Известие

Collapse
No announcement yet.

Убиха и Кюлев

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Убиха и Кюлев

Убиха и Емил Кюлев - кво става с таз държава. Сега гледам една статия от вчера кадето новия Главен секреар на МВР обяснява как критиките за организирана престъпност в БГ на ЕС били преувеличени. Да ама не-ама кво става????-знам ли?
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

е кво да става?
    то си е нормално - гърмят си се
    що си мислиш чи в ЕС или където и да е не се гърмят?
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Да, ама Кюлев не е Самоковеца, та да кажеш "гърмят си се". Независимо, че е дърто ченге (с всички произтичащи от това уговорки за произхода и контрола на капитала и пр.), винаги е бил откъм "светлата страна". Ако думнат шефа на Дойче банк, примерно, това няма да потъне в графата "разчистване на сметки между улични наркобосове"...

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
      Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

че той и самоковеца официално продваше само картофи ...

Comment

Най-голямата гавра е че докато тече пресконференцията на Министъра на вътрешните работи във връзка с доклада на Европейската комисия за престъпността и наште се оправдават се получава новината за убииството и от там нататък каквото и да казва Румен Петков се обезсмисля.
          Между другото имам пълния текст на мониторинговия доклад -пресен , пресен - ако някои иска да му го пратя и да го качи - да могат да го четат тези които се интересуват. Пратиха ми го преди малко от министерството
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

а незнам що решихте че Кюлев е много различен от Самоковеца

и двамата са еднаааквоо ..... мъртви

HH!
            '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
            '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
            '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Даааааааааа, поредният мултимилионер с чист и легален бизнес.
              Явно и той е работил само в сферата на финансите. Е хайде за мъртвите или добро или нищо
              1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
              2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
              1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

И Маджо са го гръмнали в Цюрих.
                Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
                Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
                Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Първоначално публикувано от SIS
                  И Маджо са го гръмнали в Цюрих.
                  Би ли споделил откъде е информацията?
                  Снощи маса народ ме пита дали е вярно, щото ми бил градски (?!?!?)

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                  Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Ами на мен ми каза приятел от Нова телевизия, но инфо има на www.topsport.bg
                    Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

a nужно ли е въобще да се обсъжда разстрела на поредние мафиот,там е проблема че вместо хората да се занимават с креативни неща,след подобни събития(събития защото всички ги преврящат в такива)се шишука кой,какво колко и с кого.прекалено много внимание ом се одтеля но в правилната посока,защото вместо да говориме как ни е прее..л ликвидирания трябва да се замислиме как да не ни прее.е следващя

Comment

Първоначално публикувано от MrXzender
                        ...
                        хе простичко е - няма граждансто общество все още в България и затова сме така
                        тъжно е

Comment

Първоначално публикувано от MrXzender
                          a nужно ли е въобще да се обсъжда разстрела на поредние мафиот,там е проблема че вместо хората да се занимават с креативни неща,след подобни събития(събития защото всички ги преврящат в такива)се шишука кой,какво колко и с кого.прекалено много внимание ом се одтеля но в правилната посока,защото вместо да говориме как ни е прее..л ликвидирания трябва да се замислиме как да не ни прее.е следващя
                          Не е въпроса в разстрела на поредния мафиот - това е обсъждане за държавата в която живеем и не можем да си обясним що става така.

Comment

напротив,точно за разстрела и чпвека е,защото когато един колега реши да говори за държавата и народа беше изтрит

Comment

Че какво общо има тук държавата и народа?! Моджо са го гръмнали в Швейцария! И сега какво? И от Швейцария нищо не става! Я се стегнете малко - убийствата са си убийства. Никоя държва не е съумяла да ги спре. Сега, друг е въпроса, че при нас има хора с по 20 условни присъди, което мен лично направо ме изумява!!!
                              Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Working...
                              X