If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Еииии тоя народ се побърка Боже! Няма управия еиии аз познавах(сигурно и още го познавам)синът на един така наречен свещенник който логично по стъпките на бащаси учеше в семинарията и редовно си подръпваше тревица, а баща му едвам го изкарваха от кръчмата и редовно се таркаляше по градинките. Така, че не се учудвам на поредната такава случка. Това си е нормално нещо от нашето ежеднавие за съжаление.
по-запознатите хора знаят, че по времето на Исус канабиса е бил широкоупотребяван със всякакви цели (това растение има повече възможности отколкото петрола, невероятно но факт)
и по тази логика има теории, които твърдят, че нашият спасител е използвал масла от същото растение за леченията и проповедите си.
тук има две статии в едната от които хиляди хора твърдят, че пафкането единствено ги избавя от тежка болка. също така обясняват защо тревата е забранена и заради чии интереси (уж)
Абе и църквата, силно повлияна от държавата десетилетия наред е придобила един изкривен и гротескен харктер.Какво ли не не може да се види у нашта църква, не че и по другите няма....но и тук сме по по най
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Абе и църквата, силно повлияна от държавата десетилетия наред е придобила един изкривен и гротескен харктер.Какво ли не не може да се види у нашта църква, не че и по другите няма....но и тук сме по по най
аз съм щастлива, че познавам (поне) 2-ма свещеници, които ме карат да си мисля, че не всичко е загубено.
но нещата вървят на зле.
факт.
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
И аз смятам, че ще я бъде църквата, къде по тежки времена е имало, но наистина в момента поне висшия състав /май клир му викат / е под всякаква критика
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment