Известие

Collapse
No announcement yet.

Mythbusters- Сексът продава!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
    Разбрах, че ни отделиха деликатно. Абе моля ти се нямам думи от простотии, имаше и един плакат с една надупена за ауспухови системи и много добър звук, егати безумната тъпня и простотия.
    Ама ти е хванала окото?
    .... може да стане реклама на едно лекарство.... дуфалак ли беше?
    Last edited by Бобби; d.m.y г., 13:11.
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Ето прекрасна реклама на сапунчета СЕКСА ПРОДАВА:
      Attached Files
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Ето прекрасна реклама на сапунчета СЕКСА ПРОДАВА:
        Тия да ги махаш...
        Но да бъдем либерални...трябва им сапунчета, или по точно лубриканти...да си играят в задния двор

Comment

Е нали секса продава. Или май НЕ. Май само голите жени продават а не секса.
          К.М.

Comment

Секаса си е цяла индустрия....и добре печелят!
            ...а тези пендали или тез който се правят на такива не ми се нравят!

Comment

Е нали секса продава. Или май НЕ. Май само голите жени продават а не секса.
              зависи от таргет групата - за някои групи и това продава
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

Това за мен е подходящата дилър-ка
                ..тия със съпунчетата пред централна баня....да си ги изпускат
                Last edited by Бобби; d.m.y г., 10:42.

Comment

момчета само си противоречите!!!
                  като не продава секса я ми кажи някоя друга реклама на брашно, или на ауспуси! на тоз младеж/девойка/пиндерас там знае ли му всеки името? като му свалиха плаката говорише ли се за него? има ли го въпросния плакат тука след нема да ти казвам колко време? е? я пак си помисли дали би си уволнил рекламния отдел? рекламата не те кара непременно да си купиш нещо, а да го запомниш. и като решиш да си купуваш каквото и да е да се присетиш точно за тази марка. за това и за стойността на една марка се съди по това колко е разпознаваема. тъй че каката с брашното си е свършила работата.
                  няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                    момчета само си противоречите!!!
                    като не продава секса я ми кажи някоя друга реклама на брашно, или на ауспуси! на тоз младеж/девойка/пиндерас там знае ли му всеки името? като му свалиха плаката говорише ли се за него? има ли го въпросния плакат тука след нема да ти казвам колко време? е? я пак си помисли дали би си уволнил рекламния отдел? рекламата не те кара непременно да си купиш нещо, а да го запомниш. и като решиш да си купуваш каквото и да е да се присетиш точно за тази марка. за това и за стойността на една марка се съди по това колко е разпознаваема. тъй че каката с брашното си е свършила работата.
                    Какви ги пишеш бе човек. Аз знам само, че беше брашно нищо друго. Гледал съм стотици реклами, без секс, които продават. Виж кока кола, виж м-тел, и в тази връзка на флирт да не би да им скочиха продажбите с тъпите им реклами или на "Каляска" с "това чукане чаках" абе бегайте с тия чикиджийски истории бе.
                    К.М.

Comment

А бе бебок бегай на околовръстното да видиш каква индустрия е секса!
                      Три пчелички да имаш...на ден да ти снасят по 100лв.....берекет верси!
                      Предпочитам да гледам реклама на Флирт...отколкото кака Пена как пере покривки и простира чаршави...използвала си някакви омекотители ухаещи на люляк...и петната изчезват!

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                        А бе бебок бегай на околовръстното да видиш каква индустрия е секса!
                        Три пчелички да имаш...на ден да ти снасят по 100лв.....берекет верси!
                        Предпочитам да гледам реклама на Флирт...отколкото кака Пена как пере покривки и простира чаршави...използвала си някакви омекотители ухаещи на люляк...и петната изчезват!
                        Проституцията е голема гняс. Не захватай тая тема, че ке ме ядосаш.
                        К.М.

Comment

а знаеш ли защо бутилката на Кока Кола има такава форма? а? защото наподобява женски силует! аз не казвам че само секса продава, но секса е много силно манипулативно оръжие! кои са първичните нужди на човека? да е сит, да му е топло и да има какво да ебе. после е всичко останало. и те така.
                          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                            а знаеш ли защо бутилката на Кока Кола има такава форма? а? защото наподобява женски силует! аз не казвам че само секса продава, но секса е много силно манипулативно оръжие! кои са първичните нужди на човека? да е сит, да му е топло и да има какво да ебе. после е всичко останало. и те така.
                            Малиииииииии къде отиди духовната храна. Жега, еба.. и сланина, ти определено си герой от съвремието.
                            К.М.

Comment

леля Мария определено не храни духовно с прах за пране, мдам
                              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Айдеееее още един се появи, вие сте голяма напаст бе.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X