Първоначално публикувано от b_angelov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кодове за Мобиле, Натиснете ИЗХОД след приключване на работа
Collapse
X
-
Колега, може в момента някой да е използвал кода и затова да не си могъл да го приеме. В момента и аз се пробвам да вляза с него, но ми казва грешен код
Моля ви, колеги, натискайте бутона!!!!!!!
Comment
-
155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Колеги, има начин за гледане на снимките в скритите обяви!
1. Отворете обява с виждаща се снимка и щракнете върху снимката - отваря се нов прозорец в който е само снимката.
2. Щракнете с ДЕСЕН бутон на мишката върху снимката и от падащото меню изберете "Properties".
3. В новия прозорец, който се отваря, маркирате адреса на снимката и го копирате.
4. Копирате адреса в нов ИнтернетЕксплорер или какъвто браузер използвате, и се отваря същата снимка, но със собствен адрес.
5. След това в нов прозорец от mobile.bg отваряте обявата, която ви интересува, със статус "Оферта" и от нейния адрес копирате десетте цифри, посочени на снимката.
Те са уникални за всяка обява.
6. Същите тези десет цифри замествате в адреса на отворената вече снимка от виждащата се обява.
7. Виждате скритата снимка, която ви интересува.
sigpic
Comment
-
Аз ли нещо не правя както трябва, но ето какво ми изписва когато отворя обява със статус "Оферта"
http://www.mobile.bg/images/pictures/hot_big.gif
цифри няма никъде.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение5. След това в нов прозорец от mobile.bg отваряте обявата, която ви интересува, със статус "Оферта" и от нейния адрес копирате десетте цифри, посочени на снимката.
Те са уникални за всяка обява.
Comment
-
Става, колеги!
В точка 5 съм написал да отваряте обявата със статус "Оферта" в НОВ прозорец - с ДЕСЕН бутон натискате върху "Детайлен преглед" и с ЛЯВ бутон натискате "Open in New Window" - тогава се появява линк с цифрите от където копиратеsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеСтава, колеги!
В точка 5 съм написал да отваряте обявата със статус "Оферта" в НОВ прозорец - с ДЕСЕН бутон натискате върху "Детайлен преглед" и с ЛЯВ бутон натискате "Open in New Window" - тогава се появява линк с цифрите от където копиратеAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщениеАз вчера пробвах и не ставаше на всички. От 10 обяви се отвориха 8, на останалите 2 ми изписваше page not found.
Например аз като пусна обява не бързам да слагам снимки докато обявата е със статус "Оферта"155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
Comment