва - да има на кой да се оплачат или да поспорим за политика) - после и да дигаш шум на другата сутрин викат "Василчо как си - да носим ли зелева чорба?" " Василчо каква е таз мома дет идва вчера " - това последното по отворените дядковци. И така мирно и спокойно си живеех с 10 пенсионера.
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                И така мирно и спокойно си живеех с 10 пенсионера.
                Общуване и разбирателство си му е майката. Не че винаги се получава , но ...
                166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Мда дет викат хората както си постелеш тъй лягаш. Винаги може да се разбереш с нормални съседено трябва и ти да се държиш нормално. Щото като се прибера грогясал от работа и някой убавец реши да ми пусне през 3 етажа последните фолк хитове направо
                  Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                  Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                  Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                    Най-добрия начин е просто да се познаваш с комшиите , да си в добри отношения с тях и преди купонче си намирам начин да почерпя с по едно бонбонче съседите и да ги предупредя да ме извинят предварително. Стария ми блок беше населен предимно с пенсионери - ами на едната баба съм помогнал с багажа, с другия дядко се заговарям докато изпуша една цигара пред блока (то кво им трябва - да има на кой да се оплачат или да поспорим за политика) - после и да дигаш шум на другата сутрин викат "Василчо как си - да носим ли зелева чорба?" " Василчо каква е таз мома дет идва вчера " - това последното по отворените дядковци. И така мирно и спокойно си живеех с 10 пенсионера.
                    наистинае е най-добре но като разликата в годините е половин век и ти си във виртуален свят а те ощевъв времето когато мъжете са носили парцал на гъза а жените гащи до колене как да се разбереш с тикиви екстременти

Comment

Working...
                    X