Известие

Collapse
No announcement yet.

Опознай родината, обикни я, и намрази държавата....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Еми ето това е идея.. Не да седим и да бездействаме по форумите
    Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
    Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Този път никога няма да го оправят, свързва 3 села, и в планината има някакъв "курорт".
      Да променят поне категорията, защото това е проблема, местните си го знаят сигурно, ама чужденците, и други хора дето вярват на картите си минават от там.

На моята карта пише, че категоризацията е от 2004-та, иначе картографията се води 2008-ма
      sigpic
      146 1.9 JTD, 99'

Comment

Ех, колеги само да бях прочела това по- рано...
        Преди няколко дни се излъгах да мина през Върбишкия проход... едвам преминахме, мислех, че милата ми количка ще остане там завинаги! На всичкото отгоре там няма и обхват та, ако се разбиеш в някой от кратерите, няма как да се обадиш за помощ.

145/1,4/TS, 155/1,8/TS

Comment

и аз съм го играл това с върбишкия проход....преди 5 години!!!! Писах, пращах снимки, молби....нъцки. Тогава си потроших колата и имах принудителен престой в Сливен 3 дни. Срам и позор.
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Потресен съм за пореден път.... от Национална Агенция по Инфраструктура сигурно това имат предвид под "тук таме има неравности по пътя"
            а Ферарист, ти нали не забрави да сложиш Винетка на Алфата преди да тръгнеш...
            In God we trust, all others pay cash.
            Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
            Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
              а Ферарист, ти нали не забрави да сложиш Винетка на Алфата преди да тръгнеш...
              Имам бре - една си я менкам измежду две Алфи и един Смарт.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Тия двата и по Доспат-Батак и по Ришкия проход съм ги ял!
                Първия беше гот, щото бях с мотора!
                Втория през лятото с алфи, но с чистото съзнание, че е поредното приключение.
                Екзотика!
                Темата е за Търтей-офроъд тийм!
                Те за това в БГ карам само със старомодни стоманени джанти!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                  Те за това в БГ карам само със старомодни стоманени джанти!
                  Ема не е фешън бе бате шефе, летите дантари фащат окото, караш по внимателно да не ги кривнеш, трепериш им, зимаш им сек болчета.....свърши комунизма, нова мода, тръгна из народа......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Аз съм старомоден перверзен тип!Нека другите си карат с летите джанти!
                    Аз у наше, ако може ще карам и с бандажни гуми!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

съгласен съм че с летите джанти е по готино, ама аз моите все още ги държа в мазето. Страх ме е да ги сложа за да не си я видя на трупчета някоя сутрин. с тия ниски гуми много бие на очи. не че джантите ми са нещо особено ама все пак доста се забелязват, а и с тия дупки дето са се отворили ще ги направя на мармалад. а Ферарист за винетката баце евала че въобще си си купил! аз не съм си купил и не възнамерявам да го направя, нито пък да си платя данъка. Ако ми пишат акт за винетка ще обжалвам до последно, то за тия пътища те на нас пари трябва да ни дават за да минаваме, гадовете им с гадове
                      In God we trust, all others pay cash.
                      Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                      Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                        Аз съм старомоден перверзен тип!Нека другите си карат с летите джанти!
                        Аз у наше, ако може ще карам и с бандажни гуми!
                        И аз съм така. По-готино е с лети джанти, "отварят" изгледа на колата, обаче ... грешни пари за изправяне всеки месец не ми се дават. Да не говорим, че една джанта стане ли квадратна веднъж, после колкото и да се изправя, не е същата. Което пък доста се отразява на поведението на колата, на износването на окачването и т.н.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                        X