Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да прехвърля филм от Камера

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Neokill Покажи съобщение
    Е именно де ма и ти не четеш нагоре. Аз отговарям на момчето с капчъра. Преди време се занимавах доста сериозно, но любителски с видеообработка
    Така е
    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
    Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
      Така е
      Аз си останах пионерче: Винаги готов!!!
      '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
      Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
      Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Благодаря За отговорите колеги

АЗ се порових малко в нета и установих, че Записа на Дигитална Видео касета е около 13ГБ За един час , а ДВДто може само 4,8ГБ да поеме. ПолЗава се после програма За компримиране, което ми намирсва на Загуба на качество...нещо като от нормално ЦД в МП3. Така ли е или нещо не съм раЗбрал

.

Comment

Е именно де ма и ти не четеш нагоре. Аз отговарям на момчето с капчъра. Преди време се занимавах доста сериозно, но любителски с видеообработка
          няа значение пак се влиза в спор и аман от това.

Comment

[QUOTE=georgyg;325009]Щатската камера е 30 кадъра (NTSC), 25 (PAL) не съм сигурен в кадрите. Изобщо не ти трябва да обработваш по какъвто и да е начин. Записваш, ръгаш в ДВД-то и тръгва.

Проблема при мен е ,че в САЩ снимах с камера на техен стандарт и сега не мога да гледам филмите на моята камера понеже излизат размазани. Ако ги запиша на двд в това състояние ще стане ли работата.
            sigpic Alfasud/156 1.8ex
            156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

[QUOTE=Galeano;325361Проблема при мен е ,че в САЩ снимах с камера на техен стандарт и сега не мога да гледам филмите на моята камера понеже излизат размазани. Ако ги запиша на двд в това състояние ще стане ли работата.[/QUOTE]

НЕ

Трябва ти нещо с което да ги свалиш и след това няма проблеми. Бих ти предложил веднага съдействие, но моята камера се скапа нещо, иначе е NTSC и ще го сваля. Това ме навежда на мисълта, че трябва да я дам на ремонт
              "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
              Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
              Opel Astra J GTC

Comment

Ясно,благодаря колега. Един приятел ми каза ,че в някой фото студиа предлагали тази услуга и ще трябва да се възползвам от нея. Поздрави.
                sigpic Alfasud/156 1.8ex

Comment

[QUOTE=Galeano;325361]
                  Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
                  Щатската камера е 30 кадъра (NTSC), 25 (PAL) не съм сигурен в кадрите. Изобщо не ти трябва да обработваш по какъвто и да е начин. Записваш, ръгаш в ДВД-то и тръгва.

Проблема при мен е ,че в САЩ снимах с камера на техен стандарт и сега не мога да гледам филмите на моята камера понеже излизат размазани. Ако ги запиша на двд в това състояние ще стане ли работата.
                  колега аз реших да помогна по по-стар но надежден начин но получих апостроф,съжалявам ,мразя когато помагам а то много добре го умея някой да ме прекъсва или едва ли не да ме апострофира.имам незнам колко свадби и кръщенета заснети така че......

Comment

Колега грешката е в мен не съм разбрал,че твоят пост е бил по моят случай ,извинявай ако има нещо и ти благодаря за добрите отговори ще потърся кепчер, имам 1394
                    Last edited by Galeano; d.m.y г., 21:50.
                    sigpic Alfasud/156 1.8ex

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                      ДОбре ве пич колко PC-та стандартно имат кепчър. Ако колегата имаше сложен такъв хич нямаше да се чуди и да пише. То ясно хубавият кепчър върви и с някакъв софтуеър за обработка. Значи кво прави ходи купува си, отваря кутията ,,забожда" платката, инсталира и тн. А ако му е гаранционен компа 30 лв за устройството и още толкова за да му презалепят лепенките.

@petko

Ако конвертираш и искаш високо качество използвай двуслойни DVD-та (DVD9 - 8,5gb)

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                        ДОбре ве пич колко PC-та стандартно имат кепчър. Ако колегата имаше сложен такъв хич нямаше да се чуди и да пише. То ясно хубавият кепчър върви и с някакъв софтуеър за обработка. Значи кво прави ходи купува си, отваря кутията ,,забожда" платката, инсталира и тн. А ако му е гаранционен компа 30 лв за устройството и още толкова за да му презалепят лепенките. Мисля че доста по удобно е с ,,подръчни" средства, след като повечето PC-та имат 1394 и камерката му е нова.

@petko

Ако конвертираш и искаш високо качество използвай двуслойни DVD-та (DVD9 - 8,5gb). Вече не са скъпи

Comment

ДОбре ве пич колко PC-та стандартно имат кепчър. Ако колегата имаше сложен такъв хич нямаше да се чуди и да пише. То ясно хубавият кепчър върви и с някакъв софтуеър за обработка. Значи кво прави ходи купува си, отваря кутията ,,забожда" платката, инсталира и тн. А ако му е гаранционен компа 30 лв за устройството и още толкова за да му презалепят лепенките.

@petko

Ако конвертираш и искаш високо качество използвай двуслойни DVD-та (DVD9 - 8,5gb)
                          първо не ми казвай пич даже и не се познаваме и 2ро ако искаш да се занимаваш професионално с компа си в каквато и да било свера с магазинска комфигурация няа да стане. компренде?за туй има СПЕЦИАЛИЗИРАНИ магазин в които се зглобяват и съответно продават какъвто комп си пожелаеш.1 хубав кепчър струва около100 лв и ако ги има 100 такива компа в 1 магазин като техномаркет ,зора или който и да било подобен, и ако се купят 10 от тях 90 ще останат защото на човек на когото няма да му върши работа тази екстра естествено че 100 лв няма да даде за такъв при положение че го има същия без нея със 100 лв по-надоло.без това устройство става прехвърляне но качеството е просто като за теб,ако снимаш професионално и продадеш сниманото на клиента си за 200лв със сигурност ще имаш рекламация.

@petko

Comment

Ох аман от тоя кепчър, за аналогова професионална или за цифрова домашна техника си говорим все пак?
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                              Ох аман от тоя кепчър, за аналогова професионална или за цифрова домашна техника си говорим все пак?
                              Не мога и аз да разбера какви продажби какви клиенти. До колкото разбрах говорим как най лесно да си свали човек видеото от камерата.

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...8+%EC%E8%F1%E8

Е трябва да ми става компа поне за любителско забавление
                              Last edited by Neokill; d.m.y г., 23:29.

Comment

Working...
                              X