Известие

Collapse
No announcement yet.

Повод за Гордост за Алфа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщение
    Нека карат Алфи хората ве! С какво по-различни са от нас, че да не карат алфи
    Представи си сега следната често срещана гледка. Спрял си на светофара и до теб спира един голф. Разбира се той е "красив", с аеродинамика на тухла четворка, "спортен" около 1000 коня заради светещите пръскалки (дават 30 коня), 20те лепенки под огледалата (дават 300 коня), лепенка имитираща алуминиева капачка за резервоара, налундзен рязан пожарогасител (разбира се пръснат със хром за печката на дърва вкъщи) и други "тюнинг" добавки, на които няма да смятам добавените коне, че става страшно. Човекът вътре разбира се е видимо "интелигентен", със леко омазан потник, татуировка "Цеца 1995" на рамото и други външни белези, които показват на всички околни "интелигентността" му, които според него са нисши непросветени в голфаджийството същества. От вътре дъни нещо, което той нарича "музика" (това действие се извършва на отворени прозорци, дори и през зимата, а през лятото е неизбежно тъй като голфа климатик няма, а и да има е скъпо, а и няма да се чува "музиката" навън). След потеглянето си на светофара всички околни се стряскат, тъй като си мислят, че това е последното потегляне на това нещо, което е задвижвано от разни магични сили, а за това се съди по ужасяващите звуци, които се разнасят от него, които са съпродовени от димна завеса, тъй като "гоуфа" гори бензин/масло 1:1.

А сега си представи това с Алфа и ще разбереш какво му е лошото и с какво са по-различни

Аз ако видя подобно нещо с Алфа просто ще ме присвие нещо под лъжичката.
    145 1.6 T.S
    164 3.0 Q4

Comment

Първоначално публикувано от sapper Покажи съобщение
      Представи си сега следната често срещана гледка. Спрял си на светофара и до теб спира един голф. Разбира се той е "красив", с аеродинамика на тухла четворка, "спортен" около 1000 коня заради светещите пръскалки (дават 30 коня), 20те лепенки под огледалата (дават 300 коня), лепенка имитираща алуминиева капачка за резервоара, налундзен рязан пожарогасител (разбира се пръснат със хром за печката на дърва вкъщи) и други "тюнинг" добавки, на които няма да смятам добавените коне, че става страшно. Човекът вътре разбира се е видимо "интелигентен", със леко омазан потник, татуировка "Цеца 1995" на рамото и други външни белези, които показват на всички околни "интелигентността" му, които според него са нисши непросветени в голфаджийството същества. От вътре дъни нещо, което той нарича "музика" (това действие се извършва на отворени прозорци, дори и през зимата, а през лятото е неизбежно тъй като голфа климатик няма, а и да има е скъпо, а и няма да се чува "музиката" навън). След потеглянето си на светофара всички околни се стряскат, тъй като си мислят, че това е последното потегляне на това нещо, което е задвижвано от разни магични сили, а за това се съди по ужасяващите звуци, които се разнасят от него, които са съпродовени от димна завеса, тъй като "гоуфа" гори бензин/масло 1:1.

А сега си представи това с Алфа и ще разбереш какво му е лошото и с какво са по-различни

Аз ако видя подобно нещо с Алфа просто ще ме присвие нещо под лъжичката.
      Свиквай, пич, често се вижда
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ахаха като прочетох тук за голфове и тиа дето ги карат се сетих миналата седмица спирам пред едни авточасти да си тарся масло за алфата-боксер а навратата едим дебеличак ми поглежда страно колата ама нищо аз съм свикнал се смеят на колатами .Влизм вътре и казвам на продавача че се чудо дали пак да сипиа на алфата мобил 5В-40 защото като направи 7 хиляди маслото взе да намаля и сега е кън 9000 и липсва към 1/2 л. В тоя момент субекта от врата почва се смеее и вика абе луд ли си аз на голфа сипвам 15В -40 тотал и го гори та ти на тая алфа мобил 5В-40 .Аз позамигах и казах еееееее да де ммммм тъп съм.
        Опел Кадет GSI
        166 2,4 JTD
        ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

Working...
        X