вижте какво хванах в дома си
Известие
Collapse
No announcement yet.
вижте това
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениевижте какво хванах в дома си
-
аз имам ... по точно имах такива две
едното го фанах на село в кухнята на баба (бог да я прости)
а другото не помна вече ...
и ги бех сложил и двете в шишенца с рикия
ама вече не знам де са
по принцип домашния скорпион е безобиден
и е съвсем миниатюрен
ама де да знам .. разпраат че имал отрова
да утрепе мишка ...
крие се по влажни и тъмни места ...Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Този скорпион се среща естествено в България и по тези ширини и е меко казано безобиден. По принцип предпочита по топлите местенца. В никакъв случай не е ДОМАШЕН. Няма страшно. И ги пазете не ги ТЕПАЙТЕ полезни са."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеТози скорпион се среща естествено в България и по тези ширини и е меко казано безобиден. По принцип предпочита по топлите местенца. В никакъв случай не е ДОМАШЕН. Няма страшно. И ги пазете не ги ТЕПАЙТЕ полезни са.
И да допълня: Има два вида скорпиони у нас.Единия е Карпатски, а другия -Италиански. Хранят се с насекоми и паякообразни.Достигат макс 4-5 см. дължина. Първия се среща на доста места в България и е наистина безобиден. Италианския се среща предимно в Южна България и е с малко по-силна отрова, но ако не си алергичен не е опасен.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеХапсолютно! Потвърждавам! Комарите са по-опасни от тях, вервайте ми.
И да допълня: Има два вида скорпиони у нас.Единия е Карпатски, а другия -Италиански. Хранят се с насекоми и паякообразни.Достигат макс 4-5 см. дължина. Първия се среща на доста места в България и е наистина безобиден. Италианския се среща предимно в Южна България и е с малко по-силна отрова, но ако не си алергичен не е опасен."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment