Известие

Collapse
No announcement yet.

156 - новата Вектра, 166 - новата Омега?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 156 - новата Вектра, 166 - новата Омега?!?

Не знам дали ви е направило впечатление колко много Алфи плъзнаха по улиците. Последните няколко дни 4-5 човека ме питат дали да си купуват Алфи, 2-ма от тях вече си взеха Има 3 само на нашата улица Ей тва миналата година, ако знаех че ще стават масови коли щях да си взема някоя още по-изхакана марка А тия модели тепърва ще влязат в най-масовия сегмент като цена Тия хора луди ли са да си дават парите за италиански боклуци!!
    Last edited by code; d.m.y г., 20:18.
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Има нещо вярно за съжаление. Хеле пък, 156-ците имам чувството, че всяка втора кола е такава. Няма лошо де, сектата се разраства.
    Добре поне, че не успях да си намеря такава, защото и на мен много ми е на сърцето този модел.
    За щастие, GTV/Spider-ите все още са сравнително редки, макар че и те настъпват със страшна сила.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Разрастват се тези 145/6 156 155 и тн...шо не се разрастват 75 джулиети и 90 а?

B&B Racing | bb-racingteam.com
      Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Мдаа право глаголите колеги. Аз като почнат да ме разпитват за Алфа плюя на общо основание барем откажа неколко човека. Най-страшното не е че стават масови. Обаче вече видях 3 145ци с лепенките Спарко, Момо, с цветните габарити, отворения прозорец, етажетката за буркани изживяваща се като спойлер, специфичната музика с фолклорни елементи и водача гол до кръста. Всичко както си трябва.
        Дано Всемогъщия да се свети името му да ни закриля, че малко остава да настигнем голфовете и калибрите.
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Лошо няма - повече Алфи, по евтини части, повече опит на сервизите с тях.....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
            Лошо няма - повече Алфи, по евтини части, повече опит на сервизите с тях.....
            Наистина напоследък доста Алфи се навъдиха.Мислех си щото карам Алфа и ми се набиват на очи ама не! ЕЕйй го на колегата ми звъни вчера, щял Алфа да си взима. А как си се кефех, че не карам толкоз масов автомобил ама с тия цени на употребяваните италианки ниама как. Хората се усетиха, че за тези пари взимат вървяща кола с много екстри вместо някои дръглив голф или изгнил хлопел. Споко на някои няма да им хареса капризният характер на колата и бързо ше ги сменят. Както всички знаем Алфата не е за всеки. Трябва да я почустваш! Cuore sportivo.....
            Last edited by StarChild; d.m.y г., 00:08.
            Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
            FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
            sigpic

Comment

Сега като се замисля по-голямо търсене по високи цени и повечко внос. Но не мисля, че ше стигне славата на голфа такова явление в автомобилната индустря просто няма(respect)
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от StarChild Покажи съобщение
                Наистина напоследък доста Алфи се навъдиха.Мислех си щото карам Алфа и ми се набиват на очи ама не! ЕЕйй го на колегата ми звъни вчера, щял Алфа да си взима. А как си се кефех, че не карам толкоз масов автомобил ама с тия цени на употребяваните италианки ниама как. Хората се усетиха, че за тези пари взимат вървяща кола с много екстри вместо някои дръглив голф или изгнил хлопел. Споко на някои няма да им хареса капризният характер на колата и бързо ше ги сменят. Както всички знаем Алфата не е за всеки. Трябва да я почустваш! Cuore sportivo.....
                Споделям мнението. Сега гледам доста по-често виждам алфа и то в разнообразно състояние на духа и тялото (шофери и подобрения тип рафт за буркани). Даже преди малко тук до блока в Бургас видях червена и черна 156 с еднакви джанти (неоригинални).

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Вчера в квартала (Младост 3) чувам в тъмното от някаква кола дъни мощно циганско маане. Ма не нещо гръцко или сръбско ми баш си кючек. Около колата чувам цветушта селска реч - някакви бараби се псуват на майка така, че кючекът почти се заглушава. Като приближих каква мислите беше колата - много лачена червена 146-ца, ако не се лъжа Джуниър. Две минути след като ги подминах "пичовете" се метнаха на Алфата и със свирене на гуми и мръсна газ по тясната квартална уличка отпрашиха.
                  Айде кажете ми сега как да твърдя, че карам "елитна" марка...
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

ми.. това е положението.
                    единственият начин алфистите тук да се чувстват "богопомазани" е алфите (след закупените от тях) изведнъж да поскъпнат драстично и тъй

аз, обаче, мисля друго.
                    не можем да се похвалим с най-безпроблемните автомобили - факт.
                    поради което, последващата цедка (кой ще остане в сектата след един-два неминуеми проблема с МПС-то) е ако не по-ефективна, то почти толкова, колкото би била ценова такава.

п.п. това наистина ли е повод за кахър?
                    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                    My Red Love
                    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Бе да карат кои кавото иска,какво се кахърите.То е доказано че не я ли купиш със сърце скоро се отказваш от нея.
                      1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                      2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                      1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от Lucky Покажи съобщение
                        Бе да карат кои кавото иска,какво се кахърите.То е доказано че не я ли купиш със сърце скоро се отказваш от нея.

Мисля. че с това изчерпахме темата.
                        sigpic

Comment

ндаааа
                          а замисляли ли сте се колко биха си купили пак алфа?
                          щото едно е да попаднеш случайно на някаква колица, тя да ти хареса (поради някаква причина) и да си я караш докато не попаднеш (пак случайно) на следващата (примерно голф...); съвсем различно е обаче да търсиш съвсем съзнателно нещо конкретно като марка, модел, двигател, екстри и пр.
                          бтв: няма нищо лошо и в първия вариант, стига човечеца да се чувства добре и да има късмет с возилата...
                          166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                          x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                            Не знам дали ви е направило впечатление колко много Алфи плъзнаха по улиците. Последните няколко дни 4-5 човека ме питат дали да си купуват Алфи, 2-ма от тях вече си взеха Има 3 само на нашата улица Ей тва миналата година, ако знаех че ще стават масови коли щях да си взема някоя още по-изхакана марка А тия модели тепърва ще влязат в най-масовия сегмент като цена Тия хора луди ли са да си дават парите за италиански боклуци!!
                            То защото миналата година си беше много рядка кола, нали?
                            156 е масова от 2-3 години вече ...
                            И как няма да е, като струва колкото един Голф 3 егати

Comment

Е защо пък да не карат хората ?
                              Като имате претенции и ви дразни ,че сте в "конфекцията" ...поръчвайте си бутикови автомобили
                              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
                              X