Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за коте

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за коте

Здравейте днес си взех коте на 2 месеца е персийче ,голям хубавец.
    Въпроса ми е кога мога да му дам хапчета за обезпаразитяване глисти тения и др...
    За ваксина знам на третия месец

Ето 3 бързи снимки на хубавеца
    Attached Files
    Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщение
    Здравейте днес си взех коте на 2 месеца е персийче ,голям хубавец.
    Въпроса ми е кога мога да му дам хапчета за обезпаразитяване глисти тения и др...
    За ваксина знам на третия месец

Ето 3 бързи снимки на хубавеца
    Колега, сигурен ли си, че е персийка бре? Това си е ангорка... а най-добре ще ти каже ветеринарен лекар, защото точно той ще ти изписва пасти (които са точно за малки котета, и се изписват спрямо теглото на животинчето)! Заеби съвети от авто форум... и то точно когато става въпрос за такова мило животинче! Аз имам ангорка! Огромна... и бяла! За съжаление с този нов формат на форума не знам как да кача снимка, че да ти я покажа...
    Иначе, браво, животинката е много убава!

Attached Files
    Last edited by nikki_sixx; d.m.y г., 20:43.
    к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

Ами не е ангорка , персийка си е имал съм ангорка и знам как изглежда.
      Аз само исках да питам като е на 2 месеца дали вече е време да я водя на доктор за хапчета.

Знам че това е авто форум ,но съм сигурен ,че има и запалени по животните ,които разбират повече от мене.
      Аз от доста време не съм имал котка и съм позабравил доста неща.
      Иначе с кучетата немам ядове

Comment

Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщение
        Ами не е ангорка , персийка си е имал съм ангорка и знам как изглежда.
        Аз само исках да питам като е на 2 месеца дали вече е време да я водя на доктор за хапчета.

Знам че това е авто форум ,но съм сигурен ,че има и запалени по животните ,които разбират повече от мене.
        Аз от доста време не съм имал котка и съм позабравил доста неща.
        Иначе с кучетата немам ядове
        Ами хубаво за теб - радвам се, че харесваш животните, но... на персийките носовете са им сплеснати... и то много
        Аз от кучета не разбирам... освен мааааааалко от немски овчарки - с такива съм имал мнооооого безсънни нощи по заставите!
        к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

Сега да разреша спора.
          1. Котето на Оги е класическа персийска котка.
          2. Малките котета може да се обезпаразитяват на всеки 2 седмици, но ти препоръчвам да отидете на ветеринар.
          3. nikki_sixx, да спеснати са носовете на персийските, но на класическите персийски не са. Писаната ти наистина изглежда по-добре на тези снимки.
          Класическите персийки почти нямат проблем със сълзенето на очите.
          4. Ангорските котки са с прави носове и големи уши и не са големи като размер. Най-вероятно котката, която имаш не е ангорска. Дай снимки и ще ти кажа.
          Alfa Romeo 145 1.9 JTD
          http://bendidas.hit.bg/

Comment

Първоначално публикувано от pipi Покажи съобщение
            Сега да разреша спора.
            1. Котето на Оги е класическа персийска котка.
            2. Малките котета може да се обезпаразитяват на всеки 2 седмици, но ти препоръчвам да отидете на ветеринар.
            3. nikki_sixx, да спеснати са носовете на персийските, но на класическите персийски не са. Писаната ти наистина изглежда по-добре на тези снимки.
            Класическите персийки почти нямат проблем със сълзенето на очите.
            4. Ангорските котки са с прави носове и големи уши и не са големи като размер. Най-вероятно котката, която имаш не е ангорска. Дай снимки и ще ти кажа.
            Благодаря , а за доктор ще я водя задължително.Само исках полезни съвети

Comment

колега,котката е като кокошката няма наяждане.туй за хапчетата е жив ташак,ако е в домашни условия храни го със сварени храни без никви кървища и без тези гранули,те го засищат но и много го боли стомаха от тях,ще му трябва трева да пасе за да предизвиква повръщане.успех ,гледам ги от 78г.без прекъсване.

Comment

На два месеца даже вече е минало много време. Има си специални лекарства така че най-добре заведи животинчето на ветеринар. Още повече, че не е някое улично коре, а е много красиво.

И не е ангорско. Гледала съм такова и беше ето това:
                http://img521.imageshack.us/img521/3558/bob1wo1.jpg

ПС: Да приемем ,че на снимката не е пияно.

Comment

най-добре колега се консултирай с най-добрия вет.лекар в градааз така правя с моя красавец
                  Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                    колега,котката е като кокошката няма наяждане.туй за хапчетата е жив ташак,ако е в домашни условия храни го със сварени храни без никви кървища и без тези гранули,те го засищат но и много го боли стомаха от тях,ще му трябва трева да пасе за да предизвиква повръщане.успех ,гледам ги от 78г.без прекъсване.
                    Това, че котката няма наяждане не е вярно. На мойте купите с храна са пълни постоянно. Ако яде качествени гранули (скъпи) няма да има проблем със стомаха. Яде трева, за да повърне космите. Ако яде малцови хапки няма да има проблем и с това.

Illusion, ако трябва да съм честна котето ти не е ангорче, по-скоро прилича на сибирче.
                    Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Заведи го на ветеринар, вече има хапчета, които не са дават на гладно само, за глисти.И е хубаво да ги вземе, преди ваксината.Иначе може и да питаш в някой ветеринарен магазин.Зависи от теглото-обикновено едно хапче се дава на котка до 4 кг, не съм сигурен дали има отделно хапчета за малки котета.
                      Моята котка си яде само готови храни-едни пастети Гурме и суха храна смесвам от най висок клас. Общо взето не яде много, има наяждане
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                        Заведи го на ветеринар, вече има хапчета, които не са дават на гладно само, за глисти.И е хубаво да ги вземе, преди ваксината.Иначе може и да питаш в някой ветеринарен магазин.Зависи от теглото-обикновено едно хапче се дава на котка до 4 кг, не съм сигурен дали има отделно хапчета за малки котета.
                        Моята котка си яде само готови храни-едни пастети Гурме и суха храна смесвам от най висок клас. Общо взето не яде много, има наяждане
                        По принцип продажбата на хапчета е забранена в магазините. Аз бих ти препоръчала паста против глисти, но тя също не се продава в магазините.
                        fred, внимавайте с консервите, доста вредни са. По-добре да яде само суха храна висок клас.
                        Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от pipi Покажи съобщение
                          По принцип продажбата на хапчета е забранена в магазините. Аз бих ти препоръчала паста против глисти, но тя също не се продава в магазините.
                          fred, внимавайте с консервите, доста вредни са. По-добре да яде само суха храна висок клас.
                          Хапчета имам предвид от ветеринар, а иначе за консервите - спорове има доста + и -, но консервата е с по голямо водно съдържание, и я давам за да не прави проблеми с бъбреците, нищо че другата във всичките си серии има разни съставки за бъбречна профилактика.Но и от двете храни купувам само от реномирани марки, да се надяваме за добро.
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

еми аз не разбирам от котки, но мисля че е време за обезпаразитяване, което е задължително, независимо дали котката живее вътре или навън, не си прави експерименти с тия работи. За малките хапчетата са специални, така че и аз ще повторя съветите на другите - ветеринар
                            успех, много ти е хубаво котето, да ти е живо и здраво и го научи да яде суха храна, за да нямаш ядове после
                            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Ми те тези неща са еднакви и за кучета и котета.
                              Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Working...
                              X