Известие

Collapse
No announcement yet.

вижте това

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

а и ако не бъркам скорприончетата са в червената книга
    не ги убивайте
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Баси , а някой да е хващал змейове вкъщи ????
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

ами да си стоят в червената книга ... ако го мерна у нас ше го поздравя с най дебелата книга

Comment

Е разбира се, че ако ти лази по масата в хола или по носа нощно време е допустимо да го убиеш. Ставаше дума, да не се убиват от позицията "Мри гад отровна", както по селата избиват змиите и прилепите и после се чудят защо има много мишки и комари.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

До suscrofa.
            Та, в тая връзка и не точно, ама никнейма ти това ли е , което си мисля или не е. Защото правилното е :
            sus scrofa !
            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Към този които си мисли че няма в София ... ми аз съм на 10 км от СофиЯта бре . Иначе не съм ги убивал, клоьпат си паяци и така ... скоро не съм ги виждал поради простата причина че си бутнах старата къща ... покрай бутането ги открих. Преди виждах само бебета по около 0,5-1 см. Сега и тях ги няма.
              http://hopenhagen.org/

Comment

Да това е. Принципно си прав, но се среща и по двата начина изписано. Но по правилното е sus scrofa. Но аз все пак не съм пълна свиня, а по мекия вариант.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

и при нас в Сопот ги има едно приятелче беше намерило в къщата сии се беше побъркал че пък има и две малки деца та беше занесъл няколко от гадинките в ХЕИда ги видят дали да отровни та му бяха казали да не се шашка че били безобидни
                  http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
                  www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Аз в стария апартамент какво ли не съм намирала. Даже и от огромните паяци, коит осъс сигурност са по-опасни от това, а най-малкото са по-гнусни. Но като са големи и може да си играеш на... "я да видим колко крачета имаш"
                    Сега вкъщи няма нищо. Само някакви паяци пускат паяжини по броните на колата на терасата, ама то нормално.
                    Я пратете насам някое да си го опитомя.

Comment

снощи като го хванах жената си искара акъла.аз съм ги виждал като ученик по бригадите на преславските старини но в домашни условия не бях но все пак благодаря за инфото.

Comment

Mupo
                        Младши алфист

Регистриран от: Apr 2007

--------------------------------------------------------------------------------

Към този които си мисли че няма в София ... ми аз съм на 10 км от СофиЯта бре . Иначе не съм ги убивал, клоьпат си паяци и така ... скоро не съм ги виждал поради простата причина че си бутнах старата къща ... покрай бутането ги открих. Преди виждах само бебета по около 0,5-1 см. Сега и тях ги няма.

Дано не си ми съсед че ще пощурея ако видя токава нещо в къщата си
                        Alfa Romeo 156 2000 TS 155k.s.

Comment

Ако почнете да фащате черни мамби, можете да се притесните абсолютно сериозно......
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                            Ако почнете да фащате черни мамби, можете да се притесните абсолютно сериозно......
                            цръната мамба си е цръна мамба а кръпатския скорпион си е просто тунинг във всеки дом

Comment

Имам вила в с.Владо Тричков там съм виждал скорпиони,но те са доста по-малки,и доколкото си спомням не са отровни-т.е. немогат да ти нанесат някакви фатални поражения,освен ако не си алергичен

Comment

Working...
                              X