с тия нови модели на марката..... не те знам като си купиш БМВ какво ще правиш с татуса
Известие
Collapse
No announcement yet.
тунинг на мене си (татуси разни)
Collapse
X
-
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеБез никои да ми се смее и да ме е...а решил съм да си направя татус на врата и то някъде под дясното ухо свързан с Алфа Ромео давайте идеи ето аз досега какво съм си харесал http://neatorama.cachefly.net/images...nti-emblem.gif
P.S. грам не съм под въздействие на алкохол и други подобни
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениепърво ако си купя друга кола ще е Алфа Ромео и брат няма да е с
ГИ заявавам го най официалномоля ти се сложи си ГИ
за татуировката, рано или късно каквато и да е все омръзва така че като си решил прави я и това е. Да не те разубеждавам след като имам татуиран на гърба дявол-парашутист с бирено коремче!
Last edited by code; d.m.y г., 18:41.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от odisey Покажи съобщениеХАХАХАХАХ пусни една снимка просто давам една бира да я видя)))
да подчертая, че мен си ме кефи
не бих си татуирал някаква "конфекция" тряа сме различни
sigpic
Comment
-
Last edited by code; d.m.y г., 19:40.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеИзрязах само татоса от снимката, да не си пускам сега еротичните сесии тукаайде сега няма нужда . .
.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеЧовек какво ли не прави за една бира
А ти не прочете ли призива на колегата по нагоре?ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеАми, нищо дето не би направил и за едно уиски!
А ти не прочете ли призива на колегата по нагоре?
кога съм се крила?
ама като гледам, май и ти не си го чел :Р
на 20-и ще правя ремонт на първата.
после.
п.п. уиски не пиЕМ
Comment
-
ее
е те тава е вече неразбираемоI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеее
е те тава е вече неразбираемо
Comment
-
пп-тоI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениепп-то
не ми е вкусно и толкоз.
важното е, че за татусите не проявяваш не_разбиране - щях да си остана една неразбрана
Comment
Comment