Известие

Collapse
No announcement yet.

Полудявамммм....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Полудявамммм....

Поредният ташак който ми се случва на пътя... че не карах бавничко не карах ама от де се взе това паве на пътя значи, наряза ми предна и дясна лява гума прееба ми джантите(извинявам се за нецензурните думи просто момент на бяс) и сега съм направо бесен. Събитието се случи днес около 20:30 часът в посока от червено знаме към четвърти километър! Аман от тия пътища наще! Толкова ме е яд особено за джантите дано скоро отново да съм с тях Но най ме е яд, че не успях да видя препятсвието мамкаму поне да се бях опитрал да го преудолея.Тате се указа прав караи си бавно мойто момче виждаш, че пътищата ни за нищо не стават, а аз да знам и после пак се връщам намръщен вкъщи. Ето и малко снимки на павенцето дето отнесох(снимките са правени с телефон и са с лошо качество) взеx си го за спомен да им го отнеса в KAT да си го окачът за трофеj! Извинявам се за писаниците поне ми олекна малко яда!
    Attached Files
    Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
    FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
    sigpic

Ако е там, за където си мисля, е пълно и с дупки и ако не го знаеш пътя, можеш да си строшиш колата. Там винаги като минавам съм в лявата лента и не я напускам за нищо на света. Кофти е наистина и за огромно съжаление това не е единственото място, на което можеш да си съсипеш гуми, джнати, кола и т.н. Гледай положително, радвай се че си жив и здрав, защото с по-голяма скорост може много кофти да се претрепеш
    Last edited by soldier; d.m.y г., 10:33.

Comment

И аз така уж си държах лявата лента но ударих на камък! Но си адски прав човече трябва да се радваме, че сме живи и здрави, това е най-важното!
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от StarChild Покажи съобщение
        И аз така уж си държах лявата лента но ударих на камък! Но си адски прав човече трябва да се радваме, че сме живи и здрави, това е най-важното!
        Напротив не трябва да сме благодарни на това - това е резултат от нечия небрежност и за това ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩА!!! Трябва който е отговорен да си поеме отговорността. Вярно на такова място може да загинат хора, но за да не е в това състояние мястото трябва който е отговорен за него да се е погрижил - в случая никой не го е направил и резултата е налице!

Даването на газ, води до пристрастяване!
        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Вчера гледам някъква инециатива по ТВ...садят цветя, даже със скасийте в дупки из улиците на София
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Колкото и да де пазиш, туко изкочи я дупка, я паве, я нещо друго.Наистина ужасно състояние е, трябва да се съдят общини и държавата, това е, бавно е, трудно, ама е по добре, отколкото нищо да не правим.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Напълно те разбирам какво ти е. Както знаят повечето и на мен ми се случи подобно нещо с джанти на една седмица.
              Ако незнаеш къде да си оправиш джантата пиши и ще ти кажа.
              sigpic
              SCUDERIA ITALIA
              BMW 5-er
              BMW 7-er
              Fiat GP

Comment

Мерси човече ако неуспея да се оправя ще се възползвам от помощати. Днес ходих до кат за протоколи и после от там в армеец. Мисля да изчакам да видя експертната оценка и обешетението. Инак ми писаха гумите на 80% и джантите за ремонт и полиране...
                sigpic

Comment

Working...
                X