Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще откача вече,помогнете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мммм подушвам че сме от една порода - 6 годинки в отбора по бокс на Полицията и после още 3 в отбора на ТУ - Габрово /тогава още го имаше/ бравос, не ми дреме кво ще кажат "цивилизованите" в тоя форум обаче и аз на твое място щях да му вкарам няколко ъперкъта в челюстта, а после..... после щеше да пикае кръв няколко дена от шутовете в бъбреците.
    Сега някой ще каже че е просташко - не ми пука какво мислят инаквомислещите - ние на "село" така си решаваме проблемите!
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      Така днеска моето посещение на "Цар Симеон" завърши с цепната устна ( моя ) , цепната вежда ( на главния тъпанар ) и подуто око ( на помошника на главния тъпанар ).
      Влизам си аз в магазинчето да си купя накрайник за опелчето . Взех го и помежду другото го попитах дали има ремък за алфата. На което ми се отговаря - " Аз продавам части за автомобили , а не за такива боклуци като Алфа, Ровър и тем подобни." На което аз му викам - "Малоумна работа " и тръгвам да излизам , когато чух едно - " Аз ли съм малоумник бе копеленце " и тръгна към мене . Аз понеже съм си бивше боксьорче ..... и така общо взето . После дотърчаха отнякаде някакви араби да ни разтървават. Не мислех че такива работи още се случват по Софията!
      Много хубаво си направил! Кой знае още колко хора му се целят тука . . . Такива селски пръчки само това ги оправя!
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от vlado_gg Покажи съобщение
        Направо се пръскам от яд.ДА ви кажа какво ми се случи преди малко .Влизам в магазина на ауто плюс в Стара Загора с намерение да си купя гарнитурата м/у тръбите на инжекцията и главата.Посрещаме некъв охлюв на име Тома.Казва кво искаш .Казвам му какво а той отвръща че за алфи няма време.Аз си помислих че се шегува и пак го попитах А той ме гледа и ми казва нещо от рода " с боклуци не се занивам бе".Превъртях.Преброих на ум до десет успокоих се и излязох от магазина.След като поразпитах разбрах че тоя мишок е управител на магазина и на месно ниво няма към кой да отправя оплакване.Ако някой може да ми помогне и да ми даде координати на някой началник на тази фирма ще му бъда много благодарен.
        Между другото в този магазин съм оставил не малко пари но все съм попадал на други служители.Пишейки това направо треперя от яд.Трябва да отмъстя час по скоро че да не вземе да ми мине и тоя боклук да остане ненаказан
        Оти не го пита защо нема време за алфи-заради това,че му се е запалила тиквата от продаване на части за ФАК-автомобили по телефона ли ,или нешо подобно?Аз хич не ги бавя,даже едни такива лекета от Ауто Хелп много са заинтригувани какво им казвам и много ме слушкат
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
          Така днеска моето посещение на "Цар Симеон" завърши с цепната устна ( моя ) , цепната вежда ( на главния тъпанар ) и подуто око ( на помошника на главния тъпанар ).
          Влизам си аз в магазинчето да си купя накрайник за опелчето . Взех го и помежду другото го попитах дали има ремък за алфата. На което ми се отговаря - " Аз продавам части за автомобили , а не за такива боклуци като Алфа, Ровър и тем подобни." На което аз му викам - "Малоумна работа " и тръгвам да излизам , когато чух едно - " Аз ли съм малоумник бе копеленце " и тръгна към мене . Аз понеже съм си бивше боксьорче ..... и така общо взето . После дотърчаха отнякаде някакви араби да ни разтървават. Не мислех че такива работи още се случват по Софията!
          Охо,откога по аватарите се накачиха и вертолети Ка-52?
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Всяко нещо си има лек...
            За информация има "Агенция за защита на потребителите". Там имам чувството ,че са назначени най -заядливите инспектори в страната. Само чакат някой да им звънне с подобно оплакване и изорават света. Толкова поразии правят на търговците, че....
            Така ,че колега - направи го! Звънни и дай координати на магазина и разкажи какво се е случило в писмен вид и им го пусни на E-meil.
            София 1000
            ул. “11 август” № 10
            тел. 02/989 01 06
            тел./факс 02/989 01 07

а това е линка им. : http://www.bnap.org/?page_id=46
            Успех!
            Last edited by svetlastf; d.m.y г., 22:43.
            Alfa Romeo 1.8 TS `98
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение
              Всяко нещо си има лек...
              За информация има "Агенция за защита на потребителите". Там имам чувството ,че са назначени най -заядливите инспектори в страната. Само чакат някой да им звънне с подобно оплакване и изорават света. Толкова поразии правят на търговците, че....
              Така ,че колега - направи го! Звънни и дай координати на магазина и разкажи какво се е случило в писмен вид и им го пусни на E-meil.
              София 1000
              ул. “11 август” № 10
              тел. 02/989 01 06
              тел./факс 02/989 01 07

а това е линка им. : http://www.bnap.org/?page_id=46
              Успех!
              Разбирам че така е правилно и редно , но чесно казано не ми се занимава с всичко това. Испуснах си парата и сега релаксирам в къщи . А педалчето там следващия път ще се замисли преди да си отвори устата. Малко е дискомфортно с подута устна , ама ще го преживея ))
              Last edited by Orm; d.m.y г., 21:17.
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
                Охо,откога по аватарите се накачиха и вертолети Ка-52?
                Най добрия !!! Малко уточнение Ка 50
                Last edited by Orm; d.m.y г., 21:22.
                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Интересно решение при Черната Акула е липсата на опашен ротор, компенсирана с 2 носещи ротора въртящи се в противоположни посоки, компенсирайки си усукващия момент - в същност системата е стара но ефективна. Как се справя машината при авторотация?
                  Mitsubishi Outlander
                  Mitsubishi Space Star
                  Daihatsu Terios

Comment

Кефи ме как са я кръстили руснаците - "Лапушка" Черна акула е западната версия - пълна противоположност. Най ме кефи че има катапулт!!! До колкото знам се справя много по добре от аналозите на запад с абсолютно всичко !!! Апачи е играчка пред него , а команчи също му отстъпва по бързина , въоръжение , скороподемност и.т.н. Хеликоптера (ако убият пилота или ако той е в безсъзнание ) може сам да изпълни мисията и да се върне на базата.
                    Last edited by Orm; d.m.y г., 21:30.

Comment

Момчета извинете ме за спама ама трябва да се намеся. Пък @deadairplane най-вероятно ше ме допълни.
                      1) Да Ка-50 е, Ка-52 е с двуместна кабина.
                      2) Съосната схема е характерна за всички хеликоптери на Камов с изключение на Ка-60. И да тя има редица предимства пред класическата. Колкото дали е стара - то нови компановки отдавна няма. Каман стороят по по интересна схема ма и тя не е толкоз нова.
                      3) Името черна акула идва от едноименния филм в който се снима такъв вертолет. Не е западна версия. На чуждите хеликоптери в НАТО се присвояват имена започващи с "Н". Ka-52 например е HOCUM
                      4) Ако загине пилота машината не може да извърши сама мисията. Има възможност за програмиране на "n" завойни точки, автоматично извеждане към целта, автоматичен втори заход и т.н. и т.н. Руснаците рекламират усърдно че може да върне ранен пилот, но в никъде не съм срещал официална публикация че може да работи сам по целите(разбирай да стреля).
                      5) А и американците спряха програмата Команчи. Тъй че той е извън играта пък и замисъла му е съвсем друг.
                      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                        Момчета извинете ме за спама ама трябва да се намеся. Пък @deadairplane най-вероятно ше ме допълни.
                        1) Да Ка-50 е, Ка-52 е с двуместна кабина.
                        2) Съосната схема е характерна за всички хеликоптери на Камов с изключение на Ка-60. И да тя има редица предимства пред класическата. Колкото дали е стара - то нови компановки отдавна няма. Каман стороят по по интересна схема ма и тя не е толкоз нова.
                        3) Името черна акула идва от едноименния филм в който се снима такъв вертолет. Не е западна версия. На чуждите хеликоптери в НАТО се присвояват имена започващи с "Н". Ka-52 например е HOCUM
                        4) Ако загине пилота машината не може да извърши сама мисията. Има възможност за програмиране на "n" завойни точки, автоматично извеждане към целта, автоматичен втори заход и т.н. и т.н. Руснаците рекламират усърдно че може да върне ранен пилот, но в никъде не съм срещал официална публикация че може да работи сам по целите(разбирай да стреля).
                        5) А и американците спряха програмата Команчи. Тъй че той е извън играта пък и замисъла му е съвсем друг.

Да , докато не подкараме едно такова няма как да разберем нали А за названието пак ще проверя

Comment

Дай боже, ама язе не искам да разбирам дали може да ме върне в безсъзнание по трудния начин. Това му е името Черна акула, но тръгва от филма, ма провери си го де.
                          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                            Дай боже, ама язе не искам да разбирам дали може да ме върне в безсъзнание по трудния начин. Това му е името Черна акула, но тръгва от филма, ма провери си го де.
                            Ние ще се правиме само на ранени

Comment

От едно известно време мога да наблюдавам поведението при различни условия на руски и френски машини ... По една случайност "овехтелия и глупав Ми-17" все още е 200% конкуренция на идиотската инженерна мисъл, наречена AS-532L Cougar, която тъпата ни държава купува в момента. Доста западни армии (примерно английските ВМС и СВ) изхвърлят (буквално подаряват) своите Кугари, и сега си купуват модернизираните Ми-17 (ново РЛ оборудване, нови ТРД, нова авионика и т.н.). А ние ... понеже сме богати и сме турбо-гъзета, ще изхвърлим Ми-17, и си купуваме френските ч.кии. Започвам с това, за да ви послужи като апетайзър.
                              И сега си представете качествата на Ми-24 или Ми-28, сравнени с Апач примерно - хеликоптер, който даде близо 85% дефектация при операция "Пустинна буря", аналогично "Пустинна лисица" поради попаднал пясък в двигателите... което ще оставя без коментар, защото за един щурмови хеликоптер това би трябвало да представлява 0-ев проблем... Но ... разни хора, разни идеали
                              Американците гледат да си угаждат на пилотчетата - да им е шаренко и комфортничко, а руснака гледа машината да отиде, да порази и да се върне за следващата задача...

P.S. Снимките са от базата, в която работя сега - просто да видите за какво иде реч
                              Attached Files
                              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Е за ми 24 и 28 няма спор доказали се хеликоптери . Ако не се лъжа единия от тях май ми 28 лети малко наклонен на страни ( което би ми било интересно да разбера защо ) . Летящата крепост май му викаха нали ?!?

P.S И аз мисля че на танка примерно не му трябва аудиосистема BOSE !!!
                                Last edited by Orm; d.m.y г., 23:05.

Comment

Working...
                                X