Известие

Collapse
No announcement yet.

Нова визия!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
    И аз не знам какво значи, ама може полицаите да знаят.
    Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
    е как ма
    огасяне е обратното на опаляне

ей ама много зряло го давате

Граматическата Полиция в действие ! на живо от форума

потушаване на пожари - доволни ли сте ?
    Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 22:49.
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от ma7e4k0 Покажи съобщение
      Аз за тва си носех 20литра вода за кфо ми е пожарогасител
      20 литра са си 20 кила - 0.2 сек загуба в ускорение

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Да се върна по темата, че пак стана...
        Колежке, колата е станала доста добре. Предполагам на живо ще е още по-добре. Пък и е различна
        FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
        LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
        LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
        LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
        ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
        LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

Харесва ми определено, но аз не бих го направил.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

Щом пише някъде в някой закон, че трябва пожарогасител и колан на задна седалка значи трябва да се спазва. Не приемам подобно отношение към служители на реда, защото ако няма държава и служители на реда всеки от нас рискува безпроблемно да бъде убит, пребит и натакован от всеки психясал дебил на улицата. Знам, че катаджиите не са цвете за мирисане, но трябва все пак да има някакво уважение към служителите на закона, аз винаги се разбирам с тях просто когато ме спрат се държа възпитано, а не нагло или пък уплашено. Не съм имал проблеми.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

Първоначално публикувано от INTEGRALE Покажи съобщение
              Да се върна по темата, че пак стана...
              Колежке, колата е станала доста добре. Предполагам на живо ще е още по-добре. Пък и е различна
              И на мен ми харесва, ама защо ли ми се струва, че в Бургас съм виждал нещо подобно ?

Със сигурност съм виждал алфа с голяма емблема отзад и със сигурност такава с голям надпис Cuore Sportivo отстрани на същото място, но не съм сигурен дали бяха на една кола...
              но мисля, че съм го виждал, като че ли в друг цвят...
              Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
              Fiat Punto Mk.I GT1

Comment

Супер е станала! Браво
                Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

добре е станало иначе, но дали ако е тъмно сиво няма да е не толкова кичозно ?
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
                    Щом пише някъде в някой закон, че трябва пожарогасител и колан на задна седалка значи трябва да се спазва. Не приемам подобно отношение към служители на реда, защото ако няма държава и служители на реда всеки от нас рискува безпроблемно да бъде убит, пребит и натакован от всеки психясал дебил на улицата. Знам, че катаджиите не са цвете за мирисане, но трябва все пак да има някакво уважение към служителите на закона, аз винаги се разбирам с тях просто когато ме спрат се държа възпитано, а не нагло или пък уплашено. Не съм имал проблеми.
                    ЦИГАНИТЕ И КАТАДЖИИТЕ НА САПУН! На бас че 90% от потребителите в този форум като се возят отзаде не си слагат колан и с тебе сигурно е така и 40% нямат пожарогасител ...спирам да спамя темата

B&B Racing | bb-racingteam.com
                    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

някой ако иска файла с надписа CUORE SPORTIVO, да свирка, докато го пазя.
                      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                      сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
                        някой ако иска файла с надписа CUORE SPORTIVO, да свирка, докато го пазя.
                        а дали ще можеш да ме уредиш със шрифта на алфа ромео и на куоре спортиво ?
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                          добре е станало иначе, но дали ако е тъмно сиво няма да е не толкова кичозно ?

ами избрах червеното, защото ми харесва контраста и освен това, така мога да се примиря с мисълта, че колата ми е не е червена......
                          Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Ако на някой му трябват каквито и да е логота на марки с високо качество ето един страхотен сайт:
                            www.brandsoftheworld.com
                            sigpic
                            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

и според мен червеното много добре стои на сивото
                              СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                              сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Working...
                              X