Известие

Collapse
No announcement yet.

гражданска отговорност

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• гражданска отговорност

Незнам дали има друга подобна тема. Ако има ме извинете, но ако няма смятам че ще е от полза на доста от съфорумците http://www.sdi.bg/onlineInsurance/

мерси колега
    как не се бях сетил за тях
    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Моля, колежка съм

Comment

Ходи разбери...кой какъв е...
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Някой да има познат в Булстрад? Вече искам да се местя там.
          Alfa Romeo 145 1.9 JTD
          http://bendidas.hit.bg/

Comment

Първоначално публикувано от pipi Покажи съобщение
            Някой да има познат в Булстрад? Вече искам да се местя там.
            Имам...на фирмата всички коли са застраховани там....но незнам каква отстъпка ще направи.....за какво иде на реч..каско ли?...или..?

Comment

За каско, но ще е от другата година.
              Alfa Romeo 145 1.9 JTD
              http://bendidas.hit.bg/

Comment

Кажи годината на производство....ако колата е от подписа...и ще попитам!
                ...и след това ще ти напиша при какви условия и процентно...колко ще ти струва!

Comment

Булстрад плащат малко кофти за стари коли. Имаше и тема по въпроса.

Мой приятел е представител на Булстрад и ми го е казвал той, но като цяло трябва да имаш добър агент.
                  "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                  Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                  Opel Astra J GTC

Comment

Те всички застрахователи за стара кола плащат кофти....
                    Вупроса е не да си на печалба от дадена щета.....а да ти е оправена колата в доверен сервиз...
                    ...иначе над 10 години на всякъде е по експертна оценка...ако нямаш допълнителна договорка с застрахователя...всички работят по едно шваке....не съм чул да станеш симпатичен на някой застраховател и да ти даде повече пари...освен ако не ти е вуйчо

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                      Те всички застрахователи за стара кола плащат кофти....
                      Вупроса е не да си на печалба от дадена щета.....а да ти е оправена колата в доверен сервиз...
                      ...иначе над 10 години на всякъде е по експертна оценка...ако нямаш допълнителна договорка с застрахователя...всички работят по едно шваке....не съм чул да станеш симпатичен на някой застраховател и да ти даде повече пари...освен ако не ти е вуйчо
                      Мен като ме удариха в началото на годината ми счупиха задната броня и ми бяха изкривени задната престилка и легена на резервната гума. Парите си взех от гражданската на този, който ме удари. Застраховката му беше в Евроинс. Отидох тах, направиха ми оглед, писаха ми задна броня и престилка за смяна и след 10 работни дни ми платиха на ръка 1150лв. без да ми искат фактури за ремонт, или каквито и да било други документи.
                      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
                      Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
                      Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
                      Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщение
                        Мен като ме удариха в началото на годината ми счупиха задната броня и ми бяха изкривени задната престилка и легена на резервната гума. Парите си взех от гражданската на този, който ме удари. Застраховката му беше в Евроинс. Отидох тах, направиха ми оглед, писаха ми задна броня и престилка за смяна и след 10 работни дни ми платиха на ръка 1150лв. без да ми искат фактури за ремонт, или каквито и да било други документи.
                        Това е ситуация в която има виновен и НЕ СИ ТИ. Те са си взели парите от полицата на виновника.
                        При паркинг щета (или там както се води) БУЛСТРАД ще платят боядисване на две врати 150 лв примерно де. А пък то ще излезне 350 и така ще стане интересно. Абе трябват си връзки навсякъде. Булстрад, Булинс плащат слабо, като за вторите съм го изпробвал вече и са много зле.
                        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                        Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                        Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
                          Това е ситуация в която има виновен и НЕ СИ ТИ. Те са си взели парите от полицата на виновника.
                          При паркинг щета (или там както се води) БУЛСТРАД ще платят боядисване на две врати 150 лв примерно де. А пък то ще излезне 350 и така ще стане интересно. Абе трябват си връзки навсякъде. Булстрад, Булинс плащат слабо, като за вторите съм го изпробвал вече и са много зле.
                          Да, така е, колега. Това, което исках да кажа е, че съм доволен от това, което ми платиха. За паркинг щета не знам как стоят нещата, и честно казано не ми се иска да разбирам.

Comment

Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщение
                            Е това е друг случай...получава се регрес на щетата...и си менкат парите между застрохователите.....но винаги триабва да си запознат с условията и да си търсиш интересите.....защото ако каското и гражданската на този където те ударил примерно са в една застр. компания...няма как да си вадят от единия джоб и да си ги слагат в другия...и тогава се чудят как да минат по тънко...

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                              Е това е друг случай...получава се регрес на щетата...и си менкат парите между застрохователите.....но винаги триабва да си запознат с условията и да си търсиш интересите.....защото ако каското и гражданската на този където те ударил примерно са в една застр. компания...няма как да си вадят от единия джоб и да си ги слагат в другия...и тогава се чудят как да минат по тънко...
                              Така е. Абе, да не се налага...

Comment

Working...
                              X