Колеги , искам да споделя за ужаса в който съм вкаран от миналата седмица . Сабудих се една сутрин , с болки във врата . Разбира се , казах си , че е от климатика и не обърнах особено внимание . На другия ден , по лимфните възли на врата , от лявата ми страна се образуваха доста големи 3 топчета . Неможех да си въртя главата ... отидох на лекар . Доктора любезен разбира се , ме попита : Според теб , от какво са тези топчета ? Разбираео му отговорих , че ако знам от какво са , няма да ида на лекар . При което той бесен се опита да ме изгони
Тръгнах си , и реших да се мажа с фастум гел . След 2 дни мазане , топчетата се разрастнаха до лявото ми ухо , и се стигна до там , че с него чувах само пулса си . Отидох пак на лекар . Направиха ми пълна кръвна картина , и ми казаха да отида с изследванията на другия ден . Отидох . Първо минах през опашка от 10-12 човека за да вляза при личния си лекар за направление . Пратиха ме в " Уши , нос , гърло " . Чаках 3 часа за ред , влязох и човека се опита да разбере какво ми е , но не успя . Викна 3-ма негови колеги , съблякоха ме по долни гащи и започнаха луди прегледи , като гледаха ту мен , ту перфектните ми изследвания . Казаха ми , че незнаят какво ми е , и ме пратиха на кожен лекар
. Чаках само 1 час за направления , и само 40 мин, за кожен лекар . Лекарката ме гледа като полезно изкопаемо , и ме прати пак при личния , за направление за Инфекциозно отделение . След час чакане в при личния , взех заветното направление за Инфекциозно . Отидох , изследваха ме , и нищо не откриха . Сега искат да ме вкарат там ( имало риск да се разболея от хепатит , но не бил толкова страшен хепатита ) . Искали милите некадърници да ме държат там , за да могат евентуално да разберат какво ми е
След вече една седмица , в салона ми дойде моя позната лекарка . Оплаках и се , жената ми написа 4 ампули с мизерии , на стойност 20 кинта . Изтряска ми една инжекция в задника и ме излекува . В Петък ще отнеса още една инжекция , и се надявам да мога спокоен да замина на море ж Събота . Искрено пожелавам на всички вас ЗДРАВЕ , и дано не се сблъсквате с проблеми на Великото ни Здравеопазване .

Comment