И да се плодят като хлебарки също много го могат.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Уволниха полицаят, хванал цигани да късат знамето
Collapse
X
-
Comment
-
http://paper.standartnews.com/bg/art...article=250147
Тия набитите се оказват боксьорчета дори... Ша умра от смях.Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеhttp://paper.standartnews.com/bg/art...article=250147
Тия набитите се оказват боксьорчета дори... Ша умра от смях."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от pent Покажи съобщениемдам... 19 годишно 'дите'
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеи какво от това, той мустака, ако ги е викал един по един да ги налага с палката в кметството.
Даже се е опоитвал да ги застреля, но не е успял.
Уживели са. Голям късмет.ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщениеНе бе... изтезавал ги е с ток, като гестаповец Полски бунтовник
Даже се е опоитвал да ги застреля, но не е успял.
Уживели са. Голям късмет."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение== само партията майка е виновна на този свят! мене лично цигани и турци не ми пречат. имам приятели и цигани и турци.=====
Който си търси правата, трябва да ги търси пред институциите, а не да мисли, че понеже този и онзи, тази или онази институция не си вършат работата, са виновни примерно циганите, виновни сме си ние българите, че търпим това положение на беззаконие в цялото му многообразие.А затова пък е виновна оня П....защото за 50 години превърна един трудолюбив народ като българския в това, което е.Реда е за всички, а не за цигани или българи или турци, това е най просто казано.
Мисля, че след още 50 няма да е такаLast edited by fred; d.m.y г., 19:39.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
Comment