Известие

Collapse
No announcement yet.

СА вместо С в началото на рег. табели в София

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от valjo
    хем и мене като ме видат имат едно наум е ся не е PK но ... и тоз става
    абе става Вальо, ама ако искаш да си баш маистор си требва РК или КН, а за6то не и СО виждате, 4е си4ки признати маистори на волана виреят около софииското поле...
    sigpic
    === 75 1.8 T '86 ===
    === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Първоначално публикувано от Dexer
      хем и мене като ме видат имат едно наум е ся не е PK но ... и тоз става
      абе става Вальо, ама ако искаш да си баш маистор си требва РК или КН, а за6то не и СО виждате, 4е си4ки признати маистори на волана виреят около софииското поле...

Прав си, но май пропускаш моите най големи страхове - М
      Ей такава като видия и направо спирам да я пропусна
      Alfa Romeo 156 2.0 T. Spark
      2003 Honda CBR 954 RR

Comment

Не е правилно да се правят такива генерални заключения, само защото някой е имал неприятни случки с кола, с дадена регистрация. Аз съм "М" и нямам нито една катастрофа, освен едно блъскане на семейниа москвич в гаража и едно престъргване на един Мерцедес - никога не минавам на червено и винаги спирам на стоп и спазвам предимството; винаги слагам колана и давам мига4 - определено няма да ми е приятно някой да ме псува, защото е с убеждението, че щом съм с "М" значи съм боклук!!! Имам приятели от СО, които също карат изключително внимателно, да не кажа пенсионерски. Точно поради тази причина не си позволявам да псувам някой само заради регистрацията на колата му и винаги, когато видя кола с регистрация извън София, се стремя да я пусна (освен ако водаче не е ултра нагъл), защото всеки може да се обърка в чужд град. Иначе аз най-лоши впечатления имам от врачанаски калибри, софйиски "дупета" с лъскави коли и лепенки и бургаски баварци - все пак един такъв пред очите ми се вреза в полицейския кордон на колоездачната обиколка на България - че и спря чак когато го засякоха с моторите (малко преди да достигне до колоездачите). Но би било глупаво да заклеймя всички с такава регистрация като лумпени и опасни за движението - то май ако продължаваме така, ще се окаже, че всички са опасни!!!
        Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
        Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
        Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

SIS - едва ли някой си е мислил, че всички с М, СО и ПК не стават за шофьори. Чешем си езиците и никой не трябва да се обижда!
          Alfa Romeo 156 2.0 T. Spark
          2003 Honda CBR 954 RR

Comment

Аз кво да кажа като сменям секви коли със секви регистрации колко псувни сам отнесал в София да не говорим че един пат бех с РВ кола и един ми вика на светофара "кВо става бе майна как е времето в Пловдив" и аз оттам се спуках да се хиля .А относно рег. табели СА ше им е....а майката на тея куки скапани само товарят народа с глупости, като прустотията със ЕС кви са тея глупости бе на 5 години ше сменяме табели не ни стигат гражданските по 200 лв пък и пак табели и разправии по кат. Аз бих се заел с митинги и гражданско неподчинение тея почнаха да ни правят на абсолютни маймуни тука
            90 2.5 V6
            Croma 1.9 multijet

Comment

Първоначално публикувано от SIS
              Не е правилно да се правят такива генерални заключения, само защото някой е имал неприятни случки с кола, с дадена регистрация. Аз съм "М" и нямам нито една катастрофа, освен едно блъскане на семейниа москвич в гаража и едно престъргване на един Мерцедес - никога не минавам на червено и винаги спирам на стоп и спазвам предимството; винаги слагам колана и давам мига4 - определено няма да ми е приятно някой да ме псува, защото е с убеждението, че щом съм с "М" значи съм боклук!!! Имам приятели от СО, които също карат изключително внимателно, да не кажа пенсионерски. Точно поради тази причина не си позволявам да псувам някой само заради регистрацията на колата му и винаги, когато видя кола с регистрация извън София, се стремя да я пусна (освен ако водаче не е ултра нагъл), защото всеки може да се обърка в чужд град. Иначе аз най-лоши впечатления имам от врачанаски калибри, софйиски "дупета" с лъскави коли и лепенки и бургаски баварци - все пак един такъв пред очите ми се вреза в полицейския кордон на колоездачната обиколка на България - че и спря чак когато го засякоха с моторите (малко преди да достигне до колоездачите). Но би било глупаво да заклеймя всички с такава регистрация като лумпени и опасни за движението - то май ако продължаваме така, ще се окаже, че всички са опасни!!!
              Колега, без да се обиждаш ама как да имам друго мнение, като от четири спирания в багажното на Опела и четирите бяха на хора от
              Перник,Пловдив,Берковица и София окръг а остави това ами аз бях спрял във всеки един от тези случай.Даже този от Берковица беше със
              СНЕГОРИН и ''ми не те видях''.
              ПП аз също съм от провинцията,но приказка да става
              1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
              2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
              1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от SIS
                споко бе пич ))
                виждаш че всичко е в кръга на майтапа, и аз съм с ВР регистрация, и съм си врачанин, не само регистрацията ми е такава и си ги псувам наред сичките е***м съм го кой откаде е
                ярки примери са Алфаманиака уважаван алфист, с КН регистрация
                МрXZender с PK , Насо с PB и секви такиви .... няма проблеми
                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

А аз защо мислите ще съм изтрил номера на колата в подписа . Нищо против, но все пак и аз като нямам за какво да напсувам някой на пътя и почвам с майната и т.н. по номера. Иначе ми се ще да я покарам с русенския номер та малко майтап да става, но той ще си ходи съъъвсем скоро . Даже в момента съм се изгаврил с него като съм го хванал с едни рапиди и съм го поогънал отпред в едни форми по бронята...
                  Alfa Romeo 75 24V

Comment

Вале Иво/Зендера/ и той е с КН
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury_alfata
                      дабе видех, ама мисля че 33ката му беше PK
                      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury_alfata
                        дабе видех, ама мисля че 33ката му беше PK