If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Доста коли са дело на италиански дизаинери ...Италианските дизаинери са най-добрите ....примерно едно от най-добрите бмв-та 850 също е дело на италиански дизаинер .....старото м1 и то също...Итал дизайн дъ бест
B&B Racing | bb-racingteam.com Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Най-добрите!!! Братчеда ми си купи ауди а5 и ми вика: А са кажи нещо за дизайна, а? Немците не правели дизайн! Аз се засмях! А познай кой е дизайнера на таа кола?!!!
Най-добрите!!! Братчеда ми си купи ауди а5 и ми вика: А са кажи нещо за дизайна, а? Немците не правели дизайн! Аз се засмях! А познай кой е дизайнера на таа кола?!!!
... че комай не само това А, ами и още едно, а и при някакво R-че е пипал и в Q, та и в TT...
Но в това няма нищо лошо. Немците както винаги доказват, че са практични хора. Не могат да направят добър дизайн сами и си вземат доказал се дизайнер от чужбинско.
Хвала на таквиз люде.
Колеги, седя си аз в нас и си гледкам немската телевизиика. Правиха анонс на ГОУФ 6 и като чух една подробност около най-масовия и успешен немски автомобил, умрях от кеф.
Новата 6-та генерация е създадена от италиянски дизайнер. Айде туй добре ама като казаха, че и първата серия е създадена от италиянски дизайнер се насрах от кеф.
Така, че следващия път ако някой немски привърженик започне спор с вас относно италиянските коли и тн. можете да му снесете това инфо!
че то има ли в някоя марка независимо дали коли или дрехи да няма френско и италианско участие?
че то има ли в някоя марка независимо дали коли или дрехи да няма френско и италианско участие?
Така е, бих добавил, че и италинските обувки са много добри и може да се намерят у нас на добри цени, сравними с българските /примерно магазините Четири сезона, сега с друго име, готини бълграски обувки, ама като сложиш една италинска е съвсем друга работа../
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment