Известие

Collapse
No announcement yet.

Да живее форума и да живеят алфистите!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да живее форума и да живеят алфистите!

Значи.
    Отидохме с приятелката ми до Чепеларе. И дотук - добре. Паркирахме си нормално. Обаче на стринта гледам - предната лява врата вдлъбната от ритник. И даже си личи подметката. Викам си - нема такава държава, нема такива ора, то простотията наистина е един балкански елемент от съзнанието и подсъзнанието на обитателите на този полуостров. И тъкмо мисля как да се оправям, щото нямам време да се занимавам, хванал пътя за Чудните мостове, гледам в страничното огледало една алфа като моята. Викам си - а, некой ми кара алфичката!
    Спря колегата, запознахме се, оказа се, че е със по-новия двигател и ми удари едно мощно рамо. Извади инструменти и леко бутна хлътналата врата и тя се оправи.
    Тук искам да благодаря на gammaRay от Пловдив.
    После се срещнахме на Кръстова гора, но бяхме криви и двамата, щото го бяха бетонирали местенцето. И отделно аз бях позеленял от завоите преди това.
    И отделно от това искам най-отговорно да заявя, че има и сини детелинки, видях с очите си една такава, на колата му, не е избеляла зелена или нещо пребоядисвана. имам я и на снимка.
    Толкова от мене.
    Благодаря за подкрепата и за чувството, което изпитах, че алфистите в България са една интелигентна и отговорна група хора, нещо като малко тайно общество. Ще се запиша в клуба скоро-скоро и се надявам да имам повече срещи с вас.
    sigpic
    Alfa 145 1.6 - едно червено бонбонче!
    Fiat Ritmo 1984 - непретенциозен
    Fiat 125 1977 - а бяхме млади!

Синя детелинка и аз съм виждал на 145 QV

B&B Racing | bb-racingteam.com
    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от anton_caro Покажи съобщение
      .
      Алилуя.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Хбав лаф, хубави хора, добри коли, какво му трябва на човек, може би само едно добро пите
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Working...
        X