Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнвния за лаптоп Asus M51SE-AP115

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мнвния за лаптоп Asus M51SE-AP115

Та моля за мнения както за марката така и за конкретния модел.
    Параметри:
    Екран: 15.4“ (39cm) WXGA Colour Shine
    CPU: Intel Core 2 Duo T5750 2.0 GHz / 2 MB L2
    RAM: 4GB DDR II 667MHz
    HDD: 320 GB SATA 5400 rpm
    VC: ATIMobility Radeon HD3470 256MB VRAM,
    DVD+/-RW DL
    Rotating 1.3MPx Camera, WLAN 802.11a/g/b, LAN,
    Bluetooth, Finger Print
    Комплект с чанта и мишка

Машинката ще се ползва предимно като десктоп /че нещо не ми достига място в къщи за още едино ПЦ/ Рядко играя игри /обаче чакам с нетърпение Старкрафт-2/. Машинката ще се ползва предимно за ровене в нета и тук там някое филмче...
    Какво ще кажете за видеото и как е в сравнение с Nvidia 8400M?
    Знам че не Сони Вайо, но не мога да си позволя модела с релативните параметри...
    Благодаря предварително за мненията!
    Last edited by Crusader; d.m.y г., 18:03.
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Винаги съм че чудил на идеята да си купиш лаптоп за десктоп машина. Все едно да си купя баничарка за бегачка (или обратното, не казвам че лаптопа е "баничарка")
    Alfa Romeo GT 2.0 JTS
    Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
    Fiat Brava TD100

Comment

Що бе, аз също се замислям за подобно нещо, писна ми да си мъкна кутията между два града, ако един лаптоп със същата конфигурация ми изпадне изгодно го взимам и окото ми не мигва.......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ами няма къде да паркирам още едно ПЦ, а лаптопа ...ми него мога и на нощното шкавче да си го държа и с един безжичен рутер ще си имам нет в цялата къща, примерно обичам да дрема във фотьойла и да гледам поредният тъп екшън ....
        Та моля придържатйте се към темата, тоест читава ли е машината! И евентуално еквивалентно предложение за към 1300-1400...
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

Като конфигурация изглежда добре ама тази марка никога не съм я чувал. Аз си купих с подобни характеристики от САщ Компак за 500 долара.

Comment

Малко спам дано да съм ти полезен:
            Minimum System Requirements for Starcraft 2:
            Processor: 1.4 Ghz Processor
            Memory: 512 MB RAM
            Graphics card: 128 MB RAM video card capable of Hardware TnL. DX10 is not required, but will be supported by SC2 and Blizzard are considering adding DX10 specific effects.
            Pixel Shader 2.0 (Officially Confirmed)

Harddisk:
            Soundcard: A DirectX-compatible 16-bit sound card.
            OS: Windows Vista, Windows XP or Mac OS. (Officially Confirmed)
            Connection: Access to Blizzard Entertainment's online gaming service, Battle.net, requires a low-latency, active Internet connection rated at 28.8 Kbps or faster.
            Multiplayer games played over a LAN require an active connection to a TCP/IP network.
            '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
            Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
            Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Ще си го ползваш само с Виста,понеже драйвери за XP не се намират,а в официалният сайт на ASUS лисват.
              Скоро инсталирах един такъв,качихме му XP и търсенето на драйвери продължи 2 дни.В крайна сметка не успяхме да подкараме само вградената му камера.
              Иначе като конфигурация за тази цена е перфектен.
              Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
              Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
              http://www.family-sozopol.com/

Comment

Аз имам почти същата... само че моята е SR a ne SE

Като цяло съм доволен. Никакви проблеми не съм имал и всичко което съм пускал под уиндоус върви добре.

Ако планираш да ползваш линукс може да имаш проблеми единстено със саунд картата (аз мойта така и не я подкарах ). Всичко друго върви без проблем.
                Не става само с Алфа, требе и акъл...
                Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
                Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Comment

Ами определене ще е с Виста, за СтарКрафт-а знам че системните изисквания ще са ниски, но някак си човек все иска по-мощно и по бързо, та затова малко издувам параметрите на по-виско ниво, но това донякъде е и с идея машинката да е съвременна по-дълго време, с оглед на това че е почти безсмислено да ъпгрейдваш лаптоп.
                  Чета добри отзиви за Асус а и на домашното ми ПЦ половината части са с тази марка - 5 годинки работа, без нито един хардуерен проблем си е добро постижение. Тия дни ще скокна до Технополис гледам че там е на промоция с чанта и мишка за 1400 което си е добра цена...
                  Още нещо някой да добави...?
                  Mitsubishi Outlander
                  Mitsubishi Space Star
                  Daihatsu Terios

Comment

Колега лаптопа е супер и като марка не е лош. С тези параметри няма да имаш проблеми с игрите.
                    Взимай си го и със здраве да си го ползваш.

Comment

параметрите са си добри за машина около 1400 лева
                      . Ако ще гледаш филми на голям телевизор гледай да има HDMI изход лаптопа
                      за тия пари по добре е да поразгледаш на DELL моделите , по специално DELL studio 15 серията .Същите характеристики като компоненти но доста по добър дизайн , светеща клавиатура , HDMI изход и най вече защото DELL си е DELL
                      Last edited by SFINKS; d.m.y г., 12:54.

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                        параметрите са си добри за машина около 1400 лева
                        . Ако ще гледаш филми на голям телевизор гледай да има HDMI изход лаптопа
                        за тия пари по добре е да поразгледаш на DELL моделите , по специално DELL studio 15 серията .Същите характеристики като компоненти но доста по добър дизайн , светеща клавиатура , HDMI изход и най вече защото DELL си е DELL
                        мда, за тия подобни пари

Studio 1535
                        15.4" WXGA+ (1440 X 900) LED

Dell Studio 1535, 15.4" WXGA+ TFT with True Life - LED,Jet Black Colour with Matte Finish & 2.0mp camera - LED, Core 2 Duo Processor T8100 (2.10 GHz / 800 MHz FSB / 3 MB), 256MB ATI Mobility Radeon HD3450, 6-Cell Battery, 2GB DDR-2, 320GB SATA5400 rpm HDD, DVD+/-RW, 56k Modem, Ethernet 10/100/1000 NIC, Dell™ Wireless 1397 (802.11 b/g), Dell 370 Bluetooth Card, Backlit Keyboard - An illuminated keyboard, HDMI high definition video output; Windows Vista Home Premium, 3 Year RTD Warranty (Return to Depot)

3 Year

$ 1 290
                        тая цена е дилърска, в интелинет без ДДС

има и по евтина конфигурация на склад
                        Studio 1535
                        15.4" WXGA (1280 X 800)
                        Dell Studio 1535, 15.4" WXGA TFT with True Life,Jet Black Colour with Matte Finish & 2.0mp camera, Core 2 Duo Processor T5750 (2.00 GHz / 667 MHz FSB / 2 MB), Intel® Integrated GMA X3100, 6-Cell Battery, 2GB DDR-2, 320GB SATA5400 rpm HDD, DVD+/-RW, 56k Modem, Ethernet 10/100/1000 NIC, Dell™ Wireless 1397 (802.11 b/g), Dell 370 Bluetooth Card, Backlit Keyboard - An illuminated keyboard, HDMI high definition video output; Windows Vista Home Premium, 3 Year RTD Warranty (Return to Depot)
                        3 Year
                        $ 1 020

предполагам че има и други варианти на тая тема
                        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

още един вариант http://www.pcstore.bg/laptopi/dell/D...YBC6B_H_P_T_U/

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                            По-малко рам повече пари от избора на колегата

Comment

Колега аз имам Асус от около 4 месеца, малко по лоши са му параметрите на моя но съм страшно доволен. Мисля че за парите си предлагат най добрите параметри. Беше фабрично с Линукс, сега с XP и нямам никъкви проблеми всичко си му работи.
                              Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

Working...
                              X