Известие

Collapse
No announcement yet.

Lancia Zeta 2.0t или Hyundai Santamo 2.0 16v

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Гледах много ванове... и еспеиса става, но аз вече съм се спрял на две конкретни коли и ще взема едната от тях.

Незнам на кое частите са по-скъпи. Факт е че еурована го има под път и над път по автокъщи и морги. Возил съм се в 806 доста пъти и возията е хубава. По голяма е и мястото със сигурност ще ми стигне. Няма газова уредба . МНОГО по красива е. Но е с 800-900 лева по-скъпа и с 2 години по-стара.

От друга страна баща ми е шофьор и те работат напоследак само с хюндай и са страшно доволни от тяхния сервиз. Също частите са взаимно-заменяеми със митсубиши спейс рънър които също се намират, макар и значително по рядко.

В крайна сметка сърцето ме тегли към ланчата, а разума към хюндай-а. Като гледам май разума ще победи....
    Не става само с Алфа, требе и акъл...
    Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
    Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
      Tи как разбра , че моторът е Митсубиши и дори и да е да не мислиш че техните мотори са много добри.
      Как разбрах ли? Хвърлях боб и тва ми показа.
      Ти като по-запознат, защо не ни осветлиш но въпроса с какво Пежо превъзхождат Мицубиши?
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Станно, аз си мислех че понеже е алфа форум и сички ще плуете по Хиундая..ама то кво се оказа

B&B Racing | bb-racingteam.com
        Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
          Как разбрах ли? Хвърлях боб и тва ми показа.
          Ти като по-запознат, защо не ни осветлиш но въпроса с какво Пежо превъзхождат Мицубиши?
          Ами Митсубиши не се славят като издръжливи коли. Плюс това са собственост на Крайслер доколкото знам. Съмнява ме че Ланчията има двигател на Пежо.
          Last edited by pavlin; d.m.y г., 06:34.

Comment

Новия джип на Пежо си е живо Мицубиши по-темата избора зависи много от състоянието на колите все пак са стари коли.
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
              Ами Митсубиши не се славят като издръжливи коли. Плюс това са собственост на Крайслер доколкото знам. Съмнява ме че Ланчията има двигател на Пежо.
              В коя друга ланча има двигател 2.1ТД и 2.0 турбо с, подчертавам точно 147 коня? По колко закъсали мицубишита на ден виждаш?
              по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

2.1TD е Пежо моторкак вият от него /помпа Лукас/. Мицитата са си доволно здрави
                Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от sa6o_roman Покажи съобщение
                  В коя друга ланча има двигател 2.1ТД и 2.0 турбо с, подчертавам точно 147 коня? По колко закъсали мицубишита на ден виждаш?
                  Умно! Ако съдим по това от коя марка по колко закъсали коли виждаме...то за мен най-скапаната е VW, а закъсала Ланчия никога не съм виждал

B&B Racing | bb-racingteam.com
                  Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Скапани марки няма има скапани шофьори
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Хуйдая не си струва особено едно време бях залитнал по едно едно купе след тест се оказа пълна мъка! Н а дизай ми харесва ама инак... Сблъсквал съм се и с делта и мога да твурдфя, че е много по спортен и надежден автомобил и наи важното носи емоциии
                      Според мен вземай Ланчата и си свиркай
                      Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                      FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                      sigpic

Comment

Вече съм горд собственик на ето този
                        Хюндай Сантамо

Във същата авто къща има две 156-ци спортвагон 2.4 JTD които ми хванаха окото... Не съм ги карал, не съм ги и палил... просто ми харесаха и реших да пиша за тях

Едната беше 136 коня мотора за 8400 лв
                        Другата беше 150 коня мотора за 9300 лв

Ако някой иска да се свързва с хората за тях
                        автокъща Обеля

жк Обеля 2 с/у бл.279
                        02/934-24-40;0888/800643;0878655519
                        Не става само с Алфа, требе и акъл...
                        Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
                        Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Comment

Да ти е честити и да те кара много време
                          sigpic Alfasud/156 1.8ex
                          156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Честито. Според мен, това беше по-правилният избор. Много кучета, че и деца да возиш!
                            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                            Mazda 6 2.3 2005
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ma7e4k0 Покажи съобщение
                              Умно! Ако съдим по това от коя марка по колко закъсали коли виждаме...то за мен най-скапаната е VW, а закъсала Ланчия никога не съм виждал
                              хуу, и? кво общо с тва дет казах аз?

по темата: честито на рамщайн4о, да му служи вярно : )
                              Last edited by sa6o_roman; d.m.y г., 21:40.
                              по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Working...
                              X