Известие

Collapse
No announcement yet.

Утре, 15 септември ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Почти винаги карам на фарове, според мен спомага да ме забележат околните.
    А за пътеките, спирам ако не съм (или спирането няма да ме постави) в рискова ситуация.
    Градския трафик просто не е място за състезания, кой каквото ще да ме убеждава.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Аз съм ЗА.....!!!!

ALFA 145 1.6 ТS `97
      & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

аз попринцип си карам на фарове,но днес запалих и халогените.иначе с тях по рядко шофирам,а бях решил ако ме спрат за халогените да се заяждат да им кажа че много уважавам образованието и за тй съм и с халогени
        Mercedes W202 - 200kompressor 99'
        Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
        Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Всяка година на 15-ти септември се кара с включени фарове- това е традиция!
          И аз винаги я спазвам!
          ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

И аз карах на фарове и халогени днес и смятам така да карам от тук нататък(на фарове де)
            Честит първи учебен ден на всички(първолачета, второлачета, третолачета и т.н.кой докъдето е решил да се образова).Но май никой не се сети да честити днес новата учебна година на всички ученици и учители,затова аз ще го направя , като ще се възползвам от възможността да си честитя сама
            Пожелавам на всички успешна и ползотворна учебна година

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
            Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
              И аз карах на фарове и халогени днес и смятам така да карам от тук нататък(на фарове де)
              Честит първи учебен ден на всички(първолачета, второлачета, третолачета и т.н.кой докъдето е решил да се образова).Но май никой не се сети да честити днес новата учебна година на всички ученици и учители,затова аз ще го направя , като ще се възползвам от възможността да си честитя сама
              Пожелавам на всички успешна и ползотворна учебна година
              честито и на теб : )

и не ни се сърди - идеята е да се честити празник, а наблюденията показват, че предимно първолачетатат възприемат 15 септември като такъв
              Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
              My Red Love
              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Въпреки че още поне седмица преди 15 септември отвсякъде се тръбеше апелът да се кара на фарове, все пак си имаше доволно количество идиоти, които явно не го бяха чули (навъртях малко километраж из Варна и Бургас вчера, та от там са ми впечатленията). МОже би пещерите, където местожителстват, не им предлагат възможността да се докоснат до информацията...знам ли
                Други пък, явно преигравайки в съпричастността си към идеята, караха, включили всички осветителни тела, които им предоставя моделът на автомобила - халогени, къси, дълги... абе феерия. Комбинацията габарити+халоген (фаровете изключени, че да не замине рефлекторът) също не бе изолиран случай Неведнъж е ставало дума за тези халогени. Денем тези фарове, освен да заслепят, друга работа не могат да свършат. Нощем са полезни да се виждат добре дупките, няма спор.
                По дефолт, не бе забелязана нито една лада, москвич или друг ретро-соц модел с включени фарове, но това си е константно явление, дори и да не е 15 септември датата. Те тея даже и на пълнолуние имам чувството, че не си пускат фаровете, че да не издъхне акумулаторчето.
                Last edited by trustworthy; d.m.y г., 13:59.
                _______
                146 JTD - ex
                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Отче, няма ти да му казваш на нашего брата "кфо да прай" - той си има права.
                  Включително да е контра на всяка идея - била тя благородна, разумна, конструктивна или просто читава.
                  Щото българинот е пич.
                  И за жалост, спазването на някакви елементарни правила (включително поведенчески) е повод за насмешка, коректният човек е "балък", а таченето на някакви ценности - отживелица.

Ти за едни фарове..
                  Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                  X