If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като цяло може да се направи извод, че азиатците са най-икономични от към поддръжка на автомобила.
Аз предлагам, когато в дадена тема от форума се пусне заглавие "Покупка на Алфа", "Избор на Алфа", "Да бъде или да не бъде Алфа", да им прилагаме тая графика.
С други думи, който се кефи на Алфа не задава подобни въпроси, пък ако си търси евтин за поддръжка автомобил, да му окажем съответното съдействие.
sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Като цяло може да се направи извод, че азиатците са най-икономични от към поддръжка на автомобила.
Аз предлагам, когато в дадена тема от форума се пусне заглавие "Покупка на Алфа", "Избор на Алфа", "Да бъде или да не бъде Алфа", да им прилагаме тая графика.
С други думи, който се кефи на Алфа не задава подобни въпроси, пък ако си търси евтин за поддръжка автомобил, да му окажем съответното съдействие.
колега,аз съм с двете ръце ЗА!
СУПЕР ИДЕЯ е!
Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Възможно е да е кола изискваща повече или т.е. по-честа поддръжка , но си струва ... не бих си и представила дори каква друга различна от алфата кола на този етап бих карала с удоволствие според моя джоб освен това ?!?
Следващата ще е като предната която помлях,а след това до 1 година живот и здраве една 159 комби
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006 Born to make me happy
ми колеги, що тогава всички да не почнат да карат азиатски коли? а, и шкоди...
едва ли някой си е купил алфата с идеята да пести от поддръжката; едва ли някой си купува марка кола от Top 10 worst reliability index за да пести....
аз мисля пак алфа да си купя, не знам за вас...
166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment