If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не са ни отсвирили за 2007-България и ЕС какво мислите?
Може ама ако е управител в градче до 30-40 хил души - иначе за София за 800 лева забрави - особенно ако искаш да върши работа. Само за сведение в частна фирма мой колеги състуденти без да са управители а просто на отговорни позиции вземат чисто по 1500 лева+служебен телефон без лимит+служебна кола (колата е екстра и не им е необходима за работа - просто ходят от къщи до работа с нея и събота и неделя си джиткат) е те разбира се си заработват парите отвсякъде.
Понеже наскоро провеждах интервюта искам да ти кажа че в София има ЛИПСА на достатъчно качествени кадри и дори не говоря за ръководни позиции - просто кадърните хора струват пари и съответно изкарват пари. Преди 3 години нещата с заплащането стояха по друг начин, ама сега истината цената на квалифицирания труд доста скочи.
Пожелавам ти да намериш точен човек и важното е да го мотивираш за бъдещи резултати и увеличения . Да може да му дадеш начална 800+процент и екстри, ама трябва да го убедиш че процента ще е достатъчно и ще се увеличава и це ще си струва да работи все едно фирмата е негова за да вземе процента. Ако попаднеш на способен човек се постарай да се чувства като партньор с малък дял за да може да бачка здраво , а и така ще бъде по добре закрепен към мястото и няма да те напусне заради по-добра оферта след една година- тъкмо когато си му създал контакти и си го обучил.
Да може да му дадеш начална 800+процент и екстри, ама трябва да го убедиш че процента ще е достатъчно и ще се увеличава и це ще си струва да работи все едно фирмата е негова за да вземе процента. Ако попаднеш на способен човек се постарай да се чувства като партньор с малък дял за да може да бачка здраво , а и така ще бъде по добре закрепен към мястото и няма да те напусне заради по-добра оферта след една година- тъкмо когато си му създал контакти и си го обучил.
Ами да де, нали това писах, 800на месец плус премия на 3 според Зависи каква работа е свършил Но да дам 2000 твърда Заплата, се едно да ги хвърля на вятъра......Заплатата е според труда. Да се воЗи на служебна кола и да говори по телефона беЗплатно всеки може
За 800лева на месец ,даже няма да си направя труда да излизам сутрин от къщи !Че на мен разходите са ми 2 пъти по-големи BatVas ти го е написал много точно ,вслушай се в думите му
Е, аz имам лични поЗнати който хачат по 2000 еуро на вечер като ходат да се раЗвличат и се чудат как хората живеят с по малко от 10.000еуро на месец.....
Но , тук става въпрос За нормални средностатистически хора и аЗ търся такъв един/на от тях
Не че няма да намериш - може - ама се намират трудно качествени хора - като го намериш сам му кажи че това е стартово и ако ти хареса как работи му дай повече след 3-6 месеца. Просто и с работната сила е същото като с всяка стока - "Ефтиното винаги излиза скъпо"
За 800лева на месец ,даже няма да си направя труда да излизам сутрин от къщи !Че на мен разходите са ми 2 пъти по-големи BatVas ти го е написал много точно ,вслушай се в думите му
Е, аz имам лични поЗнати който хачат по 2000 еуро на вечер като ходат да се раЗвличат и се чудат как хората живеят с по малко от 10.000еуро на месец.....
Но , тук става въпрос За нормални средностатистически хора и аЗ търся такъв един/на от тях
твойта е точно
едно си баба знае и това си бае
но това е типично за нас българите, никога не се вслушваме в думите на другите защото сме специалисти по всичко
все пак рано или късно ще се убедиш в правотата на нашите думи
П.П. само за твое сведение наемите на 2 стаен в София започват то 200 евро нагоре
Comment