Известие

Collapse
No announcement yet.

много ама много неприятно

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• много ама много неприятно

Егати и маймуните.Незнам какво им е попречила моята кола но са я надрали дзверската-цялата дясна страна без задния калник,надрано с нож или ключ.Чисти простати,що не ме повокаха и да ми кажат бе пич ти нещо се праиш на оборотен или нещо такова а направо ми съсипаха колата.И знаетели кое е лошото-че знам кои са и нищо немога им направя(гадни наркоманчета)
    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

защо нищо да не можеш да им направиш все ще се намери решение различно от примиряване и нова боя
    по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

не е ли вариант ?
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Каско! Красотата боде очите на простака И не се ядосвай щото ще ти мине.
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Простотията е голяма и е навсякъде
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Разбирам те идеално колега. На мен вратата на шьофьора са я ударили с нещо... и сега седи вдлъбнато и надрано! Не ща да убивам хора.., но май вече се налага! То не са и хора това де...
            к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
              не е ли вариант ?
              Това е първия вариянт!

А това са и другите 6:
              sigpic
              Subaru Legacy 3.0 H6
              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
              0888 511 533 - Бонев

Comment

Моята кола след цялостно пребоядисване поради градушка издържа малко по-малко от 10 дена. На третия бях леко одран на задния калник, а на осмия с ключ от заден десен калник, през вратата та чак предния капак отгоре + предния калник естествено. Още пикая газ като се сетя. Копеленца. Да видя аз някой да дере кола на паркинга до офиса - ръчичките ще му строша на животното долно - даже да не е моята
                Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

ми аз мога да го пребия яко ама яко ви казвам много яко,но проблемите няма да се решат.тия мафиотчета после я щея потрошат цялата я щея запалят,само повече бели мога да си докарам с побоя.иначе има и друг вариант през други хора да си плати тоя щот и аз знам много хора от тъмния сектор

Comment

Едва ли някой би изял боя 2 пъти за едно и също
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                      ми аз мога да го пребия яко ама яко ви казвам много яко,но проблемите няма да се решат.тия мафиотчета после я щея потрошат цялата я щея запалят,само повече бели мога да си докарам с побоя.иначе има и друг вариант през други хора да си плати тоя щот и аз знам много хора от тъмния сектор
                      Деистваи, като познаваш мн хора отрежете им по некой краиник да се разкарат да им пикам и на мафиотчетата, как може още да са живи ако некои надере моита кола след 1 ден ще има "Скръбна вест...."

B&B Racing | bb-racingteam.com
                      Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

и двете ми врати носшт белезите на множесто отваряния на други врати в тях. последно преди седмица някой е издрал цялата (на скорор пребоядисана) дясна част на колата с ключ ей така за кеф без да е преяила на никой и нищо.
                        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

то вече яда ми мина,но ако стане пак тогава вече ще има отрязани глаи.дееба и боклуците

Comment

Кротко с нервите момчета и да се ядосваме нищо няма да постигнем тя простотията ходи по хората не по животните. Винаги ще има педерастчета с извинение които ще првят такива неща ейй така за кеф мамка им! Ама това е щото такова животно като човека нема никога да се роди! :no coment:
                            Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                            FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                            sigpic

Comment

вие ще я видите,защото до феста няма да съм я оправил.даже незнам колко дни ще седя на феста,защото трябва да я вкарвам в бокса за 3 дни смяна тампони и др работи.но искренно се надявам да дойда.ако трябва ще дойда с друга кола само кажете с каква марка че да неми се смеете много -може да дойда с хлопела или с една ходичка на един приятел.ама тва като му дойде времето

Comment

Working...
                              X