Известие

Collapse
No announcement yet.

любопитно

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    От кога 2105 се прави от пресована хартия?
    Е , от джилезо си е ама по правилен правоъгълник май няма на пазара
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Доста коли са дело на италиански дизаинери ...Италианските дизаинери са най-добрите ....примерно едно от най-добрите бмв-та 850 също е дело на италиански дизаинер .....старото м1 и то също...Итал дизайн дъ бест

B&B Racing | bb-racingteam.com
      Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Най-добрите!!! Братчеда ми си купи ауди а5 и ми вика: А са кажи нещо за дизайна, а? Немците не правели дизайн! Аз се засмях! А познай кой е дизайнера на таа кола?!!!
        sigpic
        Subaru Legacy 3.0 H6
        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
        0888 511 533 - Бонев

Comment

Май, май е тоя същия, който е издизайнирал 146-цата.
          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
          Mazda 6 2.3 2005
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
            Най-добрите!!! Братчеда ми си купи ауди а5 и ми вика: А са кажи нещо за дизайна, а? Немците не правели дизайн! Аз се засмях! А познай кой е дизайнера на таа кола?!!!
            ... че комай не само това А, ами и още едно, а и при някакво R-че е пипал и в Q, та и в TT...
            Но в това няма нищо лошо. Немците както винаги доказват, че са практични хора. Не могат да направят добър дизайн сами и си вземат доказал се дизайнер от чужбинско.
            Хвала на таквиз люде.
            145, 1.6 boxer
            156, 2.4 JTD - ex
            Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от hektor Покажи съобщение
              Колеги, седя си аз в нас и си гледкам немската телевизиика. Правиха анонс на ГОУФ 6 и като чух една подробност около най-масовия и успешен немски автомобил, умрях от кеф.
              Новата 6-та генерация е създадена от италиянски дизайнер. Айде туй добре ама като казаха, че и първата серия е създадена от италиянски дизайнер се насрах от кеф.
              Така, че следващия път ако някой немски привърженик започне спор с вас относно италиянските коли и тн. можете да му снесете това инфо!
              че то има ли в някоя марка независимо дали коли или дрехи да няма френско и италианско участие?

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                че то има ли в някоя марка независимо дали коли или дрехи да няма френско и италианско участие?
                Така е, бих добавил, че и италинските обувки са много добри и може да се намерят у нас на добри цени, сравними с българските /примерно магазините Четири сезона, сега с друго име, готини бълграски обувки, ама като сложиш една италинска е съвсем друга работа../
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                  От чиляк дет нимои Р да кажи кола НЕЩА..това е форум за автомобили а не за кулинария .
                  145 1,9 JTD [6:06:37 AM] emigranta_de каза: a JTD varvat mnogo . Печка POWER

Comment

Първоначално публикувано от drumi1 Покажи съобщение
                    От чиляк дет нимои Р да кажи кола НЕЩА..това е форум за автомобили а не за кулинария .
                    не само го казва но и го украсява.ай да не спорим пак за .

Comment

Working...
                    X