Известие

Collapse
No announcement yet.

кво става брееееееее

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• кво става брееееееее

Темичка с познат край!

Колеги писна миииииииииииииииииииииииииииииии. От всякъде ни ебавата. Полицай уволняват, газ вдигат,ние всички псуваме ама накрая нищоооооооооо

Кога ще стане революциятаааааааааа!
    Или ние писано на българите да сме си такива. Всеки си направил удобно ежедневието с най-близките си приятели. Затворил се в апартамента и си направил домашния уют. Загледал биг брадър и другите таквиз телевизионни зрелища. Оборудвал се с компютър и вечер седи и псува по форуми и чатове. Май си е логично всичко това, но до кога!?

Иска ми се дори и без много пари да живея в БГ ,но да виждам, как хората милеят за тази наша татковина. Как си образоват и възпитават децата, как самото общество се грижи само за себе си. Хора усмихна ти по улицата, шофьори, които уважават другите около тях.

пожелавам ви го!
    Opel Corsa B
    Opel Tigra
    Mercedes A 160
    Mercedes A190 AMG
    Alfa Romeo 147 1.6 ts
    http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233669

Ми то тва е схемата бе колега - дават ти зрелища, имаш си комп за да не се срещаш с други хора както преди, и си те мачкат както им изнася. Схемата е до болка позната ... само дето не вярвам българина да събере сили и смелост да се събере със съседите, съгражданите и сънародниците си, и да сложи край на тая безобразна свинщина ... Докато не се случи това - ще ни мачкат и опъват посред бял ден !
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Ми който се гъзи го ебават, нищо ново под слънцето, надупени сме към всичко.Вярно че гледаме неподалеч от носа си и масата, уви.Все пак дето е текло пак ще тече, не мисля че ще се затриеме, след 50 години простотия и тотално обезличавене, не може да се пръкне нещо друго.По същата причина в момента има голяма разлика между бившата Западна Германия и Източната и част.
      Last edited by fred; d.m.y г., 20:08.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Революция...!?...кой ще бъде новия Ленин...или грешно съм разбрал!?
        Едни хващат пътя към София...стар филм, много пополярен днес!...ако ме разбирате!?...за други чужбина!...ако не ти харесва едно място търсиш друго!
        Не става от лайната да направиш вкусен обяд!....а и безплатен да е той!
        С приказки не се оправя нещо, за което трябва да положиш труд!
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          Ми който се гъзи го ебават, нищо ново под слънцето, надупени сме към всичко.Вярно че гледаме неподалеч от носа си и масата, уви.Все пак дето е текло пак ще тече, не мисля че ще се затриеме, след 50 години простотия и тотално обезличавене, не може да се пръкне нещо друго.По същата причина в момента има голяма разлика между бившата Западна Германия и Източната и част.
          Всяко време си има своите положителни и отрицателни черти. Това за 50 години простотия и тотално обезличаване е доста пресилено, недей да играеш на черно и бяло, доста елементарен подход. Това ни е черта на нас балканците да отричаме и да отхвърляме цели епохи, или както Ботев е написал "силно да любим и мразим", а това уви ни дърпа надолу.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

Е, той Ботев, както е ясно на всеки, опитал се да вникне в него повечко, си е злобар отвсякъде. Което пък не го прави по-малък в никакъв случай.
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
              Е, той Ботев, както е ясно на всеки, опитал се да вникне в него повечко, си е злобар отвсякъде. Което пък не го прави по-малък в никакъв случай.
              Браво ти си за нобелова награда по литература. По изчерпателно описание на образа на Ботев не съм чел.
              К.М.

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=fGZswrhzCPc

а ся ръкоплескания?
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

И злобар да е, що няма сега такива злобари...
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ве хора вие не разбрахте ли..... ние сме много добре.
                    Доходите са се покачили, инфлация няма, ииии какво беше още... а да и Щатите ни завиждат за прогреса който имаме и изобщо не гледате ли телевизия, пращат пенсиите на море, имаме огромен излишък от пари....
                    Милата татковина е супер ве, ся за някакви цени говорите, еми то не може, няма как и те се вдигат, не може само заплатите да ви вдигат.
                    и изобщо МНОГО СМЕ ДОБРЕ
                    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                    сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                      Не се правете на овце...
                      .....и да чакате някой да ви поведе!
                      ...а след това кожата да ви одере
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                        То има, ама им е минало времето отдавна на такива, колкото и да са били полезни навремето.
                        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                        Roosevelt

Comment

То има, ама им е минало времето отдавна на такива, колкото и да са били полезни навремето.
                          На личности като Ботев никога няма да им мине времето.
                          К.М.

Comment

Не се ли опитахме да се разберем да не говорим наизуст?
                            Roosevelt

Comment

Не се ли опитахме да се разберем да не говорим наизуст?
                              Какво значи на изуст, да се говори аз не знам. Знам само, че Ботев и хора като него винаги ще бъдат личности, достойни за уважение. Незнам какво против имаш това. Или не мога да си кажа мнението. Или мога а? Май мога така ми се струва. Или не мога. Ти как мислиш?
                              К.М.

Comment

Working...
                              X