Известие

Collapse
No announcement yet.

Конкурс за елегантност

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
    Колегата! Как може да принижиш Алфа Ромео ГТ Велоче 2000 до "една оранжева двуврата баба" излагаш се

Иначе да ви кажа, аз като не особено голям почитател на Мерцедес бях изключително впечатлен от Пулман-а на НСО с 6 врати простоооо нямам думи. Зил-ът на НСО също... Също така Рено Алпин се оказа един дооооста малък автомобил, предполагам, че чуството да си богоизбран да управляваш този мъник е все едно Барон Мюнхаузен на гюлето
    Ми излагам се, ма не бях сигурен какъв точно е моделът. Важното е, че "бабата" ме изкефи максимално.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Имало е уникални автомобили ... и Алфата , и 8 цилиндровото БМВ , и Мерцедеса на НСО Браво на всички , които са съживили тези красавици !
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

ендн приятел е правил снимките,и не е снимал много от красотите на конкурса
        Attached Files

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Първоначално публикувано от ma7e4k0 Покажи съобщение
          Яжтееее Снимки таз година мнооо малко щаиги ве миналата беха маи поече
          Ето Снимките ----> http://www.snimka.bg/album.php?album_id=287650
          Приятелю,Страхотни снимки си направил!!!
          Шапка ти свалям!!Ех как ме е яд само,че не си бях в БГ тогава.....
          П.С.Браво и на колегата - Пешката за снимковия материал
          Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Това тъпо порше от ситикар-а много ме дразнеше като стоеше там, пластмасов боклук няма място сред тези коли!!!!!!!!!!!!!!!

B&B Racing | bb-racingteam.com
            Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

напълно съм съгласен,то и за това никой не обръщаше внимание на Поршето,Майбаха и Мазаратито.Просто не бяха за там,но пак си намираха фенове

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

То после доиде още 1 порше от ситикар..ама и на него маи никои не му обърна внимание Определено тъпите пластмасарки нямат място там...

Comment

А на Мазератито... видяхте ли му задните гуми ... някой честичко е изключвал блокировките. Хи хи их их
                  гумите му бяха почти на телове
                  Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от ma7e4k0 Покажи съобщение
                    Това тъпо порше от ситикар-а много ме дразнеше като стоеше там, пластмасов боклук ...
                    слушайте изказване та прикляпайте
                    landikar
                    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Първоначално публикувано от TaNo Покажи съобщение
                      слушайте изказване та прикляпайте
                      Какво бе?! Земи 1-во се научи да пишеш !
                      Last edited by Ma7e4k0; d.m.y г., 20:33.

Comment

145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

ай айаа Рено Алпин ... лелееее класика
                          тая кола кат бех на 3-4 години си спомням
                          по ралитата ко праеше ... маниа
                          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                            ай айаа Рено Алпин ... лелееее класика
                            тая кола кат бех на 3-4 години си спомням
                            по ралитата ко праеше ... маниа
                            Аз преди не бях виждал такава на живо...но тоя как я изреза..просто много ме изкефи таз количка

Comment

За най елегантен автомобил е избран Мерцедес Аденауер,за жалост не знам повече подробности

Comment

Първоначално публикувано от pe6kata212 Покажи съобщение
                                За най елегантен автомобил е избран Мерцедес Аденауер,за жалост не знам повече подробности
                                Алфата нищо ли не е спечелила?

Comment

Working...
                                X