Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Опознай родината, обикни я, и намрази държавата....
Collapse
X
-
колеги, мнооооооого такива пътища има, особено в планинските райони; правени са преди 40-50 години да карат по тях '...един вартбург и едно москве..' (@ferarist)
лошото е, че държавата в 21 век ги е оставила в това състояние като част от 'НАЦИОНАЛНАТА ПЪТНА МРЕЖА'
дееейба и управниците....166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениеколеги, мнооооооого такива пътища има, особено в планинските райони; правени са преди 40-50 години да карат по тях '...един вартбург и едно москве..' (@ferarist)
лошото е, че държавата в 21 век ги е оставила в това състояние като част от 'НАЦИОНАЛНАТА ПЪТНА МРЕЖА'
дееейба и управниците....
Сега се връщам по "магистралата" от Пловдив за София - е няма такъв път просто - около Пазарджик е ужас, а на повечето "магистрала" трябва да караш само в лявата лента - дясната са едни скоци и неравности от тежките возила!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениедам така е ...не е правят повече нормални пътища.
Сега се връщам по "магистралата" от Пловдив за София - е няма такъв път просто - около Пазарджик е ужас, а на повечето "магистрала" трябва да караш само в лявата лента - дясната са едни скоци и неравности от тежките возила!Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеА по Хемус скоро минавал ли си?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Това с Върбишкия проход си е жива мъка!!!
На който му се налага да слиза от Варна към Централна Южна България, съветвам да използва прохода Омуртаг-Котел-Петолъчката. Пътя е нов, миналата година лятото го пуснаха, Слънце, не е висок, има прави отсечки, комбинирани със кратки серии завойчета. Използвам го при всяка възможност. Доставя голям кеф...
Comment
-
Аз съм чувал за няколко случая, в които частно лице успява да осъди Общината за това, че на пътя си е счупил човек колата, но в повечето случаи при подобен инцидент, пътните полицаи идват и ти съставят акт, за движение със скорост, несъобразена с пътните условия, вследствие на което си строшил колата си.
Та гарван гарвану око не вади!AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
-
Много хубава тема, да бях я прочел преди да повярвам на картата за "първокласния път"
Вчера минах по тая отсечка, с идеята че ще карам по хубав път, и просто се радвам че колата ме закара до края.
Тясно, огромни дупки, на места почти липсва асвалт, само едри камъни. Нямаше жива душа по тоя път, само с 1 лада се разминах и един чужденец с караванатоя човек колко ли е псувал, сигурно и той го е избрал 'по-карта', направо го съжалих.....
Изкачванто от върбица е малко по-добре, но спускането е офф-роуд. След прохода реших да следвам все пак 'първокласния път' и попаднах на една ОЩЕ по-ужасна отсечка от село Бероново, до малко преди Мокрен, УЖАС гледахме с моя познат с който пътувахме картата и си мислихме че сме хванали някой черен път...
Та и аз да кажа, ако чуете Върбишки проход бягайте, не разчитайте на категориите на пътищата и най-добре питайте някой от къде се минава от т.А до т.Б, нашите карти не стават за планиране на маршрут.
Съжалявам че не направих и аз снимки, но като гледам тези от миналата година, сега е още по-зле...
Comment
-
При последното по-дълго пътуване,обхващащо почти цяла западна и централна България,реших да бодна една камера на таблото,като тръгна пак.Ще стане чудесен филм на ужасите.
За "Тракия",разбрах що японците са се оплаквали,че ги возят по третоклосни пътища,а на "Хемус" се чувствам като във влак по ЖП линия.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa_erazor Покажи съобщениеМного хубава тема, да бях я прочел преди да повярвам на картата за "първокласния път""Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
В началото на юли, прибирайки се от Варна по съвет на колега и за по-кратко минах и аз от там. Колко псувни однесоха първо колегата, после държавата и най-накрая картографите, че въобще са отбелязали тази козя пътека като првокласен път.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Въпросът не е дали ще си платим данъка или не, а дали ще направим така, че това да не продължава, иначе и внуците ни ще пишат тука, а файда, както би казал бившия коалиционен партньор няма да имаAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
То няма как да не продължава, щото независимо дали примерно всички си платят утре пътния данък, винетките, ГО-тата, и прочее задължения към милата държава, тия екстри ще ни се предоставят, но бавно и лежерно, първо трябва поредното правителство да се назоби, и тогава.....а ако ще е така аз предпочитам да спестя някои суми....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment