ей колеги от софия вие в какъв периметър си карате без винетки,щот ние уж провинциалисти пък да идем до кенефа и трябва винетка.
Известие
Collapse
No announcement yet.
за винетките
Collapse
X
-
Има си знаци къде се кара с минеткаАко ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
-
Аз макс. до Искър съм ходил, но са ме спирали и нямаше проблем. Иначе до Костинброд в другата посока, и не по далеч от Драгичево без винетка съм се осмелявал, но не мисля че ще има проблем и да спрат в тоя периметър. Може би в посока Стара Планина до към Богровите може да се стигне, и село Равно Поле в посока Пловдив, аз поне за тия дестинации не бих с икупил.Виж Алфата ...
Comment
-
Първоначално публикувано от stanic Покажи съобщениеда не забравяме че и до Банкя е без винетка,и за мен това е много тъпо щото до Костинброд с винетка а то е по близо отколкто БанкяAlfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от lyuli Покажи съобщениеаз като се замисля последните пъти бях изключила за тия винетки и съм бръмчала до Костинброд без винетка..... направо не е истина като се има предвид, че куките си кибичат там нон стоп......Виж Алфата ...
Comment
-
Първоначално публикувано от stanic Покажи съобщениеда не забравяме че и до Банкя е без винетка,и за мен това е много тъпо щото до Костинброд с винетка а то е по близо отколкто БанкяКакви винетки ви гонят, какви 5 лв.
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщениеБанкя е квартал на София - и родното място на един виден КМЕТ НА СОФИЯКакви винетки ви гонят, какви 5 лв.
АЛФА РОМЕО 166 2.0 TS газифицирана
Comment
-
Първоначално публикувано от odisey Покажи съобщениеНяма проблем до Костинброд, и там са ме спирали една вечер.
Добре,че не са те погнали иначе глобата е солидна,до Волуяк е без винетка след това има табела Преди Санитекс мисля .Работих година там колега и са ми се заяждали доста често.АЛФА РОМЕО 166 2.0 TS газифицирана
Comment
-
Първоначално публикувано от stanic Покажи съобщениеНезнам от кога е квартал на София,но мисля че се водеше град Банкя,може и да греша.Егати простотията
Сетих си преди години искаха да слагат винетки за Банкя и даже бяха сложили табелите, виждам 2 момчета от районното и ги питах дали ще има такова нещо (тогава се водеха сериозни спорове) и те ми казаха, че дори е да има те НЯМА ДА ПРОВЕРЯВАТ ИЛИ ДА ГЛОБЯВАТ, защото било абсурдноВ последствие махнаха табелите и одисеята приключи.
Last edited by georgyg; d.m.y г., 16:24."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщениеОт много години е КВАРТАЛ, даже преди когато телефоните ни бяха с КОД (междуградски), пак се водеше квартал на СофияЕгати простотията
Сетих си преди години искаха да слагат винетки за Банкя и даже бяха сложили табелите, виждам 2 момчета от районното и ги питах дали ще има такова нещо (тогава се водеха сериозни спорове) и те ми казаха, че дори е да има те НЯМА ДА ПРОВЕРЯВАТ ИЛИ ДА ГЛОБЯВАТ, защото било абсурдноВ последствие махнаха табелите и одисеята приключи.
Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениекарам смело из родината без винетка, и изобщо не ми пука....
Я кажи в магазина плащаш ли си доматите или чакаш касиерката да се зазяпа нанякъде.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
Comment