Известие

Collapse
No announcement yet.

Опознай родината, обикни я, и намрази държавата....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Опознай родината, обикни я, и намрази държавата....

Имах ходене до Варна преди 2 дена, и на връщане трябваше да мина през Девня, затова не ми се видя удачно да се връщам 40км до ВН и оттам по пътя за БС към СТЗГ.....казах си ще мина през някой от другите проходи, тъкмо гъз малко път да види, тъкмо да си разкърша колицата......майката и разкатах, това беше едно от най - кошмарките ми пътувания през живота.....чуете ли Върбишки проход, да бягате далече.....
    Ето малко снимки, на пътищата за който трябва да се плащат винетки.......карането без винетка все още не е престъпление, и да не се обърка пак някой да каже че подтиквам към престъпление, мога с чиста съвест да ви кажа - докато не се оправят пътищата в БГ, аз винетка никога няма да си купя.....хич не ми дреме че с парите от винетките сега можело да се оправят по бързо......жената не се ожени за мене щото я убедих предварително че съм пич и половина, мина известно време преди да го повярва......
    Целия този път от точка А, до В го взех за 3 часа, това се води първокласен път от нашата мрежа......снимките са от Върбишкия проход, и от мястото с хиксче....
    Attached Files
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

къде е пътя ? аз по снимките път не виждам
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Колега спокойно, няма да кажа, че е престъпление. Само че не си ли помислял по въпроса ако строшиш колата от калпави пътища да съдиш отговорните лица или органи?
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        Само че не си ли помислял по въпроса ако строшиш колата от калпави пътища да съдиш отговорните лица или органи?
        О, да......от 1-2 години натискам жената да си изкара адвокатския изпит, че да си посъдя държавата на воля, и без това тя ще се мота в съда, белким падне някой лев......
        Иначе нямам толкова свободно време......иначе ако имах това щеше да ми е любимото занимание.......да съдиш държавата......вече веднъж съм го правил макар и по съвсем различен повод, макар и просто като една от страните по делото, но удоволствието е несравнимо.......
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Имах ходене до Варна преди 2 дена, и на връщане трябваше да мина през Девня, затова не ми се видя удачно да се връщам 40км до ВН и оттам по пътя за БС към СТЗГ.....казах си ще мина през някой от другите проходи, тъкмо гъз малко път да види, тъкмо да си разкърша колицата......майката и разкатах, това беше едно от най - кошмарките ми пътувания през живота.....чуете ли Върбишки проход, да бягате далече.....
          Ето малко снимки, на пътищата за който трябва да се плащат винетки.......карането без винетка все още не е престъпление, и да не се обърка пак някой да каже че подтиквам към престъпление, мога с чиста съвест да ви кажа - докато не се оправят пътищата в БГ, аз винетка никога няма да си купя.....хич не ми дреме че с парите от винетките сега можело да се оправят по бързо......жената не се ожени за мене щото я убедих предварително че съм пич и половина, мина известно време преди да го повярва......
          Целия този път от точка А, до В го взех за 3 часа, това се води първокласен път от нашата мрежа......снимките са от Върбишкия проход, и от мястото с хиксче....

Абе у нивата ли си орал колега после иди плащаи пътен данък еххх мила родино....
          Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
          FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
            къде е пътя ? аз по снимките път не виждам
            мда... имало е преди 30-35 години...

само не разбрах как минаваш без винетка

и аз много псувам и по по-хубави от тоя "ПЪТ" за това че съм дал 67 лева...

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Май бомби са падали,така ми се струва!

155 2.5 V6
              Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Не се шашкайте,не е само този.Жалко,че не снимах прохода Батак-Доспат.Там е и по-зле на места караш по макадан

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Че то в столицата ни да не е по добре
                  1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                  2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                  1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от pe6kata212 Покажи съобщение
                    прохода Батак-Доспат.Там е и по-зле на места караш по макадан

Там не минавайте в никакъв случай,разказах им играта на джантите и гумите,след този преход едвам ми изправиха едната.
                    Alfa Mito 1.4
                    156 2.0 155 ex
                    156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Първоначално публикувано от Lucky Покажи съобщение
                      Че то в столицата ни да не е по добре
                      Като спомена столицата искам само да спомена, че преди 2 месеца разкопаха една от малките улички до нас и все още си стои така.

А за пътищата в страната, повярвайте има и много по-зле.
                      Alfa Romeo 145 1.9 JTD
                      http://bendidas.hit.bg/

Comment

батак

батак - доспат наистина е кошмар, подкрепям! Но и тук е ужас!

Comment

ФЕРАРИСТ тва за винетките и аз съм го мислил много пъти излишни пари на вятъра то тва трасе дето си се движел по него си е направо за офроуд машини
                          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Поне 4 пъти спирах на различни разклони и се гъзих над картата да не би да съм объркал пътя, че просто не ми се вярваше че може да е това - за целия тоя участък се разминах точно с едно москве, и един варбург........кошмарно, още съм бесен.....

Comment

и аз така се набутах като се връщах от германия с колата реших да си съкратя малко пътя от русе до бургас и взех че минах през ришкия проход на всичкото отгоре беше вечер направо ми се взеха акълите от тогава съм си казал по проходи НЕ!!! ако трябва ще заобикалям(ако е възможно) но от там няма да мина повече..... и тея винетки са пари на вятъра ми се струва-една магистрала 10 години я строят и пак не е довършена а иначе преди 5години като баща ми идваше към българия си беше купил карта на която магистралата беше завършена и имаше даже още няколко за които не се знае дали въобще ще се направят.... нямам думи
                              Alfa Romeo 147 "Selespeed"
                              sigpic

Comment

Working...
                              X