Известие

Collapse
No announcement yet.

Изгубени документи!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Изгубени документи!!!

Колеги, днес, след като заредих бензин съм си забравил портфейла на задния спойлер на колата. Паднал е в тунела на Люлин. След обстойно прехождане на целия тунел успях да си намеря само личната карта и прегледа на колата. Всички други документи са вътре. Гражданска, шофьорска книжка и талон, кредитна карта, талон на колата, абе всичко
    Моля някой , ако знае нещо по въпроса да ми пише на лично или тук в темата. Подмених си документите преди седмица.

Благодаря ви предварително!!!!
    Не мъ глей, че в раменете съм, кат вафла от 5 стинки...знам фатки!

Първоначално публикувано от crazy_dude_ Покажи съобщение
    Колеги, днес, след като заредих бензин съм си забравил портфейла на задния спойлер на колата. Паднал е в тунела на Люлин. След обстойно прехождане на целия тунел успях да си намеря само личната карта и прегледа на колата. Всички други документи са вътре. Гражданска, шофьорска книжка и талон, кредитна карта, талон на колата, абе всичко
    Моля някой , ако знае нещо по въпроса да ми пише на лично или тук в темата. Подмених си документите преди седмица.

Благодаря ви предварително!!!!
    щом си намерил личната карта и прегледа това ме навежда на мисълта че някои преди теб ги е намерил маи и тези ги е изхвърлил или незнам провери в наи близкото РПУ може да ги оставят там

дано се намерят че иначаче са едни главоболия едни глоби
    Last edited by Христо_Сираков; d.m.y г., 23:52.
    http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
    www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Първоначално публикувано от ico83 Покажи съобщение
      щом си намерил личната карта и прегледа това ме навейда на исълта че някои преди теб ги е намерил маи и тези ги е изхвърлил или незнам прожери в наи близкото РПУ можа да ги оставят там

дано се намерят че иначаче са едни главоболия едни глоби
      Определено някой ги е намерил. Не мисля, че са изхвърлени, мисля че колите са го мачкали и личната карта просто е изпаднала. Затова пуснах тема, случайно някой ,ако знае нещо!!

Comment

ако ги занесат в рпу, ще ти ги донесат на адреса от документите
        поне с лична карта можеш да си изкараш доста по-бързо останалите документи
        дано се намерят
        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
          ако ги занесат в рпу, ще ти ги донесат на адреса от документите
          поне с лична карта можеш да си изкараш доста по-бързо останалите документи
          дано се намерят

Аз вече подадох заявление за дубликат на шофьорска книжка и талон. Заявих, че съм си изгубил документите, интересното е, че не ми наложиха никаква глоба. Само трябва да видя как става с талона на колата, че и той липсва А от КАТ ми казаха, че не било желателно да карам с големия талон на колата, което ми е чудно...

Comment

Аз вече подадох заявление за дубликат на шофьорска книжка и талон. Заявих, че съм си изгубил документите, интересното е, че не ми наложиха никаква глоба. Само трябва да видя как става с талона на колата, че и той липсва А от КАТ ми казаха, че не било желателно да карам с големия талон на колата, което ми е чудно...
            ми прави са хората - ако запилееш и него?

шегата настрана, но е хубаво, че имаш поне лична карта.

на майка ми преди няколко месеца, дакота висеше на опашка в аптеката, й откраднаха порфейл с всички възможни документи (не ми се коментира навика да се носят на едно място).

може и да съм параноичка, но ми се струва добре в близката година да проверяваш ЕГН-то си периодично в 1-2 регистъра (търговски, кредитен).. за обстоятелства, които биха те изненадали.
            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
            My Red Love
            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

МОже да си караш с големия талон. Това го знам от колегата съфорумец от системата на КАТ, когато ми бяха оставили да карам една кола без малкия талон и талонче за минат преглед.
              Не би трябвало да те глобят поне
              _______
              146 JTD - ex
              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                МОже да си караш с големия талон. Това го знам от колегата съфорумец от системата на КАТ, когато ми бяха оставили да карам една кола без малкия талон и талонче за минат преглед.
                Не би трябвало да те глобят поне
                ...а какво прави с документа за правоуправление....
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                  ми прави са хората - ако запилееш и него?

шегата настрана, но е хубаво, че имаш поне лична карта.

на майка ми преди няколко месеца, дакота висеше на опашка в аптеката, й откраднаха порфейл с всички възможни документи (не ми се коментира навика да се носят на едно място).

може и да съм параноичка, но ми се струва добре в близката година да проверяваш ЕГН-то си периодично в 1-2 регистъра (търговски, кредитен).. за обстоятелства, които биха те изненадали.

Зарекал съм се повече никога да не си нося всички документи на едно място, ама нали гледаме да е по-удобно
                  Аз по принцип не носех портфейл, но ми подариха този и си викам да го ползвам. Вътре имаше и парички, предполагам са ги взели и са изхвърлили другото. До сега трябваше да ги предадат, ако бяха съвестни. Халал да са им

Comment

Зарекал съм се повече никога да не си нося всички документи на едно място, ама нали гледаме да е по-удобно
                    Аз по принцип не носех портфейл, но ми подариха този и си викам да го ползвам. Вътре имаше и парички, предполагам са ги взели и са изхвърлили другото. До сега трябваше да ги предадат, ако бяха съвестни. Халал да са им
                    В интерес на истината, екземпляри от вида, който споменаваш, не са съвсем на изчезване.
                    Преди около година (мисля) на вратата се звънна - беше някакъв непознат, питаше за съседката над нас.
                    Бил намерил портфейл с пълен комплект документи и 600 лв. в него.

Върна й ги

Човекът живее в друг квартал - не прекалено далеч, но не и близо.
                    Тъй като съседката я нямаше в момента, когато я търсеше, човечецът отново се върна по-късно.

Такива примери (макар и редки) все така задържат поизтънялата нишка на вярата ми в човешкото у хората
                    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                    My Red Love
                    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Евала на човека. Аз също все още вярвам в човещината. Мисля, че само хора, които са си губили важни документи и вещи знаят какво е. Дай Боже на всеки, който има нещастието да си изгуби нещо да попада в такива хора, ама нъц

Comment

Изгубена шофьорска книжка

Здравейте,

Има ли някой прясна информация относно процедурите за преиздаване на загубена шофьорска книжка. От 4то РПУ (телефонен контакт, така че не много сигурен) ми казаха, че не е необходимо да се ходи до тях за служебна бележка. От друга страна, на сайта на КАТ пише, че искат.

Освен това, има ли/ няма ли глоби, размер и т.н.

Мерси ин адванс за всякакво инфо.

Поздрави!
                        Alfa Romeo 145, 1.6 Boxer

Comment

ако е открадната, искат служебна бележка от рпу-то в чийто район е станала кражбата
                          за загубени разбрах, че пишат акт, плащаш глоба и издават нова
                          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

как си ги загубил там ? заредил си на омв-то и ...............според мен са там ама един господ знае тоя вятър къди ги е отнесъл.успех.
                            мене ме нема, в целата схема........

Comment

Working...
                            X