Известие

Collapse
No announcement yet.

Катастрофата на Bella

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Bella, коя година е произведена колата?
    ...ще ти изпратя една спецификация и с описа от щетите...ще мпже да сметнеш колко мах...ще ти дадът застрахователите...ако е по експертна оценка!?
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Не искам да споря, или да правя интриги.
      Дано колата да остане цяла и в сектата. Наиситна е добра кола, и според мен не бива да се разфасова на части.
      Стискам палци да я видим отново във форма.
      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
      сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
        Не искам да споря, или да правя интриги.
        Дано колата да остане цяла и в сектата. Наиситна е добра кола, и според мен не бива да се разфасова на части.
        Стискам палци да я видим отново във форма.
        Е това е пиказка...чул те господ!
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
          Bella, коя година е произведена колата?
          ...ще ти изпратя една спецификация и с описа от щетите...ще мпже да сметнеш колко мах...ще ти дадът застрахователите...ако е по експертна оценка!?
          Колата е 2001 год.кой месец точно не знам,не съм гледала в талона.
          Ще ти изпратя бележка на лични с опис на щетите.

п.п.Колата наистина беше добре,беше много добра дори.
          Имам чувството че застрахователя го е яд повече от мен за тази кола ... доста я хареса когато я застраховах и сега не спира да говори за нея
          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
          140 HP + Chip Tuning -> ex
          Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
          Born to make me happy

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
            ...днес придвижих колата до Ст.З. и сърцето ме боля през целият път ... беше хубава и вярна кола , може дори глупаво да звучи но при вида и винаги ми се оправяше кофти настроението с което се събуждах понякога ...
            Голяма любов!!! Няма що! То сигурно и мъжът ти ако си счупи крак, ще го харижеш на комшийката! Не стига, че по твоя вина колата е в такова състояние ами и я изоставяш!!!
            Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
            Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
            "If the sun refused to shine, I would still be loving you.
            When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."

Comment

Първоначално публикувано от Ass Покажи съобщение
              Голяма любов!!! Няма що! То сигурно и мъжът ти ако си счупи крак, ще го харижеш на комшийката! Не стига, че по твоя вина колата е в такова състояние ами и я изоставяш!!!

Това е лично решение и не виждам какво нелогично е направила. Като се замисля и аз бих постъпил по подобен начин.
              "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
              Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
              Opel Astra J GTC

Comment

на Белла пожелавам само
                бързо да преживее стреса от случката
                иначе ламарината и е най-малкия проблем
                желязото се ремонтира лесно
                човешкия живот трудно или невъзможно ...
                Last edited by DiStefano; d.m.y г., 13:21.
                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Днес ще прибирам Хубавицата у дома и всеки който има интерес може да я види на място.
                  До края на месеца ще разбера каква сума ще ми изплатят от Каското и след това колата официално се пуска за продажба във вида в който е сега или на части!

За да предотвратя излишни спорове които най-вероятно ще се заформят искам само да отбележа,че целта ми е със събраната сума да закупя нова такава кола,а не да печеля!
                  Моля на всеки който му минават подобни мисли да се ги избие ... дори и да исках е просто невъзможно при стеклите се обстоятелства да спечеля нещо...даже напротив...бях започнала едно по едно да оправя Алфата ... сменени са доста неща по нея и има и доста за сменяне особено сега след удара ... но такъв е живота и аз не мога да променя случилото се дори и да ми се иска,само как ми се иска ... но уви няма начин.

Така че всеки е Добре дошъл и може да огледа колата ... от утре!
                  Born to make me happy

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                    Днес ще прибирам Хубавицата у дома и всеки който има интерес може да я види на място.
                    До края на месеца ще разбера каква сума ще ми изплатят от Каското и след това колата официално се пуска за продажба във вида в който е сега или на части!

За да предотвратя излишни спорове които най-вероятно ще се заформят искам само да отбележа,че целта ми е със събраната сума да закупя нова такава кола,а не да печеля!
                    Моля на всеки който му минават подобни мисли да се ги избие ... дори и да исках е просто невъзможно при стеклите се обстоятелства да спечеля нещо...даже напротив...бях започнала едно по едно да оправя Алфата ... сменени са доста неща по нея и има и доста за сменяне особено сега след удара ... но такъв е живота и аз не мога да променя случилото се дори и да ми се иска,само как ми се иска ... но уви няма начин.

Така че всеки е Добре дошъл и може да огледа колата ... от утре!
                    Поне си продавай колата в правилният раздел!
                    Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
                    Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
                    "If the sun refused to shine, I would still be loving you.
                    When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."

Comment

Bella, защо ше продаваш колата? Аз като гледам и "няма нищо". Калник, Броня и капак и сигурно има и гредичка за изправяне. Капака примерно не може да се изправи и ще трябва нов, но калника и бронята подлежат на ремонт, които за 300 - 400 лв. ще станат като нови. А капак от някоя морга със същя цвят може да се намери лесно.

Аз заради таква щета не бих си продал колата ако е добре поддържана и обичана. Но ти си знаеш.
                      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                        Bella, защо ше продаваш колата? Аз като гледам и "няма нищо". Калник, Броня и капак и сигурно има и гредичка за изправяне. Капака примерно не може да се изправи и ще трябва нов, но калника и бронята подлежат на ремонт, които за 300 - 400 лв. ще станат като нови. А капак от някоя морга със същя цвят може да се намери лесно.

Аз заради таква щета не бих си продал колата ако е добре поддържана и обичана. Но ти си знаеш.
                        Няма да коментирам решение което вече съм взела!!!
                        Лесно е да се говори наизуст,прекалено много уважавам СЕБЕ СИ за да карам удряна кола!
                        Born to make me happy

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение

И аз бих те посъветвал същото колежке .. погледни клипчето с мойта кола - http://clip4e.com/play_alfa_166_vrystane_kym_jivota.htm и пак си помисли
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Колеги,виждам много ВИ харесва моята Алфа ... нека ви подшушна нещо .... "ТЯ се продаааавааааааааааа..." , само и единствено сега имате уникалната възможност да я закупите на преференциална цена
                            Born to make me happy

Comment

Добре си решила, махай я ще вземеш нещо по-добро Пускай я на чати остави бащати или мажъти да се занмава и збравяй
                              landikar
                              Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                                И аз бих те посъветвал същото колежке .. погледни клипчето с мойта кола - http://clip4e.com/play_alfa_166_vrystane_kym_jivota.htm и пак си помисли
                                абе биричед
                                оти на клипчето
                                оборотомера ти е от бензин
                                "кифлата" не е ли дизелова
                                или аз не съм запознат ... !?
                                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Working...
                                X