Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой, как и къде изкара лятната си почивка - снимки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
    бях в Рафина(до Атина) на почивка, след това продължихме в Миконос....

тва са 2 клипчета на един фен от Миконо

[/IMG]
    Aбе Бисере аз сега видях че си бил там- можеше да ме посъветваш ама карай , че миналата седмица ходих до гръцко и се чудех между Миконос и Сирос. В крайна сметка отидох до остров Сирос за 5 дни, щото един грък разправяше че Миконо бил много модерен сред обратните иначе имало повече купон, ама нали бях с девойка предпочетох по-спокойния остров да не се моря по баровете.

П.П.Тия гъркини много грозни бре - с едни къси крака, големи задници, някакви особенни физиономии и носове. Занижих си критериите за красота
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

ооо Васе ми не си казал че ще ходиш натам ) аз и миналото лято изкарах в Санторини иначе определено си избрал доста спокоен остров специално на Миконо се почваше да се пие от следобяд в 4 и нон-стоп до сутринта в 6 беше пълно с италянки и секви други народности, гърци имаше много малко... кaто цяло острова беше пълен с известни личности.. Валентино, Моника Белучи, Queen Latifah и много други...

да ти кажа моето мнение за гъркините е доста различно предполагам просто не си имал късмет )
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
        П.П.Тия гъркини много грозни бре - с едни къси крака, големи задници, някакви особенни физиономии и носове. Занижих си критериите за красота
        И аз имам такива наблюдения
        '05 166 V6
        '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

))

Аз обиколих цяла Калифорния плюс Лас Вегас и Гран Канион. Снимки ТУК, а клипчета - ТУК

Е и две спесиални снимки:

В San Francisco /страхотен град и атмосфера/ :

и в Karmel By The Sea /приказно място и мнооого баровско, а Алфата беше адски дръгел, демек лошо състояние/ :

Comment

йеааааа и аз имам една такава мечта
            и как е американ лайф)
            Alfa Romeo 147 "Selespeed"
            sigpic

Comment

Working...
            X