Известие

Collapse
No announcement yet.

за винетките

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• за винетките

ей колеги от софия вие в какъв периметър си карате без винетки,щот ние уж провинциалисти пък да идем до кенефа и трябва винетка.

Има си знаци къде се кара с минетка
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Аз макс. до Искър съм ходил, но са ме спирали и нямаше проблем. Иначе до Костинброд в другата посока, и не по далеч от Драгичево без винетка съм се осмелявал, но не мисля че ще има проблем и да спрат в тоя периметър. Може би в посока Стара Планина до към Богровите може да се стигне, и село Равно Поле в посока Пловдив, аз поне за тия дестинации не бих с икупил.
      Виж Алфата ...

Comment

до където ходи градския транспорт може и без винетка - Кокаляне, Железница, Владая и т.н.
        в това отношение софианци верно сме облагодетествани
        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

да не забравяме че и до Банкя е без винетка,и за мен това е много тъпо щото до Костинброд с винетка а то е по близо отколкто Банкя
          АЛФА РОМЕО 166 2.0 TS газифицирана

Comment

Първоначално публикувано от stanic Покажи съобщение
            да не забравяме че и до Банкя е без винетка,и за мен това е много тъпо щото до Костинброд с винетка а то е по близо отколкто Банкя
            аз като се замисля последните пъти бях изключила за тия винетки и съм бръмчала до Костинброд без винетка..... направо не е истина като се има предвид, че куките си кибичат там нон стоп......
            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от lyuli Покажи съобщение
              аз като се замисля последните пъти бях изключила за тия винетки и съм бръмчала до Костинброд без винетка..... направо не е истина като се има предвид, че куките си кибичат там нон стоп......
              Няма проблем до Костинброд, и там са ме спирали една вечер.
              Виж Алфата ...

Comment

Банкя е квартал на София - и родното място на един виден КМЕТ НА СОФИЯ Какви винетки ви гонят, какви 5 лв.
                "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
                  Банкя е квартал на София - и родното място на един виден КМЕТ НА СОФИЯ Какви винетки ви гонят, какви 5 лв.
                  Незнам от кога е квартал на София,но мисля че се водеше град Банкя,може и да греша.

Comment

Първоначално публикувано от odisey Покажи съобщение
                    Няма проблем до Костинброд, и там са ме спирали една вечер.

Добре,че не са те погнали иначе глобата е солидна,до Волуяк е без винетка след това има табела Преди Санитекс мисля .Работих година там колега и са ми се заяждали доста често.

Comment

Незнам от кога е квартал на София,но мисля че се водеше град Банкя,може и да греша.
                      От много години е КВАРТАЛ, даже преди когато телефоните ни бяха с КОД (междуградски), пак се водеше квартал на София Егати простотията

Сетих си преди години искаха да слагат винетки за Банкя и даже бяха сложили табелите, виждам 2 момчета от районното и ги питах дали ще има такова нещо (тогава се водеха сериозни спорове) и те ми казаха, че дори е да има те НЯМА ДА ПРОВЕРЯВАТ ИЛИ ДА ГЛОБЯВАТ, защото било абсурдно В последствие махнаха табелите и одисеята приключи.
                      Last edited by georgyg; d.m.y г., 16:24.
                      "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                      Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                      Opel Astra J GTC

Comment

добре сте ви е,тук шуменски окръг е 5 пъти по-малък а заради плиска,мадара и преслав навсякаде е белязано с табели.

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
                          От много години е КВАРТАЛ, даже преди когато телефоните ни бяха с КОД (междуградски), пак се водеше квартал на София Егати простотията

Сетих си преди години искаха да слагат винетки за Банкя и даже бяха сложили табелите, виждам 2 момчета от районното и ги питах дали ще има такова нещо (тогава се водеха сериозни спорове) и те ми казаха, че дори е да има те НЯМА ДА ПРОВЕРЯВАТ ИЛИ ДА ГЛОБЯВАТ, защото било абсурдно В последствие махнаха табелите и одисеята приключи.
                          те тогава и преди Бистрица бяха сложили тъпите табели, дето Бистрица си е на един хвърлей.......... но ги махнаха, че грАДския транспорт трябваше да плаща винетки и стана скаднал....

Comment

карам смело из родината без винетка, и изобщо не ми пука....
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              карам смело из родината без винетка, и изобщо не ми пука....
                              Сериозно! О не мога да повярвам, наистина не съм го очаквал от такъв примерен данъкоплатец като теб
                              Я кажи в магазина плащаш ли си доматите или чакаш касиерката да се зазяпа нанякъде.
                              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Working...
                              X