Мъча се от 30мин да отворя сайта на АБВ.БГ където има ICQ на Български...
Известие
Collapse
No announcement yet.
ICQ на български...някой пробвал ли е това животно???
Collapse
X
-
ICQ на български...някой пробвал ли е това животно???
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"Тагове: Няма
-
Първоначално публикувано от търтейбачка си
и сайта на абв бачка
същата работа ама на бг и май с повече бъгове0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Свалям си нормалното...че вчера преинсталирах всичко на машината...sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Недостатъците които аз съм забелязал в него:
1. при опит да пратя файл,още на избора на файл ми забива и се затваря програмата
2. инсталираха ми се всевъзможни туулбарове на експлоръра и не мога да ги махна
3. функцияра за уведомяване за поща в абв.бг не действа /или дейста с голяяяяяяяяямо забавяне/
4. Отнякъде ми се нашиха 80 мб трафик,без да съм влизал другаде
И това за един ден работа с него...Ами след 1 седмица???Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Всички ICQ-та имат един голям недостатък - не поддържат други месенджъри.
Петко, ако искаш да пробваш нещо ново, тествай това http://www.miranda-im.org/. Аз под уиндоус само него си ползвам, а и има поддръжка на МСН, Яху, Джабър и май всичко, което се сещам.
Много е олекотено откъм шаренийки и рекламки и май съществени бъгове няма.Alfa Romeo 156 2.0 T. Spark
2003 Honda CBR 954 RR
Comment
-
Първоначално публикувано от kekc... тествай това http://www.miranda-im.org/ ...Alfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
-
Miranda0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
аз съм с това ICQ от седмица, бачка програмката без никакви ядове пращам и получавам файлове и всичко е 6-доволен съм......незнам при вас как се получават такива аномалии на при мен всичко работи перфектно за сегаALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
ALFA ROMEO 33 1.5 TI
Comment
-
И аз ползвам абв icq от около месец - нямам никакви грижи с него. Свързва се бързо, като че ли е малко по-леко от ICQ 5, праща и получава файлове без проблем, макар и бавно - за сравнение yahoo messenger праща същата снимка за 5-6 секунди, а icq - за около минута... Но инак всичко си му е наред - освен това и за него си има пач, който премахва рекламните банери и свежда трафика до минимум. Целия комплект го има в data.bg - препоръчвам ви да го свалите от там.
Comment
Comment