Известие

Collapse
No announcement yet.

Цената на газа - поскъпването ще е с 50%

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
    В България се работи доста повече отколкото в повечето страни от ЕС, говоря като време и работа, тия митове и легенди за многото работа на Запад бяха валидни до към 1990 г. Друг въпрос е че за тая работа по ред причини дохода е нисък.
    като време работа, може да е по-зле тук
    като обем работа, съвсем не съм съгласен. Има си официални данни и статистики. Вярвай ми, хич не сме добре в това отношение.
    Най-много, като време, се работи в САЩ, но като свършена работа за единица време, Норвегия е най-напред. Ние сме назад и в двете отношения.
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
      като време работа, може да е по-зле тук
      като обем работа, съвсем не съм съгласен. Има си официални данни и статистики. Вярвай ми, хич не сме добре в това отношение.
      Най-много, като време, се работи в САЩ, но като свършена работа за единица време, Норвегия е най-напред. Ние сме назад и в двете отношения.

зНАЧИ ти говориш за производителност на труда, която зависи от много фактори-от производителност на машини, организация и какво ли не, аз казвам че българина работи много, но това че не произвежда много е друг въпрос, дължащ се на много фактори, тия които изброих и други.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Working...
      X