Известие

Collapse
No announcement yet.

Свиха 156-цата на Йорданка Христова

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Свиха 156-цата на Йорданка Христова

Апаши оставиха Данчето без кола
    21.08.2008 07:54 11

Снимка: БГНЕС

Йорданка Христова остана без колата си.

Апаши задигнали возилото на певицата в събота срещу неделя, баш по лунното затъмнение, от двора на вилата й в Царево.

Сутринта звездата видяла, че Алфа-pомеото 156 го няма.

Първо помислила, че някое от децата се е обслужило, без да информира родителското тяло. После обаче фактите се оказали доста по-прозаични, съобщава "Стандарт".

"Не мога да гадая дали крадците са знаели, че това е моят автомобил, или не. Всъщност няма значение. Имам и застраховка, но по-важното е, че ритъмът ми на живот е нарушен".

Христова споделя, че постоянно е на път и се чуди какво толкова са харесали на кола, навъртяла за две години 80 хиляди км.

"Може би пък някой си е търсил превозно средство, за да се прибере у дома. В нея имам всичко - от дисковете до обувките за сцената", каза още певицата.
    Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
    Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
    Lancia Ypsilon '02

Неприятна работа! А г-жа Христова е нещо повече от собственик на алфа ромео. Дано се оправят нещата!
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Хм тъкмо се бях засилил да го пусна. Какво става щом и застраховани Алфи почнаха да крадат ?
      sigpic
      Alfa Romeo 156 2.4JTD
      Mazda CX-5

Comment

леле, мале, без думи останах...............
        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Подочух че е намерена, Григо ще даде повече детайли ако има желание.
          Или пък ще изтрие темата.
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Вчера вечерта се обадиха че е намерена в несебър... но засега е само това. Нямам инфо в какво състояние, къде точно и т.н.
            2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
            GSM: 0888 520 600

Comment

Често коли се крадат за извършване на престъпления и после се зарязват. Предполагам са си направили акцията с 156-цата и са я оставили. .
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Искренно се надявам да не е така + да няма следи от подобно нещо
                2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                GSM: 0888 520 600

Comment

http://paper.standartnews.com/bg/art...article=245110

Намериха колата на Данчето Христова

Полицаи от РПУ-Несебър откриха откраднатия автомобил на Йорданка Христова. Скъпата "Алфа Ромео" изчезна преди три дни от вилата й в Царево баш по лунното затъмнение. Колата била скрита от крадците в гориста местност между несебърските села Кошарица и Плазовец. Алфата е непокътната и със заключени врати. Според криминалисти автоджамбазите са я задигнали, използвайки подправени ключове. Йорданка Христова отпътува вчера за Несебър по спешност, за да присъства на огледа. За да спестят на звездата катеренето по баирите, униформените свалиха колата на теглич до Несебър. Все още не е ясно дали липсва нещо от купето. Евентуалните кражби ще се установяват след отключването й.
                  Местните полицаи смятат, че край брега върлува банда от столицата.
                  sigpic
                  Alfa Romeo 156 2.4JTD
                  Mazda CX-5

Comment

Хм, за да е задигната с подправен ключ, значи оригиналния трябва да им е бил в ръчичките за някоя и друга минута... Иначе не знам чипа да може да се прескочи толкова лесно...
                    То затова не си оставям ключовете за колата на никого, даже и при непознати майстори и на автомивки вися дотях, а не да ида да пия кафе.
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
                      Хм, за да е задигната с подправен ключ, значи оригиналния трябва да им е бил в ръчичките за някоя и друга минута... Иначе не знам чипа да може да се прескочи толкова лесно...
                      То затова не си оставям ключовете за колата на никого, даже и при непознати майстори и на автомивки вися дотях, а не да ида да пия кафе.
                      Пак са понапудрили статията(този чип наистина не се прескача лесно) ,най -вероятно Госпожата е оставила колата отворена с ключове на таблото.
                      А знаете ли за коя алфа става дума ,Преди или след Фейслифта?
                      Алфа Ромео 147 1,9 JTD 16v 140bhp
                      Fiat Marea 1.9 JTD 105bhp

Comment

Първоначално публикувано от SPetrov Покажи съобщение
                        Пак са понапудрили статията(този чип наистина не се прескача лесно) ,най -вероятно Госпожата е оставила колата отворена с ключове на таблото.
                        А знаете ли за коя алфа става дума ,Преди или след Фейслифта?
                        Викам да спрем със спекулациите Може и двигателят да е бил запален, а може да не е била алфа преди фейслифта, а бмв след фейслифта, ама не автомобил, а мотопед и да не са го откраднали, а да са го купили
                        _______
                        146 JTD - ex
                        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
                          Иначе не знам чипа да може да се прескочи толкова лесно...
                          За специалист който си разбира от занаята е работа за 2-3 минути да прескочи ключа
                          присъствал съм на демонстрация на Фиат Пунто
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Алфата не е фейслифт и е спортвагон.

Липсвал само касетофона.

Инфо от пресата.

П.П. Откъде знам, че не е фейслифт?Ами има я на снимка.Светлосив металик

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
                            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

Първоначално публикувано от Слав Покажи съобщение
                              Алфата не е фейслифт и е спортвагон.

Липсвал само касетофона.

Инфо от пресата.

П.П. Откъде знам, че не е фейслифт?Ами има я на снимка.Светлосив металик
                              Аз неразбрах какво и е толкова скъпото..това да не е някои депутатски магарцедес...

B&B Racing | bb-racingteam.com
                              Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Working...
                              X