Известие

Collapse
No announcement yet.

светлини през деня

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
    смени платмасовото недоразумение с прост болт и си в джаза
    Е чакам да увиснат, че още се държат и не ми се занимава с труд и творчество.

То хубаво да се кара на фарове, ама темата за усилените стопове дето ниокй за нищо ги няма да я повдигам ли?
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
      Е чакам да увиснат, че още се държат и не ми се занимава с труд и творчество.

То хубаво да се кара на фарове, ама темата за усилените стопове дето ниокй за нищо ги няма да я повдигам ли?
      аз тия ги лекувам с къси+дълги+мъгливи и се предават мноо бързо ...
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

аз тия ги лекувам с къси+дълги+мъгливи и се предават мноо бързо ...
        То тва не помага, защото оня/оная не знае за какво иде реч и е го е пуснал(ако въобще знае ,че са пуснати), защото "е па то е екстра, нека свети да се вижда".
        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
        Mazda 6 2.3 2005
        sigpic

Comment

Аз доколкото видях, това ще важи за новопроизведени автомобили. А ние не виждам как през 2011 дори ще караме такива... Иначе това за светлините си важи от години за скандинавските страни. Колкото за България- както и за много други неща контрол за светлините няма. Или ако има, е за седмица най- много.
          Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

И сирени да сложим...пак някой няма да ни види!!!
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Бе ние сме си добре - веднъж като завъртиш копчето и сядаш-светваш. Разни други производители обаче не са се сетили и разни приятели мрънкат,че трябвало всеки път като спре да гаси фаровете и после пак да ги пуска - ко било това - бла-бла....
              На мен ми закачили на чистачката някаква оферта за устройство, което гаси фаровете като спреш двигателя - ма ни щъ - имам си.
              Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
                През лятото ДА, но в това сумрачно време е задължително, защото наистина не се виждат разни хавтомобилчета.
                днес минимум 30% от автомобилите, с които се разминах или се движих редом, бяха без включени светлини.

което е показателно за "употребата" на "добрата" воля.
                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                My Red Love
                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Аз това правило си го спазвам и без директива. пускането на фаровете се е превърнало в навик - като слагането на колана.
                  П.С. А директивата като нормативен акт няма общозадължителна сила, но това е друга тема.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                    днес минимум 30% от автомобилите, с които се разминах или се движих редом, бяха без включени светлини.

което е показателно за "употребата" на "добрата" воля.
                    То днес не е на добра воля... В тоя дъжд баш си е по правилник карането с фарове.
                    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                      има дни, в които и с фаровете не ме виждат
                      156 си ги включва при палене ако ги оставиш включени, та изобщо и не ги гася
                      Не само на 156-а и на 145 е така,ако си ги оставиш включени ,при палене се включват.Аз мойте не ги гася въобще.....

ALFA 145 1.6 ТS `97
                      & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                        Аз доколкото видях, това ще важи за новопроизведени автомобили. А ние не виждам как през 2011 дори ще караме такива... Иначе това за светлините си важи от години за скандинавските страни. Колкото за България- както и за много други неща контрол за светлините няма. Или ако има, е за седмица най- много.
                        Абсолютно правилно, ще важи за автомобилите произведени след и прочее, има гратисен период пък за по тежки машини.Както и едно са фаровете в Норвегия, Германия, разните скандинавски държави, мрачната Шотландния и т.н, друго в Гърция и Италия, Испания в това число и България, ама карай с баданарката наред...[.
                        Last edited by fred; d.m.y г., 20:07.
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
                          През лятото ДА, но в това сумрачно време е задължително, защото наистина не се виждат разни хавтомобилчета.
                          Така е! При 40С през лятото няма много голяма разлика с фарове ли се кара или не

Comment

Щом се приема в целия съюз, няма измъкване. Аз не съм против светлините по принцип, то и сега от ноември се кара на фарове, но винаги остават хора, дето изобщо не спазват правилата. Да не говорим, че редовно срещам идиоти без светлини и през НОЩТА. И при липсата на контрол останалите изглеждат като глупаци.
                            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Ми в Гърция са повече и от нас /по темното/, другаде нямам големи впечатления
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

е то понеже винаги има некви специалисти дето не виждат смисъл ес-то прави директиви задължителни за сички за д аняма после ми то ям моля другарко си мислех че не е сумрачно
                                а пуснати ефарове ако не помаган никак и не пречат
                                бе не пречат ама пречат.... в тоя сумрак днес и мокро и чистачки и в един момент не виждаш пресичащите и бягащи срещу твоята кола пешеодци, от оня дето колата му е мой набор и фаровете са били регулирани от завода производител.... е тогава пречат бая!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                                X