Известие

Collapse
No announcement yet.

към всички видео маняци

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• към всички видео маняци

колеги имам проблемче.имам домашно кино samsung но няма опция за суптитрите,някой има ли идея с каква програма да си записвам филмите за да са с по-големи суптитри?

Ами не съм специалист, но субтитрите, не зависят от програмата с която записваш според мен, може и да не съм прав.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

субтитрите не се влияят от това с какво ги записваш а от това какво ги отваря

сто процента имаш опция за избор на размера на субтитрите, потърси по-упорито или сподели кой модел ти е системата, за да можем да те упътим правилно
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

не ,има програма за оголемяване и запис на такива суптитри но нещо не мога да я подкарам avi recomp

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
          не ,има програма за оголемяване и запис на такива суптитри но нещо не мога да я подкарам avi recomp
          Ако плеъра поддържа divx достатъчно е само да си качил субтитрите на диска при филма и да са със същото име като филма ( име, а не формат )
          --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
            колеги имам проблемче.имам домашно кино samsung но няма опция за суптитрите,някой има ли идея с каква програма да си записвам филмите за да са с по-големи суптитри?
            Аз също съм със Самсунг от няколко години и не мога да си променям субтитрите, но знам че може да се препрограмира плеяра и да са по-големи, с различен шчрифт, цвят и т.н. но нямам идея как се прави и си карам по старому
            Last edited by soldier; d.m.y г., 21:45.

Comment

в какви формати ги гледаш тея филми?
              в двд ли ги пишеш на дискове или направо ави-та мяташ на цд-то и гледаш?
              ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Възможно е DVD-то ти да няма опция за размера на субтитрите. Повечето нямат. Опитай да си вграждаш субтитрите във avi файла. Ето ти една програма http://zamunda.net/details.php?id=78785&hit=1 Ако не можеш да я дръпнеш от там пиши на лс да ти я пусна. Успех!
                sigpic33201
                930 Quattroporte

Comment

значи всяка програма която конвъртва двд-та(VCD,SVCD и т.н) в настройките си има да сменяш шрифта и големината на субс
                  но ако мята ави-файлове направо на цд-та и двд-то му чете divx няма начин да ги промени гледа ги на стандарт

а това което казваш ти ... става при положение, че ми се занимва да си ги вгражда в ави-то преди да го пише на диска
                  ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от BaiJedi Покажи съобщение
                    Възможно е DVD-то ти да няма опция за размера на субтитрите. Повечето нямат. Опитай да си вграждаш субтитрите във avi файла. Ето ти една програма http://zamunda.net/details.php?id=78785&hit=1 Ако не можеш да я дръпнеш от там пиши на лс да ти я пусна. Успех!
                    дръпнах я и по инструкциите които ми дава го правя разкодира файла и го прекодира отново но като го пусна на компа филма тръгва без субтитри иска да ги зареждам.

Comment

Значи не му задаваш да конвертира видео файла заедно със субтитрите. Горе до полето File to encode с първия бутон с изобразена папка избираш филма. После с втория с монитор на който има ABC му задаваш субтитрите.
                      sigpic33201
                      930 Quattroporte

Comment

Компромисен варянт е да си направиш субтитрите само с главни букви , за целта ги отваряш с word в меню format font маркираш отметката all caps и записваш файла , който трябва да е със същото име като видео файла.Надявам се да ти свърши работа
                        Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

Working...
                        X