Известие

Collapse
No announcement yet.

МаХХХа му на това околовръстно

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• МаХХХа му на това околовръстно

Ей, ама толкова ли е сложно, да се направи един просташки път с 4 ленти и нещо като локално, че цяло лято да се правим на луноходи по обходните кратери през зоопарка и Бистрица???
    Че сега пак ни тормозят майХХХХ да...
    Alfa 155 2.0TS 8V '93
    sigpic
    VW LADAVAGEN '81
    CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Ами стараят се да не е много добре нарпавен, та да може догодина пак да го ремонтират и да изкрадат едни пари ПАК!!! А ние има да си псуваме - тряя вили и брадви да вземем вече!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

На
      стадиона и разтрел му е майката както при режима на Пиночет!
      Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
      FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
      sigpic

Comment

Кого ще водиш на стадиона?
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
          Как кой - Седншев и Доган да ги е...
          Alfa 155 2.0TS 8V '93
          sigpic
          VW LADAVAGEN '81
          CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Бат Бойко и неговата фирма която строи това свръх сложно съоръжение.
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
            Alfa Romeo 33

Comment

Сподели повече - коя фирма, по какъв начин е свързана с кмета и т.н.
              'Щото имам съмнения, че на следващите парламентарни избори масово ще се гласува за него.
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

Сподели повече - коя фирма, по какъв начин е свързана с кмета и т.н.
                'Щото имам съмнения, че на следващите парламентарни избори масово ще се гласува за него.
                Съмнения ли имаш? Аз пък направо съм сигурен!
                За съжаление имам съмнения за кого ще гласуват на по-следващите. И то ще е заради "цивилизованото отношение" което проявяват някои хора към определени социални (не казвам етнически) групи.
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                X