Известие

Collapse
No announcement yet.

чопнато от колегите от бмв

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• чопнато от колегите от бмв

днес четох в пресата за случая, но ме подсети бързия преглед в приятелския форум.

не знам какво трябва.. да се смее ли човек или да плаче.
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Еииии тоя народ се побърка Боже! Няма управия еиии аз познавах(сигурно и още го познавам)синът на един така наречен свещенник който логично по стъпките на бащаси учеше в семинарията и редовно си подръпваше тревица, а баща му едвам го изкарваха от кръчмата и редовно се таркаляше по градинките. Така, че не се учудвам на поредната такава случка. Това си е нормално нещо от нашето ежеднавие за съжаление.
    Last edited by StarChild; d.m.y г., 11:00.
    Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
    FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
    sigpic

Comment

Свещениците всички трябва да им дадат по една голяма лопата и на полето . . Търтеи.!
      пс нашия Търтей да не се обижда той си е ок
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

по-запознатите хора знаят, че по времето на Исус канабиса е бил широкоупотребяван със всякакви цели (това растение има повече възможности отколкото петрола, невероятно но факт)
        и по тази логика има теории, които твърдят, че нашият спасител е използвал масла от същото растение за леченията и проповедите си.

тук има две статии в едната от които хиляди хора твърдят, че пафкането единствено ги избавя от тежка болка. също така обясняват защо тревата е забранена и заради чии интереси (уж)

http://www.fenomenibg.com/modules/ne...hp?storyid=156

http://www.fenomenibg.com/modules/ne...php?storyid=98

и тук една статия дето не я четох много, но става дума за научните изследвания на канабиса.

http://www.ama-assn.org/ama/pub/category/13625.html

иначе моето мнение е, че бития поп ако шмъркаше щеше да е по-за бой, тва дет написах горе трябва да го оправдава
        по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

На село все още вярваме, че попа, даскала и кмета са голяма работа ама както е тръгнало попа ще го изключим.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
            На село все още вярваме, че попа, даскала и кмета са голяма работа ама както е тръгнало попа ще го изключим.
            Е на кмета още ли вЕрвате - оптимисти.
            А за даскала ... едно време имаше една приказка : зелен кон и умен даскал няма.
            П.П. Да ме прощават учителите.
            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Поп тревоман Нема друго такова животно ..................

155 2.5 V6
              Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Абе и църквата, силно повлияна от държавата десетилетия наред е придобила един изкривен и гротескен харктер.Какво ли не не може да се види у нашта църква, не че и по другите няма....но и тук сме по по най
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  Абе и църквата, силно повлияна от държавата десетилетия наред е придобила един изкривен и гротескен харктер.Какво ли не не може да се види у нашта църква, не че и по другите няма....но и тук сме по по най
                  аз съм щастлива, че познавам (поне) 2-ма свещеници, които ме карат да си мисля, че не всичко е загубено.

но нещата вървят на зле.
                  факт.
                  Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

И аз смятам, че ще я бъде църквата, къде по тежки времена е имало, но наистина в момента поне висшия състав /май клир му викат / е под всякаква критика
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Working...
                    X