If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
АЗ се порових малко в нета и установих, че Записа на Дигитална Видео касета е около 13ГБ За един час , а ДВДто може само 4,8ГБ да поеме. ПолЗава се после програма За компримиране, което ми намирсва на Загуба на качество...нещо като от нормално ЦД в МП3. Така ли е или нещо не съм раЗбрал
[QUOTE=georgyg;325009]Щатската камера е 30 кадъра (NTSC), 25 (PAL) не съм сигурен в кадрите. Изобщо не ти трябва да обработваш по какъвто и да е начин. Записваш, ръгаш в ДВД-то и тръгва.
Проблема при мен е ,че в САЩ снимах с камера на техен стандарт и сега не мога да гледам филмите на моята камера понеже излизат размазани. Ако ги запиша на двд в това състояние ще стане ли работата.
[QUOTE=Galeano;325361Проблема при мен е ,че в САЩ снимах с камера на техен стандарт и сега не мога да гледам филмите на моята камера понеже излизат размазани. Ако ги запиша на двд в това състояние ще стане ли работата.[/QUOTE]
НЕ
Трябва ти нещо с което да ги свалиш и след това няма проблеми. Бих ти предложил веднага съдействие, но моята камера се скапа нещо, иначе е NTSC и ще го сваля. Това ме навежда на мисълта, че трябва да я дам на ремонт
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Щатската камера е 30 кадъра (NTSC), 25 (PAL) не съм сигурен в кадрите. Изобщо не ти трябва да обработваш по какъвто и да е начин. Записваш, ръгаш в ДВД-то и тръгва.
Проблема при мен е ,че в САЩ снимах с камера на техен стандарт и сега не мога да гледам филмите на моята камера понеже излизат размазани. Ако ги запиша на двд в това състояние ще стане ли работата.
колега аз реших да помогна по по-стар но надежден начин но получих апостроф,съжалявам ,мразя когато помагам а то много добре го умея някой да ме прекъсва или едва ли не да ме апострофира.имам незнам колко свадби и кръщенета заснети така че......
Колега грешката е в мен не съм разбрал,че твоят пост е бил по моят случай ,извинявай ако има нещо и ти благодаря за добрите отговори ще потърся кепчер, имам 1394
ДОбре ве пич колко PC-та стандартно имат кепчър. Ако колегата имаше сложен такъв хич нямаше да се чуди и да пише. То ясно хубавият кепчър върви и с някакъв софтуеър за обработка. Значи кво прави ходи купува си, отваря кутията ,,забожда" платката, инсталира и тн. А ако му е гаранционен компа 30 лв за устройството и още толкова за да му презалепят лепенките.
@petko
Ако конвертираш и искаш високо качество използвай двуслойни DVD-та (DVD9 - 8,5gb)
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S * Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
ДОбре ве пич колко PC-та стандартно имат кепчър. Ако колегата имаше сложен такъв хич нямаше да се чуди и да пише. То ясно хубавият кепчър върви и с някакъв софтуеър за обработка. Значи кво прави ходи купува си, отваря кутията ,,забожда" платката, инсталира и тн. А ако му е гаранционен компа 30 лв за устройството и още толкова за да му презалепят лепенките. Мисля че доста по удобно е с ,,подръчни" средства, след като повечето PC-та имат 1394 и камерката му е нова.
@petko
Ако конвертираш и искаш високо качество използвай двуслойни DVD-та (DVD9 - 8,5gb). Вече не са скъпи
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S * Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
ДОбре ве пич колко PC-та стандартно имат кепчър. Ако колегата имаше сложен такъв хич нямаше да се чуди и да пише. То ясно хубавият кепчър върви и с някакъв софтуеър за обработка. Значи кво прави ходи купува си, отваря кутията ,,забожда" платката, инсталира и тн. А ако му е гаранционен компа 30 лв за устройството и още толкова за да му презалепят лепенките.
@petko
Ако конвертираш и искаш високо качество използвай двуслойни DVD-та (DVD9 - 8,5gb)
първо не ми казвай пич даже и не се познаваме и 2ро ако искаш да се занимаваш професионално с компа си в каквато и да било свера с магазинска комфигурация няа да стане. компренде?за туй има СПЕЦИАЛИЗИРАНИ магазин в които се зглобяват и съответно продават какъвто комп си пожелаеш.1 хубав кепчър струва около100 лв и ако ги има 100 такива компа в 1 магазин като техномаркет ,зора или който и да било подобен, и ако се купят 10 от тях 90 ще останат защото на човек на когото няма да му върши работа тази екстра естествено че 100 лв няма да даде за такъв при положение че го има същия без нея със 100 лв по-надоло.без това устройство става прехвърляне но качеството е просто като за теб,ако снимаш професионално и продадеш сниманото на клиента си за 200лв със сигурност ще имаш рекламация.
Comment