Здравейте, има ли някой от форума, който ще пътува в неделя или в понеделник за Виена, но през Румъния? Търся човек, с когото да караме заедно из Румъния, че да не ме е страх много.
Известие
Collapse
No announcement yet.
за Сегед пред Видин?
Collapse
X
-
Няма да се плашиш, предполагам вече пътя е пооправен. Аз март месец минах оттам и беше ад (Видин-Калафат-Т.Северин-Тимишоара...). Карай внимателно и задължително пътувай през деня. Иначе бих те посъветвал да минеш по другия маршрут Русе - Букурещ - Дева - Арад - Мако... Ще спестиш не малко нерви и няма да изкривиш джантите. Освен, ако не са пооправили пътя де.sigpicex
147Q2
300bhp/606nm
Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars
Comment
-
Много е дълъг другия път. Минавах го 12 часа предишния път. И онези завои из Карпатите до Сибиу направо ме разбиха през нощта. Иначе наистина пътят през Русе не е много лош. Само до Букурещ имаше леко изненади. Но като си представя София с нейното околомръсно, то положението при нас не е много по-розово.
Кравите, циганите и велосипедистите по магистралата малко ме изненадаха. Особено в проливния дъжд, който се изля. Не бях виждал бронирана каруца...
И по едно време малко карах по черен път, който беше в центъра на Валчея, за мой ужас, помислих си, че нещо съм кривнал по някакво шосе, което излиза от града, а то това си била артерията пътна. И изведнъж имаше едно прагче около 20 см на тоя черен път, но аз не бях с повече от 10 км/ч, просто беше невъзможно да съм с повече. И не беше страшно. Е, бях си решил, че ако нещо ми се изпречи пред пътя, направо минавам, газя и не питам. Леко имаше мургави събрятя и това също малко ми вдигна адреналина и другите подобни на него медиатори.
Мани...
Нямам време да пътувам до Русе (нищо, че ще стане по-бързо по моста) и после да се клатя 12 часа... Ще карам бавно и внимателно. На ферибота ще разпитам и ще се залепя за някои българи, ако има по-бавни, че мене ме е страх с тая ниската алфа. И тия лети джанти...sigpic
Alfa 145 1.6 - едно червено бонбонче!
Fiat Ritmo 1984 - непретенциозен
Fiat 125 1977 - а бяхме млади!
Comment
-
най-чистия вариант - Сърбия
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Караите си през Сарбиа за да не ви болят главите като мен.Тая Румания я задрасквам с 4ерно на картата.Последна пат си доидох в Белгиа сас с4упен преден джам,стро6ена главина на задното колело и висе6та предна маска от едно Деу на тегли4а ми-набуха се у мене простака а като слязах да го бия удари из драките.Руманиа не е даржава според мен.През Сарбиа Софиа-Бруксел-21 4аса.164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеПаспорт може да се извади в рамките на 8 работни 4аса! Туи де е проблема.Не мъ глей, че в раменете съм, кат вафла от 5 стинки...знам фатки!
Comment
-
А при наличието на черен печат в паспорта? Тогава какво правим???
Затова през Румъния пътувах.
Пътят беше кошмарен. Който иска силни усещания - да заповяда. Не е за кола.
През Русе е просто на светлинни години!!! От София до Сегед през Видин са 720 км. От Русе са пак толкова. Но много по-бързо се кара и по-леко. тръгнах в 7 и в Сегед бях в 9. спирал съм 1 час - за ферибота 30 мин и 2 х 15 мин.
От Темешвар има път към Ченад, той води до Сегед, не се минава през Арад и е много хубав. Като нашите пътища - хасфалтиран.
След това Сегед и нататъка си е унгарска песен. Карал съм със 140-160 по магистралата. до Братислава ми станаха 1125 км
Фериботът е 51 лв за един пътник и кола (пътникът е 6 лв).
после винетката е 3 евро румънската и 9 евро унгарската, но румънците искат едни 6 евро за някаква такса и отпред има едни муфтаджии, които искат по 10 евро не ясно за какво.
не видях метанстанции, но пропан-бутанът се намира из полето даже.sigpic
Alfa 145 1.6 - едно червено бонбонче!
Fiat Ritmo 1984 - непретенциозен
Fiat 125 1977 - а бяхме млади!
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеПаспорт може да се извади в рамките на 8 работни 4аса! Туи де е проблема.
тогава те карат да пуснеш нормална поръчка , правят проверка и ако си чист може да я пуснеш и експресна ако искаш .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
Comment