If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кой, как и къде изкара лятната си почивка - снимки
Мда в Бургас е готино, поне така казват тия дето идват тук Щерка ти е много сладка! Аз се разнообразявам със селски почивки по роднини, планина и общо взето където падне Ето ме тука с един приятел на Карандила, аз съм отдясно: И щерка ми с братовчедите си в Б-с:
Attached Files
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Оххх и аз се смачках на Обзор всяка вечер бяхме на върха! ето някоя друга сника... охххх и рускините си ги биваше :P ...oh like it like it I'll do you like a truck...
Аз бях на Иракли също, малко и на Топола (до Балчик). Септември месец съм запланувал пак почивка (по-голямата част от месеца), но не съм решил още къде и какво.
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
20 дена и 6500 км-Алфонсо не се предаде (два пъти съм отварял капака да меря маслото). Австрия, Италия и Сан Марино.Австрия - яко дъжд 2 дена,снимки само по кръчми и магазини.Веднга се преместихме в слънчева Италия ,която не ни изневери с времето.Ходихме в Милано,Флоренция, Пиза и по плажовете между Равена и Римини.Един ден изкарахме в Сан Марино.Беше голям кеф и догодина пак съм там!!! http://www.snimka.bg/album.php?album_id=275557
sigpicAlfa Romeo 155 2.5 TD 96год.VM 31B,155 2.0 16V 96 год и Fiat Tipo 1.6 IE 95 год.
Comment