Известие

Collapse
No announcement yet.

Тайната на живота

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тайната на живота

Съжелявам , днеска цял ден го търсих на български ама не мога да го намеря ......
    Това трябва да се види .
    http://rutube.ru/tracks/356390.html?...3803829c892245
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

има го на торент тракерите със субтитри на български

гледал съм го и е доста интересен, най-странното е , че теста, който те карат да направиш действа, дори и за различни неща

знам че са бабини деветени , но нищо не ви пречи да го изгледате и сами да проверите

ПП: самия аз съм голям скептик и преди да са ми дадени твърди доказателства не вярвам на нищо, а дори и да ми дадат - пак изпитвам недоверие
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Ще го видя като го намериш на български руския ми е много зле . .
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
        има го на торент тракерите със субтитри на български

гледал съм го и е доста интересен, най-странното е , че теста, който те карат да направиш действа, дори и за различни неща

знам че са бабини деветени , но нищо не ви пречи да го изгледате и сами да проверите

ПП: самия аз съм голям скептик и преди да са ми дадени твърди доказателства не вярвам на нищо, а дори и да ми дадат - пак изпитвам недоверие
        Ще кажеш ли какво си писал в търсачката на торент сайта и в кой сайт?
        Lexus IS200

Comment

http://zamunda.net/details.php?id=122230&hit=1
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Някой ще резюмира ли каква е тайната на живота, че да знам дали да го гледам филма, защото нямам време, а съм си набелязал доста други за гледане.
            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
            Mazda 6 2.3 2005
            sigpic

Comment

Тайната в резюме: Трябва някой да се излъже да те направи, после правиш струваш - умираш.
              И после няма нищо.
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Тва не е тайната бре, нищо тайно няма в думите ти.
                Mazda 6 2.3 2005
                sigpic

Comment

то тогава влиза фразата:"Животът е заразна болест предавана по полов път, от която не остават оцелели".

Даването на газ, води до пристрастяване!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                  Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

аз го гледах на диск /мисля че се продава/за мен филма си заслужава след него започваш да мислиш по друг начин , тъй като се замисляш за смисъла на твоя живот!Филма е интересен но не на всеки ще му хареса!
                    alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
                    alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми

Comment

На мен лично много ми допадна филмчето като го гледах преди време - даже го препоръчвам на доста от познатите си, понеже според мен има какво да се види ..
                      Alfa Romeo 155 1.8TS '93
                      Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

Така като чета коментарите в zamunda от 10 човека 7 съжаляват че са го изтеглили.
                        sigpic
                        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Те в замунда нали се сещаш, че коментират хора със средна възраст 14 години или средно IQ 45-50. Аз по коментари не се ориентирам.
                          Mazda 6 2.3 2005
                          sigpic

Comment

ПОне е странен
                            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Абе не знам но като го изгледах и съм с приповдигнато настроение днеска цял ден ( само заради това си заслужава ) . Ето че и колегата го намери с бг титри . Просто изгледайте първите 15 минути и след това решете дали си струва

Comment

Working...
                              X