If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз съм от тия, дето се кефят как мъж в пустинята си пере ризата в икономичната пералня
мдам, хубав мъж беше, ама много отдавна, скоро реклами "за жени" не е имало
Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Чшшш алоооооу!
я да почетете малко медийна психология и основи на рекламата! Леля ти Мария е сборен типаж на всички лелки на които основия им проблем е как да изпере на Гъдьо потника за лев и двайсе че после ако има леке оня как ша я бий...
пак ще кажа - секса е много силно манипулативно оръжие, но не е единственото.
не съм ги измислил аз тез работи а едни други умни хорица.
е как ша няма бе?!? а пича на блекбъри дето плава сутрин в морето само по организъм и 'талянски теракот?
мислиш ли?
а "винаги" с крилца дето се чувстваш сигурна дори като танцуваш и ставаш рязко за мене ли е? а?
то си има обяснение бре - мъжете сме прости и генетично бъгнати и не можем да мислим и с двете глави. за това на нас секса и голите цицорести каки ни продават идеално. при вас обаче е малко по-сложно - за това се залага на романтика, комфорт и т.н. пример - U by Hungaro - неква кака търчи по стълбите докато дерибеят майка ми стара си се вози в анансьорчето и горе се разменят флиубени погледи. лигав слоган = бах таз романтика и кеф дагооба!
а ние кво? сезона на дините...напращели при това! за всекиго по нещо!
Ето, че и на запад хората си продават новите соларни технологии по същия начин. На най-реномираното изложение за соларна енергия Inter Solar 2008, проведено в Мюнхен, пълно с костюмирани господа, готови да сключат сериозни сделки за умопомрачителни суми, се натъкнах баш на тези каки.
Че то си има логическа връзка - цици цици - цици в брашно като ония виц за Иванчо дето само мръсотии си мислил. Другарката: асоциирай думата часовник/с цел да не може да измисли простотия/ - часовник часовник - тик так тик так - моя език тиктака между циците на другарката . . .
Хаххаа обърнахте го на онлайн еротичен бутик
Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
sigpic
Ето, че и на запад хората си продават новите соларни технологии по същия начин. На най-реномираното изложение за соларна енергия Inter Solar 2008, проведено в Мюнхен, пълно с костюмирани господа, готови да сключат сериозни сделки за умопомрачителни суми, се натъкнах баш на тези каки.
Тези кифли от последната снимка са за търтея. Той ще си ги гледка.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
да беееееее! то за тва повечето реклами по телевизията са баш пък за вас направени! ай да не се повтарям. не може пола който се захласва по сапунки да ми говориш че не се видиотява от телевизия! ние от телевизия не се видиотяваме - видиотяваме се от цици!
Разбрах, че ни отделиха деликатно. Абе моля ти се нямам думи от простотии, имаше и един плакат с една надупена за ауспухови системи и много добър звук, егати безумната тъпня и простотия.
за да стане перфектна трябва да добавят тенджера фасул с кисело зеле + 2-3 сварени яйца за рекламата на ауспухови системи ми беше мисълта
Comment