Известие

Collapse
No announcement yet.

За феновете на ЦСКА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

http://sport.bpost.bg/story-read-17419.php

Веднага след мача Велислав Вуцов подаде оставка, която бе приета от собственика на отбора Тодор Батков. Самият той не бе толкова словоохотлив, колкото по-рано тази седмица като обиди на няколко пъти отбора на БАТЕ Борисов, наричайки ги трактористи. Батков обиди и страната Беларус, като заяви, че тя е измислена.
    Виж Алфата ...

Comment

Привет...
      Ако бях по дребнав бих ви се обидил... но простно не мисля да падам на такова ниво...

Попринцип в нашето първенство пилците се броят напролет... изчакайте до тогава с изводите... всички помним какво ви се случи преди година (за три мача от сигурен първенец останахте 2-ри)

Относно мустакатия глупак... аз го напсувах още като направи фияското със поисканите и неприети оставки на г-н Стойлов и г-н Сираков. След това съвсем му се издразних като окончателно уволни двамата след като беше дал "кредит на доверие" до 2009... и накрая като назначи селската пръчка съвсем се отчаях...

Истината е една тук в БГ: Докато има президенти като добрият вълк Лупи, мустакатия глупак, Дражев ненормалника, Христолов и други знайни и незнайни герои - футбола ни ще запада все повече и повече.

Не може да докараш една торба събрани от кол и въже чужденци и да ги наречеш супер селекция, перли, диаманти и други скъпоценности; да не влагаш и стотинка в ДЮШ; да плащаш баснословни суми на хора които излизат на терена с мисълта да отбият номера и да се напият довечера в чалга клуба... мога да продължавам да изреждам, както сигурен съм и всеки един от вас...

Айде останете си със здраве и дано да се оправите, че без силен цска няма да има и силен Левски.

Не става само с Алфа, требе и акъл...
      Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
      Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Comment

ко да им се кефя, аз съм си чорбарче и не мога да се радвам на победи на левскари
        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от rammstein4o Покажи съобщение
          Привет...
          Ако бях по дребнав бих ви се обидил... но простно не мисля да падам на такова ниво...

....
          ако найстина беше такъв за какъвто се представяш то нямаше да пишеш в тема наименувана:

"За феновете на ЦСКА"
          Honda CB 500
          Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
          Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
          Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Първоначално публикувано от lord_chuldarkar Покажи съобщение
            ако найстина беше такъв за какъвто се представяш то нямаше да пишеш в тема наименувана:

"За феновете на ЦСКА"
            Освен да престана да чета във Форума на Алфа Ромео защото се споменава цска вътре? И не разбрах според тебе за какъв се представям?
            Не става само с Алфа, требе и акъл...
            Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
            Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Comment

http://vbox7.com/play:32227174
              Вижте как се разбягал овчо след гола на бате, а и за малките деца е ясно, че старият вуцов прецака ЦСКА с лиценза да може синчето му да се пробва в шампионска лига - честито да му е. Още повече след 1 година шампиона влиза директно и ще е голяма борба за първото място и по добро да изхвърлиш за една година основният си конкурент по добро нещо няма. 0 0 9 и 1:20 приказката продължава
              156 1.8 TS

Comment

Освен да престана да чета във Форума на Алфа Ромео защото се споменава цска вътре? И не разбрах според тебе за какъв се представям?
                Представяш се за недребнав и над мненията на хората писали в тази тема.
                Коментара ми не целеше да те обиди а просто да отбележа че въпрек и насоченоста на темата (упомената в заглавието а именно за феновете на ЦСКА) ти като очевидно не такъв все пак си споделил мнението си(в което няма нищо лошо), дори ако трябва да сме точни си споделил мнението си за ситуацията в Левски.

П.П.: синтезирано, вместо да напишеш че не си дребнав би ни се обидил
                Привет...
                можеше да пропуснеш темата (не става дума за форума)
                Honda CB 500

Comment

Привет...

Попринцип в нашето първенство пилците се броят напролет... изчакайте до тогава с изводите... всички помним какво ви се случи преди година (за три мача от сигурен първенец останахте 2-ри)

Относно мустакатия глупак... аз го напсувах още като направи фияското със поисканите и неприети оставки на г-н Стойлов и г-н Сираков. След това съвсем му се издразних като окончателно уволни двамата след като беше дал "кредит на доверие" до 2009... и накрая като назначи селската пръчка съвсем се отчаях...

Истината е една тук в БГ: Докато има президенти като добрият вълк Лупи, мустакатия глупак, Дражев ненормалника, Христолов и други знайни и незнайни герои - футбола ни ще запада все повече и повече.

Не може да докараш една торба събрани от кол и въже чужденци и да ги наречеш супер селекция, перли, диаманти и други скъпоценности; да не влагаш и стотинка в ДЮШ; да плащаш баснословни суми на хора които излизат на терена с мисълта да отбият номера и да се напият довечера в чалга клуба... мога да продължавам да изреждам, както сигурен съм и всеки един от вас...

Айде останете си със здраве и дано да се оправите, че без силен цска няма да има и силен Левски.

Напълно съм съгласен с теб особено за вълка лупи колко па и аз съм го псувал не е истина . За съжаление футбол в БГ няма, и не съм целял да обиждам феновете на Левски, както примерно Лупи или Боратко правят. Требе си да има пийс, баси по в Германия бях на мач и бях сам със шал на Хамбургер и се возих в автобус пълен с фенове на Цюрих, след като бяха отрстранени, и въпреки това никой и една думичка не ми каза. А тука разни манафи надъхват публиката да се трепе щото иначе нема никой да им се интересува от жалките отборчета. Жалко само за пропуснатата емоция, щотот мене лично супер много си ме кефи да ходя на мач и да викам и т.н.
                  Виж Алфата ...

Comment

samo CSKA
                    Alfa Romeo 156 1.9 JTD (2004 engine)+Chip
                    Fiat Punto GT

Comment

Поручик Ржевски е получил анонимно писмо с текст:

"Виден мустакат адвокат от България Ви осигурява почивка за двама на Черноморието в хотел 5 звезди - ол инклузив, ако във втората среща с Лефски не ни вкараш нов гол!"

Поручикът отговорил:

"Няма да е гол, ще бъде с презерватив с аромат на машинотракторно масло!"
                      sigpic
                      Alfa Romeo 156 2.4JTD
                      Mazda CX-5

Comment

Само Сливен...
                        Макар и само временно...напомняща старите времена...

Last edited by trouble; d.m.y г., 23:12.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                        Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
                          Само Сливен...
                          Макар и само временно...напомняща старите времена...

не че искам да убия ентусиазма ти, аз дори мача не гледах, но 2 дуспи и червен картон в началото леко странно изглежда, пък и респективно дуспа за ЦСКА и червен картон за Сливен в края нещо като компенсация.

пак казвам не гледах мача, възможно е просто това да е трябвало да се свири и Сливен да са били заслужено, още повече че вкараха цели 3 гола.
                          Honda CB 500

Comment

Могли са - вкарали са ! Браво за което . Не свършва света . Само ЦСКА !
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

че съдията поряза ЦСКА,поряза го....Ама Сливен си спечелиха заслужено,армейците играха ганкиното.....Но с тия нови и млади момчета на чичо Митко ще му трябва време,мисля че го заслужава.

САМО ЦСКА

Comment

Сливен на моменти си играха доста кадърно, но и съдията доста ги подпря, ЦСКА ги беше емнал здраво и ако не беше картона си отиваха на загуба.
                                156 1.8 TS

Comment

Working...
                                X