колеги имам проблемче.имам домашно кино samsung но няма опция за суптитрите,някой има ли идея с каква програма да си записвам филмите за да са с по-големи суптитри?
Известие
Collapse
No announcement yet.
към всички видео маняци
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениене ,има програма за оголемяване и запис на такива суптитри но нещо не мога да я подкарам avi recomp--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениеколеги имам проблемче.имам домашно кино samsung но няма опция за суптитрите,някой има ли идея с каква програма да си записвам филмите за да са с по-големи суптитри?Last edited by soldier; d.m.y г., 21:45.
Comment
-
Възможно е DVD-то ти да няма опция за размера на субтитрите. Повечето нямат. Опитай да си вграждаш субтитрите във avi файла. Ето ти една програма http://zamunda.net/details.php?id=78785&hit=1 Ако не можеш да я дръпнеш от там пиши на лс да ти я пусна. Успех!sigpic33201
930 Quattroporte
Comment
-
значи всяка програма която конвъртва двд-та(VCD,SVCD и т.н) в настройките си има да сменяш шрифта и големината на субс
но ако мята ави-файлове направо на цд-та и двд-то му чете divx няма начин да ги промени гледа ги на стандарт
а това което казваш ти ... става при положение, че ми се занимва да си ги вгражда в ави-то преди да го пише на дискаех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от BaiJedi Покажи съобщениеВъзможно е DVD-то ти да няма опция за размера на субтитрите. Повечето нямат. Опитай да си вграждаш субтитрите във avi файла. Ето ти една програма http://zamunda.net/details.php?id=78785&hit=1 Ако не можеш да я дръпнеш от там пиши на лс да ти я пусна. Успех!
Comment
-
Значи не му задаваш да конвертира видео файла заедно със субтитрите. Горе до полето File to encode с първия бутон с изобразена папка избираш филма. После с втория с монитор на който има ABC му задаваш субтитрите.sigpic33201
930 Quattroporte
Comment
-
Компромисен варянт е да си направиш субтитрите само с главни букви , за целта ги отваряш с word в меню format font маркираш отметката all caps и записваш файла , който трябва да е със същото име като видео файла.Надявам се да ти свърши работаAlfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex
Comment
Comment